Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

Rasma tu tokia gera mama , galima sakyti pavyzdine thumbup.gif thumbup.gif Va skaitau ir galvoju, kad visa tai ka tu isvardinai as butent ir ieskojau savojoje mamoj, deja, to neturejau sad.gif
Atsakyti
Rasma,ne visada tevu skyrybos itin neigiamai paveikia tevus.tai priklausys nuo taves.mano tevai yra issiskyre,bet mano mama taip mane mylejo,tiek aukodavo del manes,tiek maciau joje stiprybes gyvenimui,kai ji augino mane ir mano broli su keliu simtu litu alga,kad uzaugau sugebanti uz save pastoveti.mama man atstojo ir teva.NIEKADA gyvenime,NE MINUTEI nesijauciau isskirtine kad tevai issiskyre!uztai as turejau nepaprasta mama.dabar kiti laikai,nemanau kad auginti vaika vienai yra geda.kol gyvenom kartu su tevu,jis gerdavo,bet niekada nera pakeles rankos pries mus.pareina girtas ir ramiai uzmiega.todel vyra pasirinkau visiska priesingybe.ne tiesa kad mergaites iesko vyro kaip tevo.vyras ir negeria,ir neruko(puse metu:),sportuoja,dirba ir uzdirba nemazai.taip kad as uz tave,Rasma.nematau cia kur eiti gilyn i ta miska
Papildyta @ [mergetime]1098445592[/mergetime]
ne tevus paveikai neigiamai o vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Mamiakė @ 2004 10 22, 11:36)
Arba per mažai sąlyčio taškų ieškojote. smile.gif Arba savęs dar nesuradote atskirai kiekvienas.  rolleyes.gif

Jeigu tau tavo vaikas toks svarbus, tai kodėl tu išėjai visai dienai į darbą ?  g.gif Gal galima pusei ? g.gif Tada gal jaustumeisi prisibuvusi Mama ir užsinorėtum pabūti savo vyrui drauge ? rolleyes.gif

Visiškai sutinku.

Labai nenorėjau į darbą eiti. Bet yra kelios priežastys: darbas visiškai naujame skyriuje, kur reikėjo įgyti daugiau naujų profesinių žinių, o ne atsiminti senas;
žymiai geriau apmokamas nei ankstesnis darbas; ir mane sugrįžti į darbą labai ragino vyras..ragino ir visi kiti žmonės, kurie tuo metu buvo šalia...Atėjau dirbti į naują darbą, bet jei būtų reikėję eiti į senąjį, tai būčiau dariusi tik tada, kai vaikiukui sueis 3 metukai rolleyes.gif
Labai dėl to griaužiuosi, kad mažę palikau su kitais žmonėmis dar tik 1,5 metukų sad.gif labai labai labai labai.. sad.gif
Pusė darbo dienos nebūčiau galėjusi dirbti ir tai aš čia tik per laimingą atsitiktinumą..
Niekada neprisibūsiu mama. Šiaip aš ir šeimos noriu 3 - 4 vaikų rolleyes.gif Man tai pats gražiausias dalykas žemėje.
Atsakyti
QUOTE (Mamiakė @ 2004 10 22, 13:36)
Jeigu tau tavo vaikas toks svarbus, tai kodėl tu išėjai visai dienai į darbą ? g.gif Gal galima pusei ? g.gif Tada gal jaustumeisi prisibuvusi Mama ir užsinorėtum pabūti savo vyrui drauge ? rolleyes.gif

gerai čia parašyta thumbup.gif
aš tai tiek prisibuvau mama, kad man pabūti su vyru dviese tikra šventė. ir atostogos dviese yra labai puiku. juk vaikas turi ne tik tėvus, bet ir senelius. ir vaikas būdamas su jais tikrai gauna tos šilumos ir bendravimo ne mažiau nei iš tėvų.būdama be vaiko aš tikrai nesuužvėrėju, o tik atsigaunu ir tikrai gerai pailsiu.
kažkur skaičiau, kad vaikas žymiai geriau ir saugiau jaučiasi šeimoj, kur tėvai labai myli vienas kitą, o ne ten, kur vaikui rodoma išskirtinė meilė ir dėmesys.
aš galvoju, kad šeimos gyvenimas neturi suktis tik apie vaiko poreikius, jo norus, užgaidas. jis tik vienas iš šeimos narių, o ir kitų šeimoje žmonių norai yra lygiai taip pat svarbūs.
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 11:39)
Klausimas: kodel moteris sitaip besirupindama savo vaiko asmenybes vystimusi negali skirti nei vieno vakaro dviese su vyru, kad nepalikti vaiko seneliams ir nenukentetu jo psichologine raida, ryztasi skyryboms.......pastarosios anot psichologu daug didesne zala padaro vaiko asmenybes formavimuisi.....

toliau....is vaiko tetis nebus atimtas, taciau jis negyvens kartu..... naujas zmogus (turiu omenyje ta idelala) taip pat dideles neigiamos itakos gali tureti vaiko asmenybes formavimuisi, netgi didesnes negu vienas vkaras be mamos pas senelius.......

Aiškiai.
Atsakymas: todėl, kad jai su vaiku ir vyru daug geriau, nei tik su vyru (nepersistenkit lankstydama situacijas wink.gif ). Ir todėl, kad jai visiškai nėra reikalo būti vien su vyru dviese:lol: laugh.gif

Ale ir užsikirto Saga su tuo vienu vakaru pas senelius.. laugh.gif Aš dabar aiškiai pasakysiu NENORIU AŠ SU VYRU TO VIENO VAKARO, AIŠKU???????
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 10 22, 11:53)
aš galvoju, kad šeimos gyvenimas neturi suktis tik apie vaiko poreikius, jo norus, užgaidas. jis tik vienas iš šeimos narių, o ir kitų šeimoje žmonių norai yra lygiai taip pat svarbūs.

Labai sutinku. Vieno šeimos nario norai sutampa su manojo laugh.gif Aš noriu būti su dukra, dukra nori būti su manimi laugh.gif
Čia ne sukimąsis apie užgaidas, ne auka kažkokia, čia mano meilė tokia savo vaikui..didelė didelė rolleyes.gif
Dabar jaučiuosi keistai:blink: Kaip jūs nesuprantat?? MAN IŠ TIKRŲJŲ GYVENIMAS NUŠVITO, KAI LAURUTĖ GIMĖ ir AŠ NEBEMOKU KITAIP GYVENTI.
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:57)
QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 11:39)
Klausimas: kodel moteris sitaip besirupindama savo vaiko asmenybes vystimusi negali skirti nei vieno vakaro dviese su vyru, kad nepalikti vaiko seneliams ir nenukentetu jo psichologine raida, ryztasi skyryboms.......pastarosios anot psichologu daug didesne zala padaro vaiko asmenybes formavimuisi.....

toliau....is vaiko tetis nebus atimtas, taciau jis negyvens kartu..... naujas zmogus (turiu omenyje ta idelala) taip pat dideles neigiamos itakos gali tureti vaiko asmenybes formavimuisi, netgi didesnes negu vienas vkaras be mamos pas senelius.......

Aiškiai.
Atsakymas: todėl, kad jai su vaiku ir vyru daug geriau, nei tik su vyru (nepersistenkit lankstydama situacijas wink.gif ). Ir todėl, kad jai visiškai nėra reikalo būti vien su vyru dviese:lol: laugh.gif

Ale ir užsikirto Saga su tuo vienu vakaru pas senelius.. laugh.gif Aš tau dabar aiškiai pasakysiu NENORIU AŠ SU VYRU TO VIENO VAKARO, AIŠKU??????? NORIU VAKARŲ TRISE, AIŠKU????? wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ot, galų gale išsiaiškinom.
Taigi čia ne pagrindinė skyrybų priežastis, čia tik vienas iš pavyzdžių, jog mes su vyru skirtingi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 11:47)
Labai dėl to griaužiuosi, kad mažę palikau su kitais žmonėmis dar tik 1,5 metukų sad.gif labai labai labai labai.. sad.gif

Dar vienas irodymas, kad krize yra tavyje-kam ta savigrauza...Nematau jokio reikalo grauztis del to, kad dirbi, vaikui nuo to blogiau nebus, patikek wink.gif Praeis kiek laiko ir suprasi, kad bereikalingai grauzeisi..

As irgi iki 2 metu stengiausi buti mama-tobulybe, visas laisvas laikas-vaikui, ir aisku tas persistengimas tik del to, kad ejau i darba..To pasekoje isivariau kazkoki dirglumo sindroma...Su antru vaiku-jokiu persistengimu nebeplanuoju-zadu kaip tik skirti daugiau laiko sau, aukle noreciau pasisamdyt dar neisejus i darba-butent isejimams su vyru dviese, i sporto kluba vienai ir pan. wink.gif
Kas is to, kad mano dukra iki 3 metu kasdien po du kartus iseidavo i lauka, budavo vedziojama i i mazuju mokykleles ir visas demeys buvo skiriamas tik jai..Per ta persistengima jos mama vos nenusoko nuo proto dry.gif ...Tai gal geiau vaikui maziau to demesio, bet sveika mama smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:02)
Vieno šeimos nario norai sutampa su manojo laugh.gif

bet šeimoje yra ir dar vienas... ohmy.gif
ir dukrai jis taip pat svarbus...
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 12:02)
Dabar jaučiuosi keistai:blink: Kaip jūs nesuprantat?? MAN IŠ TIKRŲJŲ GYVENIMAS NUŠVITO, KAI LAURUTĖ GIMĖ ir AŠ NEBEMOKU KITAIP GYVENTI.

Rasma, tavo "diagnoze" aiski-dar neisblesus pogimdymine dvieju metu euforija wink.gif

Reikia tik but budriai, kad jis netiketai neisiverstu i post-euforine depresija, deja man butent taip ir nutiko-aciu dievui, ir tai praejo...
Atsakyti
ne tik is sios temos, bet ir apskritai is viso forumo, man susidaro ispudis, kad mamos per daug susireiksmina ir tuo paciu "nedavertina" savo vaiku. bet kokiu atveju, nukrypimai i bet kuria puse yra jau nelabai sveika cool.gif
Atsakyti