O dabar aš analizuosiu
O kaip pavadint tai, kas lieka? Jei tu per dieną išsibendrauji su kitais, išsibarstai, pareini namo ir tingi skirt artimam dėmesį? na, gal ne vien jausmų, gal dar ir emocijų, bendravimo likučiai.
Kodėl laisvalaikio išėdos? Ne dėl to, ka išeina. Niekada nelaikiau, kai vaiko nebuvo sakiau gi nelindau į jo gyvenimą visai. Bet kada aš sulauksiu kelionės visa šeima į užsienį? Aišku, geriau slidinėti vienam, nei belstis kad ir į tą pačią Austriją su žmona ir dukra. Kai paklausiau jis atsakė" o ką jūs ten veiktumėt..vis vien negalėtum slidinėt"..sakau "sėdėtume ant kalno šalia kokio besmegenio ir žiūrėtume kaip tu slidinėji..". Buvo antroji mano darbo diena, kai pratinausi prie ilgesnio išsiskyrimo su dukryte, bet nepabūgau likti, tvarkytis, jis išvažiavo savaitei pailsėt, grįžo laimingas ir tai gerai. Bet ar nenormalu ir man kažko norėti?
Tu sakai "prieš 7 metus priekaištaudavau", o aš ne..Aš nepriekaištavau, bet prašydavau gimus dukrai truputį lėtint gyvenimo tempą ir pabūt su mumis.
Jis nesėdi uždarytas

Ir aš jam nieko nesakua.va dabar ieško kur kalbą individualiai pasimokyt, netgi ir aš raginu..kiekvieną savaitę sportuoja, varžybose sudalyvauja..Jei nori, tai gali eiti kur nori. Kodėl man priekaištauti reikia dėl namisėdiškumo?? Aš sako "nesu gyvanašlis, noriu su tavimi eiti"..Aš gi ne priedas koks..man nesmagu aš nenoriu eiti, eik vienas prašau, niekas už kojos nepririšęs, neužsibūk labai ilgai, pareik, papasakok. [/QUOTE]
nu va...rupestingas, mylintis tetis, visai neskiriantis laiko seimai ....

.......

....