Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE (supertetis @ 2004 10 21, 17:45)
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 13:06)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif...butent tu rasei, akd jis mylintis ir rupestingas....... kad pavargai kad tau lieka demesio isedos ir likuciai..... nes jis bendrauja kazkur kitur, neskiria artimiems zmonesm, gimus dukrai prasei suletinti tempa gyvenimo, skirti laiko daugiau jums ir t.t. ..va ir idomu labai pasidare, mylintis tetis, dievinantis dukra......ir reikia prasyti, akd jis skirtu to demesio tau ir dukrai....

ko gero tikrai nereikai analizuoti, tik uzuoajuta reiksti ir susizavejima.... kaip ir tikejaisi rasydama pirmaji posta..... wink.gif

Čia Sagai. Matyt per kvaila esi suprasti, kad moteris gali būti nelaiminga ir šalia rūpestingo tėvo ir vyro. Analizuok savo gyvenimą, o ne kitų. Žmogui reikėjo išsikalbėti. Kas norėjo patarti ar užjausti, tas taip ir padarė. Nereikia čia analizių, niekam jos neįdomios.

Čia Rasmai. Esi puiki moteris, aš žinau. Daug vyrų būtų laimingi su tavim sukurę šeimą. Atsitiko taip, kad taviškis to neįvertino, o jeigu ir įvertino, tai paprasčiausiai to neparodė. Nežinau nei vienos moters, kuri dėl šeimos tiek paaukotų, kuri tiek darytų, kad visiems šeimoje būtų gera. Tikiu, kad tavo šeimos traukinys dar nenuvažiavo. Sekmės.

superteti, man jau irgi truputi truko, pasirasau po kiekvienu tavo posto zodziu, nes nenoreciau kartotis. heart.gif
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 10 21, 15:06)

ir šitų situacijų aš niekaip negaliu suprasti .
kai vyras nori važiuot vienas, Rasma pyksta kodėl jos neima kartu.
kai vyras kviečia eiti kartu, tai ji nebenori.
na, čia kaip garnys su gerve iš vienos pasakos... jie visada visko nori priešingai, nei nori kitas.

Ir vėl noriu paaiškinti sad.gif
na, negi jums nėra skirtumo tarp vykti visiems trims į užsienį pailsėt ir tarp išėjimo tarkim į kokio vyro draugo gimtadienį dviese?? Kai tu važiuoji į kelionę, tai patiri kažkokių įspūdžių, pailsi, pabūni su visa šeima drauge, turi marias laiko nuoširdumui..O kai išeini į balių? Sėdi prie salotomis nukrauto stalo ir žiūri kaip žmonės geria, linksminasi, bando vienas kitą perrėkti, laido nusenusius sąmojus, vyras bendrauja su savo draugais, o tu esi tik žmona, kaip ir visos kitos tame baliuje esančios..nežinau, gal kažkam tas laisvalaikis prasmingas..man jį geriau išmainyti į gerą knygą, į piešimą su dukryte ar kad namų tvarkymą.
Aš labai mielai einu, kai vyras mane kviečia kur su dukra..tarkim savaitgalį nuvažiuoti į Pilies gatvės kavinukes pasėdėt, nuvažiuot į žaidimų aikštelę ir padėt dukrai išsidūkti arba tiesiog visiems pasivaikščioti parke, gražioje gamtoje..
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 10 21, 14:50)

Rasma[/color], mano kvaila galva, šitas tavo postas, tikrai nėra apie nuostabų dukros tėtį.... g.gif

"aš kategoriškai nesutinku prieš jo lėkimą sekmadienį su draugais į pirtį, nes tai vienintelė diena kada mes galime pabūti visa šeima..); leisti laiką su manimi dviese, paliekant dukrą galintiems ją prižiūrėti (sutinku, bet ne pastoviai, kai tik yra laisvo laiko, taip ieškot kur "nukišt" vaiką); "

diplomatija yra gerai, bet, jau kai ant juodo sakoma balta, tai kaaą aš žinau, na, švelniai sakant, NESUPRANTU. blink.gif

O kodėl blogas tėtis??Na pasakykite kuo blogas?
Aš nė vienos nakties nenešiojau dukros, kai ją kelias nakties valandas kamuodavo diegliukai, nesikėliau naktį, kai ji buvo kūdikis..Keldavosi tėtis, pakeisdavo sauskelnes, atnešdavo man ir net pats, kad neišsibudinčiau naktiniuose dukrai ieškodavo papuko smile.gif Visada ją maudo, retais nedarbo šeštadieniais laiką leidžia kieme, o man leidžia atsikvėpti..Lygina dukros rūbelius, rūpinasi jos lavinimu, gali ilgai ir monotoniškai pasakoti apie raideles smile.gif Nežinau, tada jau mums reikia aiškintis kas kitoms mamoms atrodo geras tėtis..jei jis skambina į darbą, tai visa kalba prasideda nuo dukros..kada kėlėsi, ar leido man dar pamiegoti, kai jis išėjo, jei tądien einam pas gydytoją, tai skambina kol dar laukiam eilėje. Galvoja apie jos ateitį, jau dabar planuoja kokius soporto būrelius ji galėtų lankyti..
Nesutariame dėl auklėjimo...tikrai taip, bet aš dažniau sulaukiu pastabų iš daugelio žmonių dėl lepinimo ir visiško tolerantiškumo. Tėvelis ir pabara, ir bando aiškinti kas blogai..na ką aš galiu padaryti, jei man tai nepatinka ir tai mane slegia?? Mane erzina jo monotoniškumas, kai jis pradeda auklėti..na pasakei vienąkart ir nėr ko tiek "užsivesti", mane erzina, kai jis dukrai neleidžia ko imti (mano akivaizdoje ji gali imti ką nori, bet jei ji paims žirkles ar peilį aš būsiu budri kaip sargyboje..), erzina, kai neleidžia junginėti muzikinio centro, imti mob. tel nes jau yra po vieną sugadinus..
Taip, tėtis vėl pradėjo norėti su draugais leisti pirtyse. Aš pati pasiūliau visiems važiuoti į tą sodybą kur lėkdavo anksčiau..tėtis pasakė, kai "paaugsime", nors drįsčiau ginčytis wink.gif ..galų gale jis laisvą šeštadienį išlekia į Lazdynų baseiną ir ten esančias pirtis, jei to nori..pati pasiūlau, nes žinau, kad dėl tų pirčių jis labai nerimsta ir mėgsta smile.gif

Ir dėl to laisvalaikio dviese..jis mano ir šventai tiki, kad jei mums tik būtų duotas galimybė daugiau pabūti dviese, mūsų santykiai pagerėtų..bet jei sakyti teisybę, ir jam tai sakiau, kad tai išties man per sunku..Aš daug galvoju apie dukrytę, kuri laiką leidžia su seneliais, darausi nervinga ir trokštu kuo greičiau namo..Visa romantika sad.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu Supertėčio nuomonei smile.gif Rasma, esi šauni moteris, turinti savo gan tvirtą nuomonę ir klokis savo gyvenimą taip kaip tau atrodo geriau. Galų gale tai tavo gyvenimas ir tu neprivalai teisintis ties kiekvienu postu priekabių ieškančioms moterims, nustok smile.gif Žinau kaip buvo pas jus anksčiau, o dabar skaitau ir tikrai nustebusi esu dėl tavo tokio žingsnio, suvokiu kad tai ne vienos minutės pasvarstymas, daryk kaip tau atrodo geriau, o man belieka tau palinkėt tik stiprybės smile.gif Laikykis, žinai kad aš visuomet su tavim wink.gif
Atsakyti
QUOTE (supertetis @ 2004 10 21, 15:45)
Žmogui reikėjo išsikalbėti.

Čia Rasmai. Esi puiki moteris, aš žinau. Daug vyrų būtų laimingi su tavim sukurę šeimą. Atsitiko taip, kad taviškis to neįvertino, o jeigu ir įvertino, tai paprasčiausiai to neparodė. Nežinau nei vienos moters, kuri dėl šeimos tiek paaukotų, kuri tiek darytų, kad visiems šeimoje būtų gera. Tikiu, kad tavo šeimos traukinys dar nenuvažiavo. Sekmės.

Kaip pirštu į akį smile.gif Matai supertėti, kokią padariau kvailystę..negana tėvams slogią nuotaiką sukėliau (savo..nes vyro mama apie mūsų konfkliktus net nenutuokia), draugei vakar 5 lapų laišką išsiunčiau, tau turbūt jau galvą esu išūžus realiai su savo diedu, tai dar čia prireikė laugh.gif
Visgi geriausi moterų draugai - vyrai laugh.gif

Supertėti, nuvažiavo..oi nuvažiavo..jei neš***im, o vysimės gal..bet jau toks nerealus gal.. huh.gif
Ai, gal kada nors, kažkur, kažkam aš galėsiu būti ta "-iausia" gerąja prasme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Gosh @ 2004 10 21, 18:15)
Pilnai pritariu Supertėčio nuomonei smile.gif Rasma, esi šauni moteris, turinti savo gan tvirtą nuomonę ir klokis savo gyvenimą taip kaip tau atrodo geriau. Galų gale tai tavo gyvenimas ir tu neprivalai teisintis ties kiekvienu postu priekabių ieškančioms moterims, nustok smile.gif Žinau kaip buvo pas jus anksčiau, o dabar skaitau ir tikrai nustebusi esu dėl tavo tokio žingsnio, suvokiu kad tai ne vienos minutės pasvarstymas, daryk kaip tau atrodo geriau, o man belieka tau palinkėt tik stiprybės smile.gif Laikykis, žinai kad aš visuomet su tavim wink.gif

Aš žinau, kad jūs mane suprasite wink.gif Nė negalėjau tikėtis kitaip. O dar vyras sako, kad draugų neturiu..turiu jus virtualius ir gyvus smile.gif wink.gif
Ai, kažkaip nemoku nekreipti dėmesio ir nesiteisinti..gal kad dabar situacija tokia kvaila pas mus..nei paleisti, nei pakarti.
Atsakyti
Netyčia užklydau į šitą temą...

Rasma - tau...
Skaitau ir netikiu savo akimis, galėčiau pakeisti vardą ir būtų mano šeimos istorija...Gal su išlyga, kad nesu emocianaliai racionali...Suprantu apie ką kalbi...Mes vedę jau tuoj bus 12 metų...Ir vestuvės panašios, ir medaus mėnuo klaikus, ir krizės...o atostogas kartu sunkiai ir beįsivaizduočiau...Skirtis ruošiausi iki kokių septintų vedybinių metų...Dabar džiaugiuosi, kad neišsiskyriau...Esu laiminga...Nežinau, ar suprasi mintį, bet man padėjo supratimas, kad iš esmės galėčiau gyventi su bet kokiu padoriu vyru ir niekas ypatingai nepasikeistų...tiesiog taip istoriškai susiklostė, kad gyvenu būtent su šituo...Netikiu absoliučiu supratimu, žmogus gyvena ir miršta vienas, o nugalėjus savo kažkokias nežinau gal ambicijas...galima į daug ką pasižiūrėti filosofiškiau, atlaidžiau...nebesijaučiu nuskriausta, kai manęs nesupranta (aš matyt irgi kažko nesuprantu), kai irgi turiu sverti savo žodžius, spėlioti vyro nuotaiką...atleidžiu ir prašau Dievo, kad atleistų ir jam už tas nejautrumo pamokas...
Bet kokiu atveju tave užjaučiu - nieko nėra baisiau už vienatvę dviese...
Atsakyti
Rasma tu verta pasigėrėjimo wub.gif

Bet nejaugi tiek daug moterų turi kentėti vienatvę dviese? O kai bus metų 60 ir tada taip? Taip niekada nepajusti ką reiškia kartu gyventi kaip vienas?

Aš nekalbu apie aistrą ir lytinį potraukį,bet būtent kaip vienas? Kai tave supranta iš vieno žodžio,kai žinai ką kitas nori pasakyti ir mintys ir pomėgiai sutampa ir nėra didesnio poilsio kaip praleisti jį visiems kartu.

Neagituoju skirtis,bet gyventi kai kalbatės skirtingom kalbom? g.gif O ką prieš mirtį sau paskysi : bet aš stengiausi? O kai paklaus : kam to reikėjo? Ir paklaus vaikai. Už tokią auką dievas geresnės vietos rojuje tikrai neduos wink.gif

Bjauriausia visoj šitoj situacijoje yra tai ,kad stengtis išlaikyti šeimą privalai tik tu g.gif Tipo vaikščiok pas psichologą,tegul pamoko pakantumo,tolerancijos ir t.t. ir t.p. Eina sau,kokia neteisybė...

Tvirtybės tau linkiu Rasma,bet aš negaiščiau su tokiu žmogumi laiko.

Beja,kai sakai,kad jis geras tėvas,prisimink,kad TU GERA MAMA ir tai svarbiausia tavo vaikui wub.gif

Atsakyti
QUOTE (DiDiDu @ 2004 10 21, 21:14)
Kai tave supranta iš vieno žodžio,kai žinai ką kitas nori pasakyti ir mintys ir pomėgiai sutampa ir nėra didesnio poilsio kaip praleisti jį visiems kartu.

Dieve, na ar tai realu ilga laika be jokiu pastangu..
Su kiekvienu zmogum anksciau ar veliau atsiranda trintis, nereikia cia net vyro, pagalvokit ar lengva butu gyvent penkis metus po vienu stogu su savo sielos drauge? Arba su mama, kai jau esi suages? O cia gi-vyras, zmogus is kitos planetos, kaip dabar megstama sakyti biggrin.gif

Kiekvieni santykiai reikalauja pastangu,gal tik kai kuriems zmonems maziau-tokiems, kurie ramus, nuolaidus ir be galo tolerantiski..O jei toks nesi, tai ieskok krizes visu pirma ne seimoj, o savyje wink.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 10 22, 07:55)
QUOTE (DiDiDu @ 2004 10 21, 21:14)
Kai tave supranta iš vieno žodžio,kai žinai ką kitas nori pasakyti ir mintys ir pomėgiai sutampa ir nėra didesnio poilsio kaip praleisti jį visiems kartu.

Dieve, na ar tai realu ilga laika be jokiu pastangu..
Su kiekvienu zmogum anksciau ar veliau atsiranda trintis, nereikia cia net vyro, pagalvokit ar lengva butu gyvent penkis metus po vienu stogu su savo sielos drauge? Arba su mama, kai jau esi suages? O cia gi-vyras, zmogus is kitos planetos, kaip dabar megstama sakyti biggrin.gif

Pritariu Svetimai. Kad turėt tokius santykius kaip rašo DiDiDu, tikrai reikia pastangų ir nemažai.Reikia tos santykius užauginti. Kartu, dviese. Kaip pagalvoju... susitinka du skirtingi žmonės , vienas nori to, kitas ano, vienam patinka tas kitam anas, ir jei pradėt priekaištauti dėl kiekvienos smulkmenos, viskas, šakės, galima tokį burbulą išpusti, kad ohoho, ir krizės gali būti kasdien wink.gif .Reikia mokėt nusileisti, reikia mokėt atleisti, suprasti. Ir tai turi daryti abu, o ne vienas sutuoktinis. Lengva nebūna, tai jau tikrai.Mes vedė 12 metų, ir kai prisimenu pirmuosius metus blink.gif , visko buvo, nors draugavom iki vestuvių 2 metus, bet gyvenimas kartu yra visai kas kita. Dabar tfu tfu galiu pasigirti gerais santykiais, kažkaip juos užauginom.Kai prisimenu save, galėjau iš smulkmenos padaryti katastrofą, vyras irgi pusdavo burbulus gerai. Dabar į viską žiūrim kitaip. Gyvenimas per trumpas tokiems dalykams wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (supertetis @ 2004 10 21, 18:45)
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 13:06)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif...butent tu rasei, akd jis mylintis ir rupestingas....... kad pavargai kad tau lieka demesio isedos ir likuciai..... nes jis bendrauja kazkur kitur, neskiria artimiems zmonesm, gimus dukrai prasei suletinti tempa gyvenimo, skirti laiko daugiau jums ir t.t. ..va ir idomu labai pasidare, mylintis tetis, dievinantis dukra......ir reikia prasyti, akd jis skirtu to demesio tau ir dukrai....

ko gero tikrai nereikai analizuoti, tik uzuoajuta reiksti ir susizavejima.... kaip ir tikejaisi rasydama pirmaji posta..... wink.gif

Čia Sagai. Matyt per kvaila esi suprasti, kad moteris gali būti nelaiminga ir šalia rūpestingo tėvo ir vyro. Analizuok savo gyvenimą, o ne kitų. Žmogui reikėjo išsikalbėti. Kas norėjo patarti ar užjausti, tas taip ir padarė. Nereikia čia analizių, niekam jos neįdomios.

sorry... jau vel kartojuosi, nemaciau po postu prierasu "situacija vien dziaugtis, girti ir geretis...... nu dar uzjausti galima" savo gyvenimo nesiruosiu viesai aprasineti ir analizuoti, o kiek man reikia pati apmastau ir sprendimus priimu wink.gif ir su savo norais beiplanais supazindinu vyra.... nepasakoju tevams, nerasau laisku draugems wink.gif ...... taigi as is tu kurie "nesigrezioja atgal"....todel neanalizuoju kas kada man blogo padare ir kada buvau nuskriausta, nesuprasta, negailiu saves "kiek as visko esu padariusi, as viena, kaip as stengiausi"..... as gyvenu, vertinu ka turiu (tikriausiai kvaila tikrai esu wink.gif ) ....... wink.gif .....
Atsakyti
Saga, pagavai kabli? dry.gif Viskam yra ribos dry.gif Stebiuosi Rasmos kantrybe, as turbut jau seniai buciau nustojusi tau atsakineti doh.gif

Atsakyti