O dabar gyvenam ir toliau ketinam gyventi kartu, jei nesugris buvusios problemos, del kuriu as ji sekmingai praspirti ruosiausi. Nesakau, kad dabar jau esam tokie visiskai dvi obuolio puseles. Pasipykstam ir kartais su tokiais trenksmais, kad jidryshtvairoges

Jis gere. Nesakau, kad jau buvo visai nusilakes, bet man itarimu jau buvo kile, kad tuoj sitaip ir bus. Ir po paskutinio jo siurbtelejimo, cia buvo vasaros pabaigoj, as eilini syki jam liepiau susikrauti smutkes ir nesdintis. Jis eilini syki pamane, kad as isip ji gasdinu, tad nusprende pagasdinti ir mane. Na, tipo tuo, kad issines visa buitine technika, nes jinai pirkta jo vardu (o mes penkerius metus gyvenam nesusituoke). As jam liepiau nekalbeti nieku ir patariau uzgyventa turta pasidalinti graziuoju, kitaip teks ji dalinti teisme ir dar sumoketi teismo visas islaidas, kurios gali siekti beveik visa musu uzgyventi turtelio verte. ir dar priduriau, kad siuo klausimu jau konsultavausi su teisininkais. Butent tas sakinys ji ir pribaige. Kita ryta prasiciuchijo ir paklause, kaip mes toliau gyvensim. Sakau, niekaip. Skyrybos ir taskas

Nebegeria del to, kad darba pakeite. Dabar jam lengviau, kai pagundu nebera ir latrai aplinkui nebesisukioja. O siuo metu, kai as pakeiciau darba ir man pradzia yra sunki ne tik moraliskai, bet ir finansiskai, jis labai kantriai mane palaiko ir remia. Tiesiog jauciu peti salia.