Na, jis vedė mane irgi dėl to, kad "tikau"

QUOTE (Rasma @ 2004 10 20, 13:53) |
Nesu vienturtė šeimoje, esu iš trijų vaikų šeimos (turiu vyresnius brolį ir seserį). Galiu pasakyti, kad mano šeima nelabai pritarė šioms vedyboms, bet paliko man teisę pačiai spręsti dėl ko esu labai jiems dėkinga. Na, jis vedė mane irgi dėl to, kad "tikau" ![]() ![]() |
QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 13:53) |
[/QUOTE] oi, ash vienturte... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 20, 14:37) |
O ar būna taip, kad netinka, bet myli ir tuokiesi? Ir ar galima pamilti žmogų, kuris tau visai netinka? Čia tik žodžių žaismas ![]() |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 20, 10:46) |
Todėl, kad aš rašau, todėl aš ir dominuoju..jei rašytų jis, dominuotų jo norai..galiu perpasakoti, nors jei perskaitys jis, vėl sakys "tu taip manai". Taigi, jis nori: kad aš visada būčiau geros nuotaikos, negirdėti mano priekaištų dėl nieko (o tai neįmanoma gyvam žmogui..); leisti laisvalaikį pilnai, kaip jis nori (dabar taip yra tik dalinai..aš kategoriškai nesutinku prieš jo lėkimą sekmadienį su draugais į pirtį, nes tai vienintelė diena kada mes galime pabūti visa šeima..tačiau neprieštarauju, kad jis skirtų laiko mokslui/kursams ar savo mėgstamam sportui darbo dienom); leisti laiką su manimi dviese, paliekant dukrą galintiems ją prižiūrėti (sutinku, bet ne pastoviai, kai tik yra laisvo laiko, taip ieškot kur "nukišt" vaiką); nori vaikų su manimi ir nesileidžia į derybas dėl įvaikinimo (čia man skaudžiausia ir būtent šis punktas kažkodėl man sukelia savotišką pasišlykštėjimą..); nori, kad aš siekčiau daugiau dabartinėje darbo srityje, kad turėčiau galimybę daugiau uždirbt ir nekliedėčiau kitais mokslais (aš nesureikšminu atlygio, niekada dėl jo nesideriu, neišnaudoju progų lakstyt po užsienio komandiruotes, jų tiesiog atsisakau, kaip nebūtinų..), nori su manimi eiti į draugų balius (aš to nekenčiu ![]() ![]() |
QUOTE (Rigedora @ 2004 10 20, 12:18) |
na dar kartą išsižiosiu ![]() ![]() |