Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

As nusipirkau bambuka ir idejau i vaza auksta ,ipliau vandens .jis isleido labai grazias sakneles.Veliau ,idejaukeleta saukstu zemes uneversalios.Virsuje jis turi jauu dvi nemazas sakutes..Noriu paklausti,koks turi buti jam geliapuodis?kokioje zemeje ji sodinti?ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 09 01, 00:08)
As nusipirkau bambuka ir idejau i vaza auksta ,ipliau vandens .jis isleido labai grazias sakneles.Veliau ,idejaukeleta saukstu zemes uneversalios.Virsuje jis turi jauu dvi nemazas sakutes..Noriu paklausti,koks turi buti jam geliapuodis?kokioje zemeje ji sodinti?ACIU! 4u.gif

As tai persodinau i parasta vazona su zemem kuriu turejau. Atsigavo ir suzaliavo
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 31, 01:06)
Valio, kad gerai auga
4u.gif

As saviski neseniai padovanojau, nes jau buvo bambuku giraite ir nebetilpo net ant saldytuvo  doh.gif

Jie visiskai nelepus vandeniui, nes kartais savaitem pamirsdavau palaistyti (nes i virtuve neidavau), bet jo "bliudelyje" visada budavo vandens.
Pageltusius lapus be gailescio nuplesydavau, tai jis nauju "vaiku" priaugindavo. Uztat ir padovanojau, nes nera salygu virtuveje miska auginti  lotuliukas.gif

4u.gif ačiū. O į kokią žemę pasodintas? Matau, su drenažo akmenukais maišyta. Gal neužilgo reiktų persodint g.gif , nes šaknys išlindę per apačią.
Atsakyti
Na ka as irgi vakar nusipirkau Bambuka biggrin.gif ziuresim kaip jam patiks pas mane ax.gif
Atsakyti
Aš irgi auginu " bambukus ".Gavau dovanų šiemet žiemą, tokius vazelėje , primerktus " laiptukais ".Kovo mėn visus susodinau į paprastą kambarinių gėlių žemę, auga ant rytinės palangės, auga kaip pasiutę.Na, o darbe pas mane šiaurinėje pusėje, neatrodo labai jau super, tokie truputuką užskurdę, bet vistiek auga.Kartais patrešiu kamb. gėlių trašom, laistau pagal situaciją.Labai nelepus augalas.
Papildyta:
Aš irgi auginu " bambukus ".Gavau dovanų šiemet žiemą, tokius vazelėje , primerktus " laiptukais ".Kovo mėn visus susodinau į paprastą kambarinių gėlių žemę, auga ant rytinės palangės, auga kaip pasiutę.Na, o darbe pas mane šiaurinėje pusėje, neatrodo labai jau super, tokie truputuką užskurdę, bet vistiek auga.Kartais patrešiu kamb. gėlių trašom, laistau pagal situaciją.Labai nelepus augalas.
Atsakyti
sveikos, gavau dovanu bambuką, tai norėčiau sužinoti kaip jį reikia prižiūrėti, ar jam reikia ypatingos priežiūros?
Atsakyti
As savo bambuku pora pasodinau i vazona, ir kolkas viskas gerai, jau beveik pora metu kaip jie pas mane auga. Bet pastebejau, kad kai pasieke kazkur 60cm auksti, tada daugiau nebeaugo, o virsutinis lapas nudziuvo. Tai as nukirpau virsu, ir tada isleido nauja daiga is zemes, ir po kelis is sonu. Tai dabar labai sparciai vel auga i virsu, bet daugiau susikrumaves. galvoju, gal kai vazone, tada yra ribotas aukstis iki kiek jie gali augti... 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau bambuka mazuti vazonike plastikiniam i zemes ikista, su saknikem. kazin ji persodinti? g.gif nes ten mazdaug kaip agurko sodinukas jis, mazutis indelis su skylem, geriau gal daugiau erdves saknims? g.gif
Atsakyti
Jau 2 men jis pas mane vandeni mirksta, jokiu pokyciu, gal reik visdelto i zeme kisti g.gif
Atsakyti
sveikos, as siandien taip pat gavau dovanu 3 augalelius, jau su lapais, o saknys tai opjoj... daznai juos laistyt reik? nes as kaktusu megeja biggrin.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galiu prisijungti? stai mano bambukelis kuri turiu nuo pavasario arba vasaros smile.gif ax.gif
http://i37.tinypic.com/34838dy.jpg
Atsakyti
as vandeny auginau 3 metus...negaliu pasakyt kad neaugo,bet lapukai tokie sviesus pasidare,vos ne balti...
paskaicius si foruma pasodinau i zeme 5 daigus,kitus padovanojau..ziuresiu kas cia bus is to bambuko g.gif
Atsakyti