Rasma, o gal tikrai kas nors pasikeis....Pas mane situacija pradėjo keistis, kai paprašiau skyrybų. Aišku, esminiai dalykai išliko - tai charakterio, temperamento dalykai - juos ne visada lengva sukontroliuoti....Tačiau kai pati sau priėmiau sprendimą, kad bet kada galiu išeiti ir apie tą sprendimą sužinojo vyras kažkaip labiau abu pradėjome branginti savo santykius...
Vyras su viskuo supažindinamas ir viskas jam žinoma iki koktumo.
Su drauge susirašinėju dar nuo tada, kai sėdėjom vienam paskaitų suole..būdavo taip, kad išeini iš paskaitų, sėdi į traukinį ir kol dardi į Vilnių parašai laišką..per savaitę po kokius 2-3 viena kitai parašydavom, ir ne po varganą puslapį, o po apytiksliai 3 normalius lapus. Iš pradžių dar paštu siųsdavom, bet po to taupyt nutarėm
Ateini į paskaitas, įteiki į rankas, draugė namuos paskaito..Per 9 metus laiškų turiu 4 dėžes ir kartais išsiimu vieną atsitiktinį kokį paskaityt..ji dabar augina antrą kūdikėlį ir laiką leidžia namuos, tai laiškai kasdienybę praskaidrina, kaip man kažkada. Ji man artimesnis žmogus nei vyras.
O mano tėvų šeima yra šventas reikalas, dėl jos bet kam galėčiau galvą nusukti, jei tik pajudintų. Ir joks vyras neatstos mūsų kraujo ryšio.
Su drauge susirašinėju dar nuo tada, kai sėdėjom vienam paskaitų suole..būdavo taip, kad išeini iš paskaitų, sėdi į traukinį ir kol dardi į Vilnių parašai laišką..per savaitę po kokius 2-3 viena kitai parašydavom, ir ne po varganą puslapį, o po apytiksliai 3 normalius lapus. Iš pradžių dar paštu siųsdavom, bet po to taupyt nutarėm

O mano tėvų šeima yra šventas reikalas, dėl jos bet kam galėčiau galvą nusukti, jei tik pajudintų. Ir joks vyras neatstos mūsų kraujo ryšio.
QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 09:51) |
Saga, pagavai kabli? ![]() ![]() ![]() |
1. tu esi ne jos vietoje
2. paskutinis posta buvo ne jai..... ka zinau kodel zmogus puola teisintis po kiekvieno pasakymo

QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 09:59) |
Vyras su viskuo supažindinamas ir viskas jam žinoma iki koktumo. Su drauge susirašinėju dar nuo tada, kai sėdėjom vienam paskaitų suole..būdavo taip, kad išeini iš paskaitų, sėdi į traukinį ir kol dardi į Vilnių parašai laišką..per savaitę po kokius 2-3 viena kitai parašydavom, ir ne po varganą puslapį, o po apytiksliai 3 normalius lapus. Iš pradžių dar paštu siųsdavom, bet po to taupyt nutarėm ![]() O mano tėvų šeima yra šventas reikalas, dėl jos bet kam galėčiau galvą nusukti, jei tik pajudintų. Ir joks vyras neatstos mūsų kraujo ryšio. |
del rysio su tevais as pritariu.....

kiekvienas bendrauja su avo artimai zmonemis kaip jiems patogiau
Prasome atkreipti demesi-Rasmos cia NIEKAS nepuola, visi cia ja savotiskai myli
Todel kiekviena stengiasi patarti tai, kas jai atrodo geriausia-tik vienom atrodo geriau skirtis, o kitom dar pabandyt kitaip pataisyt padeti
O Saga tai cia tikrai yra puolama-bent keliu asmenu

Todel kiekviena stengiasi patarti tai, kas jai atrodo geriausia-tik vienom atrodo geriau skirtis, o kitom dar pabandyt kitaip pataisyt padeti

O Saga tai cia tikrai yra puolama-bent keliu asmenu

QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 09:02) |
tu esi ne jos vietoje |
taip, as esu ne jos vietoje, bet kad jau "nebeskanu" skaityti, kaip tu kiekvienam jos zodziui ieskai antonimu.

Saga, o ka tu darytum? prasai vyro eiti kartu pas psichologus, jis atsisako, tu eitum viena? vyras sutinka leisti savaitgali su tavim, o vaikus siulo kur nors "nukisti", tu ir "nukistum"?... na, nesinori man mineti Rasmos jau ne karta vardintu pavyzdziu, bet man idomu, kaip tu tose situacijose elgtumeisi...
QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 07:15) |
prasai vyro eiti kartu pas psichologus, jis atsisako, tu eitum viena? vyras sutinka leisti savaitgali su tavim, o vaikus siulo kur nors "nukisti", tu ir "nukistum"?... |
Na retas vyras taip jau lekia pas psichologus-juk tai savotiskas pazeminimas ju vyriskumui, pas mus tai nera taip madinga kaip JAV pvz..
Maniskis nelabai pageidautu, kad net ir as viena ten eiciau-sako nedaryk is saves psiches

O del savaitgalio dviese, tai galima i tai paziuret ir pozityviai-gal vyras taip bando sprest tarpusavio problemas, gal nori, kad siek tiek atsipustu ir zmona nuo vaiko..Istikruju smagu yra ir dviese kazkur ramiai pasedeti-nematau cia nieko blogo..

QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 10:15) | ||
taip, as esu ne jos vietoje, bet kad jau "nebeskanu" skaityti, kaip tu kiekvienam jos zodziui ieskai antonimu. ![]() ![]() Saga, o ka tu darytum? prasai vyro eiti kartu pas psichologus, jis atsisako, tu eitum viena? vyras sutinka leisti savaitgali su tavim, o vaikus siulo kur nors "nukisti", tu ir "nukistum"?... na, nesinori man mineti Rasmos jau ne karta vardintu pavyzdziu, bet man idomu, kaip tu tose situacijose elgtumeisi... |
oh sorry.... galvojau kad cia skaito kas nori..... o yra tokiu ,kurie kamuojasi, jiems "neskanu".... o vis tiek priversti skaityti.....
as neprasau ataskaitu..... tegul skiriasi, va zmogus isikalbejo, skiriasi (del ko as labai abejoju)..... na jeigu as parasiau, kad tai nera rimtos priezastys skyryboms.....kas cia blogo? ....... ar turiu manyti kaip jus visos manote.... skirkis, teisingai, zaviuosi tavo poelgiu...... va o as nesizaviu...netgi nesuprantu.....
na ir apie tas sitaucijas...... jeigu lieptu eiti vienai pas psichologa eiciau viena.... gal tikrai problema butu manyje..... jeigu tai nepadetu reiskia tai ne mano vienos problema tai jau abieju problma ir tik tada imciausi rimtu sprendimu...... taigi kazkada jau ejo ir rasma pas psichologus ir jie padejo jai....
ir del vaiko...... kadangi mano vyras labai puikus tetis, tai vaiko niekur "nukisti" neliepia, o kartais kur nors suorganizuoja ja palikti, kad pasilinksmintumeme tik dviese

Galime čia šūsnis visko prirašyti,bet esmė išlieka ta pati: vyras turi norėti keistis. Jeigu jis to nenori,vadinasi nebrangina jūsų santykių .
Pirmus metus su vyru mes irgi trynėmis tarpusavyje. Pasikeičiau aš ,bet pasikeitė ir jis. Dėl to aš žinau,ką reiškia sugyvenimas su kitu žmogumi. Žinoma,dažnai būna,kad jis man labiau pataikauja ir nusileidžia negu aš jam

Rasma,manau tu pati nuspręsi teisingai.

QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 09:27) |
as neprasau ataskaitu..... tegul skiriasi, va zmogus isikalbejo, skiriasi (del ko as labai abejoju)..... na jeigu as parasiau, kad tai nera rimtos priezastys skyryboms.....kas cia blogo? ....... ar turiu manyti kaip jus visos manote.... skirkis, teisingai, zaviuosi tavo poelgiu...... va o as nesizaviu...netgi nesuprantu..... na ir apie tas sitaucijas...... jeigu lieptu eiti vienai pas psichologa eiciau viena.... gal tikrai problema butu manyje..... jeigu tai nepadetu reiskia tai ne mano vienos problema tai jau abieju problma ir tik tada imciausi rimtu sprendimu...... taigi kazkada jau ejo ir rasma pas psichologus ir jie padejo jai.... ir del vaiko...... kadangi mano vyras labai puikus tetis, tai vaiko niekur "nukisti" neliepia, o kartais kur nors suorganizuoja ja palikti, kad pasilinksmintumeme tik dviese ![]() |
Saga, tikrai nenoriu prie taves kabinetis, bet man labai idomi ir tavo nuomone. As juk nesakiau, kad zaviuosi Rasmos sprendimu skirtis, mane zavi pati Rasma, o sioje situacijoje kol kas nepalaikau nei skatinanciu skirtis, nei skatinanciu toliau kartu gyventi ir laukti.
o del situaciju. kiekviena esam skirtinga, tad skirtingai ir elgtumemes. puiku, kad su vyru randi kompromisa, na, ne visoms taip pasiseka. tau tos situacijos atrodo paprastos kaip dvi kapeikos, o Rasmai matyt kitaip. cia ne filmas, negali paimti ir perziureti viso Rasmos seimyninio gyvenimo, isnagrineti kiekvieno momento, kiekvieno pokalbio. tu minejai, kad as nesu jos vietoje. bet... tu taip pat nesi jos vietoje...
QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 10:35) |
Saga, tikrai nenoriu prie taves kabinetis, bet man labai idomi ir tavo nuomone. As juk nesakiau, kad zaviuosi Rasmos sprendimu skirtis, mane zavi pati Rasma, o sioje situacijoje kol kas nepalaikau nei skatinanciu skirtis, nei skatinanciu toliau kartu gyventi ir laukti. o del situaciju. kiekviena esam skirtinga, tad skirtingai ir elgtumemes. puiku, kad su vyru randi kompromisa, na, ne visoms taip pasiseka. tau tos situacijos atrodo paprastos kaip dvi kapeikos, o Rasmai matyt kitaip. cia ne filmas, negali paimti ir perziureti viso Rasmos seimyninio gyvenimo, isnagrineti kiekvieno momento, kiekvieno pokalbio. tu minejai, kad as nesu jos vietoje. bet... tu taip pat nesi jos vietoje... |
ne perziureti negalime...ir zinome tik tiek ka mums cia papasakojo rasma......