Rasma nerase, kad ji auka, tik ji nori islipti is riedancio traukinio keliais sustojimais anksciau

QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 10:47) |
Rasma nerase, kad ji auka, tik ji nori islipti is riedancio traukinio keliais sustojimais anksciau ![]() |
nerase.......tik ji nesuprasta...... o ar pati supranta......
tegul lipa is to traukinio......

QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 07:47) |
Rasma nerase, kad ji auka, tik ji nori islipti is riedancio traukinio keliais sustojimais anksciau ![]() |
Dar labai abejotina, kad ji ir pati zino ko istikruju nori, juolab mes to nezinom

Tiesiog yra idomi tema pamastymams-ir kiekvienas laisvas joje reikstis-nereikia cia kitu tramdyti

QUOTE (svetima @ 2004 10 22, 09:57) |
Tiesiog yra idomi tema pamastymams-ir kiekvienas laisvas joje reikstis-nereikia cia kitu tramdyti ![]() |
taip, tema tikrai labai idomi, tikrai daug minciu ir apmastymu sukelia, o jei mintis del tramdymo buvo skirta man, tai sorry, bet as tikrai nieko netramdau

QUOTE (Tutsi @ 2004 10 22, 11:09) |
taip, tema tikrai labai idomi, tikrai daug minciu ir apmastymu sukelia, o jei mintis del tramdymo buvo skirta man, tai sorry, bet as tikrai nieko netramdau ![]() |
papraciausiai nusprendziau, kad ji nelabai idomi kam nors, ta manoji sitaucija....mano seimoje buvo visko ir gero ir blogo...... susitikome du skirtingi zmones, jis mate savo seimos modeli, kuris man visai nepatiko, as maciau savo.....kuris man atrode idealus, taciau vyrui toli grazu neatrode viskas idealu...taigi remiantis tais dviem modeliais, sukureme trecia....savo seimos modeli, kuriame buna visko, bet as juo esu patenkinta..... (kaip vyras nezinau, jis savo jausmu apie meile, koks laimingas su manimi ir t.t. garsiai nereiskia

bet mes laiminga seima todel, kad stengiames tokia buti

QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 08:59) |
O mano tėvų šeima yra šventas reikalas, dėl jos bet kam galėčiau galvą nusukti, jei tik pajudintų. Ir joks vyras neatstos mūsų kraujo ryšio. |
Negerai

Pas mus pastaruoju metu irgi taip nėra

QUOTE (Daiva @ 2004 10 22, 06:57) |
Rasma, o gal tikrai kas nors pasikeis....Pas mane situacija pradėjo keistis, kai paprašiau skyrybų. Aišku, esminiai dalykai išliko - tai charakterio, temperamento dalykai - juos ne visada lengva sukontroliuoti....Tačiau kai pati sau priėmiau sprendimą, kad bet kada galiu išeiti ir apie tą sprendimą sužinojo vyras kažkaip labiau abu pradėjome branginti savo santykius... |
Nežinau, gal. Jau praėjo dvi savaites. Vakar jis taip paprastai manęs paklausė, kai visi važiavom į parduotuvę "papasakok man, kaip tau diena praėjo"

QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 07:27) |
ir del vaiko...... kadangi mano vyras labai puikus tetis, tai vaiko niekur "nukisti" neliepia, o kartais kur nors suorganizuoja ja palikti, kad pasilinksmintumeme tik dviese ![]() |
Palaukit palaukit..aš bet kokį "suorganizavimą", kai vaikas paliekamas kitiems žmonėms prižiūrėti (tai neįtraukia tuos atvejus, kai mama palieka vaiką tėčiui arba tėtis mamai, kol kažką atliks), vadinu vaiko "nukišimu" arba "numetimu kažkam"...jei mano vyras paorganizuotų kam palikti vaiką, ar dar baisiau, nuvežtų be manio žinios, kad ir mano mamai, norėdamas man palengvinti gyvenimą, aš jam akis išdraskyčiau..garbės žodis kažkas baisaus būtų.
Ir taip tas vaikas dabar auklei numestas, kol dirbu, tai man dar jį numest, kad su vyru pabūt? Tai kas iš jų mažas ir kam reikia mamos šilumos: vyrui ar 2 metukų dukrytei, kas dar susipažįsta su gyvenimu, kam dar formuojasi asmenybės pagrindai: vyrui ar 2 metukų dukrytei??
Bėda tame, kad aš kategoriškai nepripažįstu tėvų noro linksmintis be vaikų, atostogauti be vaikų ir t.t. man tai nepriimtina ir tai aš atsinešiau iš savo šeimos, nieko nepakeisi, prieš prigimtį nepašokinėsi..gal ir galima rasti kompromisą, bet tas kompromisas man sukeltų labai didelį dvasinį diskomfortą..leisdama laiką su vyru, bet be vaiko aš tolydžio žvėrėju ir kai jau savam kailyje nebetveriu liepiu jam vežti mane pas dukrą. mano kokmpromisas ir yra toks, kad geriau aš liksiu su dukra ir jis tegu linksminasi vienas..tada abiem geriau bus..bet aš tokiu atveju vėlgi, nematau šeimos..tik du atskirus vienetus..vyras ir vaikas arba žmona ir vaikas.
QUOTE (svetima @ 2004 10 22, 07:57) |
Dar labai abejotina, kad ji ir pati zino ko istikruju nori, juolab mes to nezinom ![]() |
Kaip aš galiu pati nežinoti??

kartais susidaro ispudis kad zmones nori buti nelaimingi

Tai kas vienam laimė- kitam ne..Ir niekada nieks kitas nepasakys kas geriau, tik pats žmogus
Kažkada supertėčiui sakiau, kas yra meilė ir kas yra santuoka..Nepamenu viso to posakio, gal jis parašys, jei turi tą laišką, bet pabaiga maždaug skambėjo taip..santuoka yra mylimo žmogaus trūkumų inventorizacija
Mes matyt su vyru per daug suradome

Kažkada supertėčiui sakiau, kas yra meilė ir kas yra santuoka..Nepamenu viso to posakio, gal jis parašys, jei turi tą laišką, bet pabaiga maždaug skambėjo taip..santuoka yra mylimo žmogaus trūkumų inventorizacija

QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 12:07) |
jei mano vyras paorganizuotų kam palikti vaiką, ar dar baisiau, nuvežtų be manio žinios, kad ir mano mamai, norėdamas man palengvinti gyvenimą, aš jam akis išdraskyčiau.. |