Na, jei vertinti sutarimą šiais trims požiūriais, tai galima gyvent
Seksas? Nežinau, gal čia priklauso nuo to, kiek jis tau ir vyrui gyvenime reikšmingas..manau, mes sutariame..gal ne visada būna taip, kaip norėtume, bet minčių, kad mums su seksu nekas nekyla
Finansai? Nieko bendro. Žinau, kiek uždirbu ir kiek galiu išleisti..niekada to nesureikšminau, net nežinau kiek vyras turi, uždirba, kaip juos valdo. Tiek kiek duoda, tiek ačiū. Retais atvejais paprašau ir paprašius dažniausiai gaunu. Jei negaunu, tai žinau, kad turbūt ir negalėjo duoti. ne, pas mus šeimoje kalbų apie pinigus beveik nebūna
O va vaiko auklėjimas..čia didžiausi nesutarimai..jis augo vienoje šeimoje, aš augau kitoje..mes daug ką atsinešame iš šeimos ir norime taikyti savo vaikams..aš beatodairiškai skiriu visą save vaikui, esu už tai, kad vaikas yra asmenybė. Jis kaip ir dažnas vyras...jo nuomone laiko turim skirti ir sau, galbūt paatostogauti be vaiko, kažkur išeiti, mažiau lepinti, drausminti, pratinti prie taisyklių. Kartais žiūriu į tai, kaip bendrauja su dukra ir negaliu pakęsti.
Vakar dukra perėjo per sieną su flomasteriais..tai pradėjo moralą varyt..sakau, paimk šluostę kol šviežiai nupiešta ir trink. Pasakei, kad negalima ir užteks, tai ne..užsiveda pusvalandžiui..ne tik dukra turi klausyti, bet ir aš dar keliskart patvirtinti, kad neleisiu jai piešti ant sienų. Rezultatas: pasakiau, kad nusiš*** man ant to kambario sienų, tai tik siena, na nupiešė, nuvalysiu, nėra ko zyzti..aišku supykdžiau..ach, kokia aš "atsipūtusi", kaip viską leidžiu ir t.t.
Jaučiu niekada nesutarsime dėl dukros
Papildyta @ [mergetime]1098257672[/mergetime] Nemoku gyvent negalvojant..
Žinau, kad vienai blogai, bet nesu tokia jausminga, kad iškart ieškočiau kam čia pult į glėbį, vėl prisiekt meile ir t.t. Moku sutart su vienatve ir kažin ar ji baisesnė už tą, kuri dabar yra
Na, jei vyras nepritaria tikslams, tai juos galima paverst darbais (įgyvendint) tik per jo nepasitenkinimą, amžiną prikaišiojimą dėl to, ką darai arba išvis nebeįmanoma įgyvendint. Jei esi vienas, tai esi tikras tuo ką darai ir tau klausimų nekyla, o jei esi dviese, tai jau reikia ir pritarimo