QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 13:06) |
![]() ![]() ![]() ko gero tikrai nereikai analizuoti, tik uzuoajuta reiksti ir susizavejima.... kaip ir tikejaisi rasydama pirmaji posta..... ![]() |
Saga, juk sakei nebesigilnsi, bet ir toliau "sekmingai" kabinejiesi...

Galima tau klausima uzhduoti? Ar esi laiminga sheimoj?

nes yra galimi keli variantai tavo tokio prieshishkumo zhmonems, o ypach shiotje temoje:
1. tu esi laiminga ir negali suprasti tu, kurie nesijauchia taip gerai. ( nes sugebi suvokti tik tai ka pati jauti).
2. esi nelaiminga sheimoje, bet bijai ka nors keisti, kad nebutu dar blogiau..taigi pavydi tai, kuri yra drasi ir kovoja del savo laimes.
3. esi shiaip toks zhmogus, kuriam ka nors zheminant ar skaudinant- pasikrauni energijos..ir tai tau labai patinka......
analizuok tu kiek nori, bet taktishkai. Nes dabar gaunasi tik ieshkojimas ne taip pasakyto zhodzhio ir nuolatinis puolimas.

QUOTE (svetima @ 2004 10 21, 13:24) |
Rasma, o tavo vyras siaip ar zino apie situos atviravimus forume ir kaip i tai reaguoja? |
Aš kas įdomiau būna papasakoju. Arba tarkim paklausiu koks jo požiūris į kokį nors forume iškeltą klausimą. Jis manęs niekad neklausė ką aš rašau forume, bet aš pati pasakau, kai daugiau nėra ką papasakot. Tik žinau, kad kartais juoko formoj paklausia ar labai aš jį juodinu..į ką aš visada atsakau "kai būna už ką, juodinu". Arba kartais pasako "jooo..įsivaizduoju"

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:38) |
Saga, juk sakei nebesigilnsi, bet ir toliau "sekmingai" kabinejiesi... ![]() Galima tau klausima uzhduoti? Ar esi laiminga sheimoj? ![]() nes yra galimi keli variantai tavo tokio prieshishkumo zhmonems, o ypach shiotje temoje: 1. tu esi laiminga ir negali suprasti tu, kurie nesijauchia taip gerai. ( nes sugebi suvokti tik tai ka pati jauti). 2. esi nelaiminga sheimoje, bet bijai ka nors keisti, kad nebutu dar blogiau..taigi pavydi tai, kuri yra drasi ir kovoja del savo laimes. 3. esi shiaip toks zhmogus, kuriam ka nors zheminant ar skaudinant- pasikrauni energijos..ir tai tau labai patinka...... analizuok tu kiek nori, bet taktishkai. Nes dabar gaunasi tik ieshkojimas ne taip pasakyto zhodzhio ir nuolatinis puolimas. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakiau....... bet persigalvojau

nei vienas is patiektu vairnatu netinka man

puolimas? ...... ne tokio zodzio parasymas?? ....... va ir vel nesuprantu

o del taktikos tai ne tau mokinti....
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 13:38) |
Nes dabar gaunasi tik ieshkojimas ne taip pasakyto zhodzhio ir nuolatinis puolimas. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazkaip labiau matosi puolimas is tavo puses Sagos atzvilgiu

Nemanau, kad cia analizuojama is piktos valios-aisku cia dalyvauja zmones, kuriem tai kazkuriuo tai poziuriu aktualu...Bet jeigu tau noras skirtis sukelia vien tik susizavejima, tai cia tavo nuomone..Kitas galbut nesupranta, ko cia taip skubet, gal nori, kad ir Rasma tarsi is salies pazvelgtu i savo issakytus priestaravimus..
Nemaciau piktybiskumo, isskyrus gal tavo perdeta dziaugsma kitu skyrybomis

O kodel tu cia dalyvauji, aaa?
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 15:44) |
va ir vel nesuprantu ![]() |
.....va chia viskas tuo ir paaishkinta.....

QUOTE (svetima @ 2004 10 21, 15:50) |
Nemaciau piktybiskumo, isskyrus gal tavo perdeta dziaugsma kitu skyrybomis ![]() O kodel tu cia dalyvauji, aaa? |
idomu kame tas mano dzhiaugsmas pasireishke? tame, kad sakiau, kad suprantu, kad gali zhmones nesutapti sheimoj? ir kad neverta aukotis? chia ne dzhiaugsmas, o ishsakymas mano nuomones.
Dalyvauju, nes noriu. Gal uzhdrausi?

oj, tik nesipeskit
man idomesnis kitas dalykas. Saga minejo, kad noretu pasipasakoti, bet issisuko motyvuodama "netobula" iskalba. dzin ta iskalba, cia ne literatu burelis, jei nesunku pasipasakok
nesakau, kad man neidomi Rasma (priesingai, net labai idomi jos situacija), bet norisi ir kitu minciu

man idomesnis kitas dalykas. Saga minejo, kad noretu pasipasakoti, bet issisuko motyvuodama "netobula" iskalba. dzin ta iskalba, cia ne literatu burelis, jei nesunku pasipasakok

QUOTE (Rasma @ 2004 10 20, 18:29) |
[Tai kad neprieštarauju..Raskit nors vieną mano postą iš tų kelių tūkstančių žinučių, kad būčiau pasakius - mano vyras ne koks tėvas dukrai..TIKRAI NERASITE.. Jis nuostabus tėvas, bet tiesiog mūsų požiūriai į vaiko auklėjimą skiriasi..) |
Rasma, mano kvaila galva, šitas tavo postas, tikrai nėra apie nuostabų dukros tėtį....

"aš kategoriškai nesutinku prieš jo lėkimą sekmadienį su draugais į pirtį, nes tai vienintelė diena kada mes galime pabūti visa šeima..); leisti laiką su manimi dviese, paliekant dukrą galintiems ją prižiūrėti (sutinku, bet ne pastoviai, kai tik yra laisvo laiko, taip ieškot kur "nukišt" vaiką); "
diplomatija yra gerai, bet, jau kai ant juodo sakoma balta, tai kaaą aš žinau, na, švelniai sakant, NESUPRANTU.

QUOTE (Rasma @ 2004 10 21, 12:20) |
[1. Bet kada aš sulauksiu kelionės visa šeima į užsienį? Aišku, geriau slidinėti vienam, nei belstis kad ir į tą pačią Austriją su žmona ir dukra. Kai paklausiau jis atsakė" o ką jūs ten veiktumėt..vis vien negalėtum slidinėt"..sakau "sėdėtume ant kalno šalia kokio besmegenio ir žiūrėtume kaip tu slidinėji..". 2.Kodėl man priekaištauti reikia dėl namisėdiškumo?? Aš sako "nesu gyvanašlis, noriu su tavimi eiti"..Aš gi ne priedas koks..man nesmagu aš nenoriu eiti, eik vienas prašau, |
ir šitų situacijų aš niekaip negaliu suprasti .
kai vyras nori važiuot vienas, Rasma pyksta kodėl jos neima kartu.
kai vyras kviečia eiti kartu, tai ji nebenori.
na, čia kaip garnys su gerve iš vienos pasakos... jie visada visko nori priešingai, nei nori kitas.
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 13:06) |
![]() ![]() ![]() ko gero tikrai nereikai analizuoti, tik uzuoajuta reiksti ir susizavejima.... kaip ir tikejaisi rasydama pirmaji posta..... ![]() |
Čia Sagai. Matyt per kvaila esi suprasti, kad moteris gali būti nelaiminga ir šalia rūpestingo tėvo ir vyro. Analizuok savo gyvenimą, o ne kitų. Žmogui reikėjo išsikalbėti. Kas norėjo patarti ar užjausti, tas taip ir padarė. Nereikia čia analizių, niekam jos neįdomios.
Čia Rasmai. Esi puiki moteris, aš žinau. Daug vyrų būtų laimingi su tavim sukurę šeimą. Atsitiko taip, kad taviškis to neįvertino, o jeigu ir įvertino, tai paprasčiausiai to neparodė. Nežinau nei vienos moters, kuri dėl šeimos tiek paaukotų, kuri tiek darytų, kad visiems šeimoje būtų gera. Tikiu, kad tavo šeimos traukinys dar nenuvažiavo. Sekmės.
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 07:33) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Taip, nes matyt yra priezastis taip sakyti. ir labai gerai Rasma parase, kad tikriausiai suprastumei jei ji parasytu kita sneka.