QUOTE (Saga @ 2004 10 20, 15:29) |
va butent kad jusu, nesvarbu ar sienos bendrai tinku aplipdytos ar kaip....... kaip gali vyras gerai jaustis jeigu jis gyvena TAVO bute. |
Pagal Rasmos postus ir tiek, kiek ji leido save pazinti, tai nera zmogus tokio lygio, kad pastoviai primintu vyrui, kur jis gyvena ar neleistu jam jaustis kaip ne savo namuose. Tiesiog atejus metui, visada sprendziamas sis klausimas, kada nusistebejimai apie "tavo" ir "mano" ne vietoje.
Idealus varijantas, kai seima turi bendra busta arba vyras gyvena pas moteri.Manau niekam nereikia pasakoti, kad dazniausiai su vaikais lieka motina ir tokiu atveju, jai nereikia bastytis po pasauli ir ieskoti kur gyvens ji, ir jos vaikai.
O vyrai dazniausiai orentuojasi ne i buitinius dalykus ir mazai ju kelia sau toki klausima, kaip kad moterys- ar jis jauciasi pas savo mylimaja kaip namie? Jeigu kelia, tai tada rupinasi, kad bustas butu pakeistas i bendra

QUOTE (Tvarkele @ 2004 10 21, 00:51) |
Pagal Rasmos postus ir tiek, kiek ji leido save pazinti, tai nera zmogus tokio lygio, kad pastoviai primintu vyrui, kur jis gyvena ar neleistu jam jaustis kaip ne savo namuose. Tiesiog atejus metui, visada sprendziamas sis klausimas, kada nusistebejimai apie "tavo" ir "mano" ne vietoje. |

QUOTE (Rigedora @ 2004 10 20, 16:25) |
beje, Tylene, ką gali duoti kai širdy tuštuma? o juk sielą papildyt gali daug kuom-tik turėk noro.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
kai tau viskas gerai ir jautiesi gerai- tikrai nereikia viska mesti ir lekti ieshkoti geresnio. Bet jei tau truksta tos vidines pilnatves..ir jeigu jauti, kad gali tai surasti kitur....kodel gi nepabandzhius? Pati rashai , kad gyvenimas yra trumpas, ir beje jis yra vienintelis-tai ar verta aukoti savo laime? Galbut ishejus ir nerasi ko ieshkojai, bet jei neisheisi-tai tikrai taip ir nugyvensi tik svajodama apie kitoki gyvenima. Galbut kai kurie zhmones mano , kad yra gime tam, kad sukurtu sheima, uzhaugintu vaikus. Kiti tiki, kad jie turi teise buti laimingi.
Apie sielos papildyma- tikrai gali ja papildyti daug kuom..ir ji niekada nebuna tuschia. Kalbejau apie shirdeles tushtuma tam shalia esanchiam zhmogui...kai tu neturi ka jam duoti..nes nejauti kad turetum tai daryti...nejauti artimos sielos shalia, kad galetum dalintis tuo ka turi.
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 08:40) |
Bet jei tau truksta tos vidines pilnatves..ir jeigu jauti, kad gali tai surasti kitur....kodel gi nepabandzhius? Pati rashai , kad gyvenimas yra trumpas, ir beje jis yra vienintelis-tai ar verta aukoti savo laime? Galbut ishejus ir nerasi ko ieshkojai, bet jei neisheisi-tai tikrai taip ir nugyvensi tik svajodama apie kitoki gyvenima. |
O jeigu iseisi ir suprasi kad daug praradai, kad geriau nerandi....... kad neivertinai ko turejai..... gyvenimas trumpas ir vienintelis, turejai sansa, gera, mylinti vyra kuri del savo kaprizu palikai ieskodama kazko, kazko neradusi supratai kad turejai jau ta kazka ir nebeturi...... taigi variantu gali daug cia prilankstyti......
gerai ten kur musu nera.....

QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 05:33) |
![]() |
Tai va ką ir darom laukiam tų realių skyrybų. Taigi kol jis man nenupirko tos naujos mašinos, kurią numatęs, kol jis nesukišo pinigų į sklypą namui aš jam pasakiau, kad mūsų ateitis jau atskira. Aš jo neapgaudinėju ir neapvagiu, nieko nesisavinu, tiesiog noriu, kad jis dėl manęs nebeišlaidautų, kad apgalvotų ar jam tikrai to reikia, ar jis pajėgs gyventi su manimi, jei šiaip jau to aš nenoriu..buvo siūloma imti paskolą ir aš atsisakiau, man to nereikia. Gal geriau iš karto galvoti apie ateitį, naują šeimą, kitą moterį, galų gale gyvenamąją vietą. Nemanau, kad vyrui smagu būti su vaiku ir dar kartu su buvusia žmona. Jis nekvailas ir tokiu niekada nebuvo. Teisiškai butas ne mano vardu, ne jo vardu. Jis ne mūsų. Tai ką dalinsimės

O ta gimtadienio tema su dovana..taip, aš negyvenčiau su jokiu žmogumi, kuris nemoka įvertinti man labai brangios šventės. Ir nemanau, kad apsimetinėčiau visą šventinį vakarą, kaip man gera vien dėl to, kad pasakė "su gimtadieniu".
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 07:49) |
O jeigu iseisi ir suprasi kad daug praradai, kad geriau nerandi....... kad neivertinai ko turejai..... gyvenimas trumpas ir vienintelis, turejai sansa, gera, mylinti vyra kuri del savo kaprizu palikai ieskodama kazko, kazko neradusi supratai kad turejai jau ta kazka ir nebeturi...... taigi variantu gali daug cia prilankstyti...... gerai ten kur musu nera..... ![]() |
tame ir esme, kad jei turi gerai tai niekur ir neisi. O jei jau nusprendi isheiti, vadinasi kazhkas negerai.

Buti mylimai nera svarbiausia....taip pat labai svarbu ir pachiai myleti ta tave mylinti zhmogu.

Saga, nejaugi tu manai, kad Rasma tik del kaprizu nori skirtis? Geriau isikaityk jos postus, pamirshk savo nusistatyma ir pabandyk suprasti ka ji jauchia...

QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 05:49) |
O jeigu iseisi ir suprasi kad daug praradai, kad geriau nerandi....... kad neivertinai ko turejai..... gyvenimas trumpas ir vienintelis, turejai sansa, gera, mylinti vyra kuri del savo kaprizu palikai ieskodama kazko, kazko neradusi supratai kad turejai jau ta kazka ir nebeturi...... taigi variantu gali daug cia prilankstyti...... gerai ten kur musu nera..... ![]() |
O čia jau priklauso nuo žmogaus..ar jis linkęs gręžiotis į praeitį. Kai aš susitinku su vyru, kuris mane labai mylėjo, siūlė tuoktis, tai aš net sunkiausią akimirką nesvarstau "o kas būtų, jei būčiau sutikus tekėti už jo". Aš kalbuosi, domiuosi jo sūneliu ir labai nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jis yra laimingas. Man dažniau kiti žmonės primena "o tu palikai tą ar aną. Oi žiūrėk kaip jam sekasi, galėjai ir tu būti šalia". Ne, negalėjau, todėl ir palikau, ir dar nesu gailėjusis kas benutiktų. Gyvenimas gražus ką aš benuspręsčiau, kokia bebūčiau, kaip man besisektų. Mane tikrai supras tas žmogus, kuriam buvo leista suprasti kas gyvenime svarbu, kaip išvis viskas trapu ir laikina

Papildyta @ [mergetime]1098339904[[b]*Rasma rgetime] [/b]
Tiesa, man atrodo, kad moterys natūraliausiai suprastų dėl ko skyrybos, jei parašytum "oi jis niekšas..oi jis mane išdavė, su kita davėsi..oi parazitas nieko nepadeda..oi slunkius, oi kvailys paskutinis..va va pernai buvo į snukį davė, su vaikais po pažasčia lauke nakvojau..o jis nieko neuždirba, visuose baliuose švenčia, nežinia kada parsivelka"..O kas būta tegu lieka praeičiai. Žmonių tarpe nėra galinčių teisti.
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 09:17) |
Saga, nejaugi tu manai, kad Rasma tik del kaprizu nori skirtis? Geriau isikaityk jos postus, pamirshk savo nusistatyma ir pabandyk suprasti ka ji jauchia... ![]() |
Butent taip ir manau ir visus postus isiskaiciau....... priezastys kurios buvo nurodytos, kad ji ne tokio vyro nori, kad jis per geras jai, ji pavargo nuo jo gerumo, jai reikia tokio kad makaronus ant ausu kabintu, kad ji turi tikslu siekiu ir troskimu, o vyras tam nepritaria, jis nepritaria jos norui isivaikinti vaika, uzsiimti labdara ir t.t. ...... kazkur kazkam vyras nepritare....... o kadangi ji yra tokia kuri nenusileidzia ji nori atrasti toki su kuriuo savo troskimus galetu isgyventidnti....t.y. idelala...... taigi..... aisku buvo ten daug apie dusia ir dvasia....... na iskalba pas rasma ipatingai gera...su laiku politines karjeros gales siekti

QUOTE (Rasma @ 2004 10 21, 09:19) |
Tiesa, man atrodo, kad moterys natūraliausiai suprastų dėl ko skyrybos, jei parašytum "oi jis niekšas..oi jis mane išdavė, su kita davėsi..oi parazitas nieko nepadeda..oi slunkius, oi kvailys paskutinis..va va pernai buvo į snukį davė, su vaikais po pažasčia lauke nakvojau..o jis nieko neuždirba, visuose baliuose švenčia, nežinia kada parsivelka"..O kas būta tegu lieka praeičiai. Žmonių tarpe nėra galinčių teisti. |
ne....... suprastumem, kd nuolatine itampa, nuomoniu nesutapimas, konfliktai, barniai..... na viskas...tik kad ne toks vyras tiko nes buvo tokios aplinkybes, o dabar aplinkybes pasikeite ir tas vyras nebetinka.... va sito niekaip nesuprantu, o kadangi cia ne mano reikalas tai ir nebesigilinsiu

Dar gerai esu įvertinta. Gaila tik, kad nepasinaudosiu ta galimybe politinės karjeros siekti..nebent Kuboje, kaip viena būrėja man buvo prisakiusi
Visų tiksliausiai buvo nurodyta priežastis pirmoje sagos posto dalyje

Visų tiksliausiai buvo nurodyta priežastis pirmoje sagos posto dalyje
QUOTE |
kad ji ne tokio vyro nori <..> kadangi ji yra tokia kuri nenusileidzia ji nori atrasti toki su kuriuo savo troskimus galetu isgyventidnti <..> atsiradus vaikui gyvenimas pasikeite ir tas vyras nebetinka <..>" |
. Visa kita tik interpretacija ir noras suprasti taip išvartant žodžius, kad būtų palanku parašyti kritišką postą
Šiaip man patinka žmonės, kurie man "netrukdo". Šiaip aš turiu idealą ir žinau kas jį turi. Tai mano mama.

Šiaip man patinka žmonės, kurie man "netrukdo". Šiaip aš turiu idealą ir žinau kas jį turi. Tai mano mama.
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 06:34) |
ne....... suprastumem, kd nuolatine itampa, nuomoniu nesutapimas, konfliktai, barniai..... na viskas... |
O kodėl reikia iš šeimyninio gyvenimo atsiminti tik tai kas blogai? Kodėl nebenorint gyventi su žmogumi negalima jo pagirti??
O jei aš parašysiu, kiek kartų ir kaip buvau pažeminta viešai, kiek kartų buvau skaudinta, kaip buvau apgauta, kaip buvau palikta ligoje, kiek girdėjau žmonių bjaurių kalbų apie savo žmogų. Visa bėda tame, kad aš tik pasakiau apie sprendimą, bet neketinu daryti generalinio valymo viso to, kas būta, o žmogaus su kuriuo gyvenau atpirkimo ožiu. Jis buvo visoks ir aš buvau visokia.