QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 12:42) | ||
Galų gale. Čia tiesiog viskas susiję. Kai mes būnam visi trys, mums mažiau lieka laiko dviese ir mažiau problemų ![]() Dukra tik prie to, kad mes ją skirtingai norėtume auklėti ir galbūt, drįsiu pasakyti, skirtingai laiko norėtume jai skirti. Aš - daug, jis - mažiau ![]() |
Tai te, Rasma, ir sakyk, o ne gasdink kitas mamkas, kad vaikui viena vakara pas senelius pabuti kenksminga

Is tavo aprasymu man tavo vyras pasirode visai simpatiskas zmogus - nu ne tobulas, bet kas is musu tokie. Ale tu jo nemyli ir tiek, erzina jo buvimas salia, jo elgesys, vertinimai. Tai ir nori tu ji pamesti, vildamasi, kad sutiksi geresni, labiau mylima..
Gero savaitgalio visai tavo seimynai

Būna, kad erzina
..bet tik tada, kai jau esu labai išvesta iš kantrybės ir vidinės pusiausvyros..Su manimi tai sunku padaryti
Ir aš būna jį erzinu, ir net žinau kada, bet vis užsimirštu
Turbūt daugiausiai susierzinu, kai vėl man kas netinka auklėjime..bet ne visada pasakau, ne visada išreiškiu..pabumbu mintyse, nuslopinu norą "pareikšti mažą pastabą" ir galim gyvent.
Oi kiek čia visko daug tame sprendime skirtis ir aš niekada to čia, virtualioje erdvėje nepasakysiu, nesikankinkite
Teisingiausiai gama esi pastebėjus, bet gal jau pamiršai, viskas čia bus ratu ratu..o teisybė visa mūsų šeimoje ir mumyse

Turbūt daugiausiai susierzinu, kai vėl man kas netinka auklėjime..bet ne visada pasakau, ne visada išreiškiu..pabumbu mintyse, nuslopinu norą "pareikšti mažą pastabą" ir galim gyvent.

Oi kiek čia visko daug tame sprendime skirtis ir aš niekada to čia, virtualioje erdvėje nepasakysiu, nesikankinkite

Teisingiausiai gama esi pastebėjus, bet gal jau pamiršai, viskas čia bus ratu ratu..o teisybė visa mūsų šeimoje ir mumyse

QUOTE (nikitta @ 2004 10 22, 12:53) |
o kam taip asmeniskai priimt? ![]() |
taigi sakau, skaitau skaitau..nebeatsirenku kas man, kas kitoms

QUOTE (plepioji @ 2004 10 22, 12:54) |
Tai te, Rasma, ir sakyk, o ne gasdink kitas mamkas, kad vaikui viena vakara pas senelius pabuti kenksminga ![]() Is tavo aprasymu man tavo vyras pasirode visai simpatiskas zmogus - nu ne tobulas, bet kas is musu tokie. Ale tu jo nemyli ir tiek, erzina jo buvimas salia, jo elgesys, vertinimai. Tai ir nori tu ji pamesti, vildamasi, kad sutiksi geresni, labiau mylima.. Gero savaitgalio visai tavo seimynai ![]() |
Nesakau, kad kenksminga, bet man nepatinka. Nors kiekvieną savaitgalį atlieku žygdarbį sau ir vyrui

Jaučiausi smagiai, tik nežinau kiek ilgam toks požiūris...
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:58) |
Teisingiausiai gama esi pastebėjus, bet gal jau pamiršai, viskas čia bus ratu ratu..o teisybė visa mūsų šeimoje ir mumyse ![]() ![]() |
ot, ir nepamiršau. nors tikrai esu- užmirštukė, išsiblaškiusi. bet savo minčių ar nuojautų, kol kas dar nepamirštu.

QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 13:06) |
po kino pasiėmėm pamiegojusią dukrą ir vėl iš naujo važiavom į Akropolį, kad pabūt Euroopoje ![]() Jaučiausi smagiai, tik nežinau kiek ilgam toks požiūris... |
Tai gi aplamai galit vaika i Euroopa, o patys tuo metu pasedet kavinej-mes taip darydavom

O dabar dukra pati sedi salia kavinej, Euroopos jai nebelabai patinka-perdaug ten siauteja visi

O i kina greit irgi galesit eit trise-tik i vaikiska

Vnz., gal vel praleisit gera savaitagli ir skyrybos nueis i antra plana

Ne, šiaip jau 2 m vaikui vienam EuroOpoje likti negalima, visada įspėja tos administratorės
Bet šiaip aš ten bijočiau palikt be priežiūros vaiką, gali galvą nusitraukti..o jei pats nenusitrauks, tai kiti išdykę nutraukt gali
et, kad viskas būtų gyvenime taip lengva, tai tikrai, kad viens ir skyrybos atėjo į pirmą planą, du - jau kitam plane..Tai sprendimas, kuris buvo ilgai priimamas, juo nesitaškoma į visas puses.
Jeigu taip ilgą laiką išlaikyti bendravimą, santykius kokius nori, tai pamažu gal ir atsitrauktų visos bėdos
Sau linkiu tokios laimės..kartu su jumis, kurios jos mums taip pat linkėjot

Bet šiaip aš ten bijočiau palikt be priežiūros vaiką, gali galvą nusitraukti..o jei pats nenusitrauks, tai kiti išdykę nutraukt gali

et, kad viskas būtų gyvenime taip lengva, tai tikrai, kad viens ir skyrybos atėjo į pirmą planą, du - jau kitam plane..Tai sprendimas, kuris buvo ilgai priimamas, juo nesitaškoma į visas puses.
Jeigu taip ilgą laiką išlaikyti bendravimą, santykius kokius nori, tai pamažu gal ir atsitrauktų visos bėdos

Klausyk, Rasma, o tavo sirdeleje tikrai neatsirado naujas zmogus
Siaip as seniai stebejausi tavo kantrybe
Stiprybes tau

Siaip as seniai stebejausi tavo kantrybe

Ne, tikrai nėra nieko mano širdelėje, tikrai nėra nieko gyvenime. Gal tik ilgesys tų labai šiltų ir tikrų jausmų, kaip kažkuri mama sakė, to pojūčio, kad vyras ir moteris - kaip vienas.
Aš esu ramus žmogus, kai ką nusprendžiu ir dabar nesitaškau, neraginu, neklausinėju. Sėdžiu tyliai ir laukiu kas bus. Dabar jau jo žodis..arba iki pirmo beįsipliekiančio konflikto, kaip abu esame sutarę.
Vakar išleidau vakare pasportuot su draugais, tai kad nesukt galvos, jog sekmadienio vakaras "liūdnas" nukabinau visų kambarių užuolaidas, skalbiau, vėliau lyginau ir pakabinau atgal, stumdžiau baldus, kad iškuopt viską, laipiojau ant šviestuvų, kad išblizginti ir gal 20 kartų sudainavau "Varną Albertiną" dukrai
Gaila tik, kad savaitgalį buvo aukšta temperatūra, tai nuveikiau mažiau nei galėjau nuveikt
Negaliu pakeist savęs daugiau, nei esu tą padariusi. Va toks ir gyvenimas. Man - žiauriai "žmoniškas"
Aš esu ramus žmogus, kai ką nusprendžiu ir dabar nesitaškau, neraginu, neklausinėju. Sėdžiu tyliai ir laukiu kas bus. Dabar jau jo žodis..arba iki pirmo beįsipliekiančio konflikto, kaip abu esame sutarę.
Vakar išleidau vakare pasportuot su draugais, tai kad nesukt galvos, jog sekmadienio vakaras "liūdnas" nukabinau visų kambarių užuolaidas, skalbiau, vėliau lyginau ir pakabinau atgal, stumdžiau baldus, kad iškuopt viską, laipiojau ant šviestuvų, kad išblizginti ir gal 20 kartų sudainavau "Varną Albertiną" dukrai

nu jau nuvaziavot nuo Krizes seimoje i krize Rasmos sirdyje, atrodo tema reiketu pervardinti
Nors niekada nebuvau ir nebusiu skyrybu salininke, bet siuo atveju manau kad Rasma geriau zino ko nori. Pabukit jos situacijoje ir pagalvokit, kaip jus i viska reaguotumete ir kaip viskas butu, jei MEILES tai nera, manau, kad neverta islaikyti tokiu santykiu tik del vaiku, vaikai anksciau ar veliau ta pajus, ir kitas dar kada ir klustels, tai ko tu mama kankinies visa gyvenima. O jei pavyktu atrasti savo zmogu, tegul ir su kai kuriais trukumais, kaip pati Rasma minejo, tai tai galetu buti ne tik geras vyras tau, bet geras tevas vaikui. Juk tevas ne tas kuris padaro, o tas kur nuosirdziai myli ir uzaugina. O tokiu oi kaip yra... Manau kad su nemylimu, ne savo zmogum, ypatingai jei gyvenimas nelabai klostosi, gal ir geriau issiskirti. Visi mes darom klaidu, tai zmogiska, ir kas gali su tuo taikytis lai taikosi, bet as irgi tikriausiai nesitaikyciau... Sekmes Rasma. Pasistenk kuo greiciau atrast SAVO zmogu.

[CODE]kitas dar kada ir klustels, tai ko tu mama kankinies visa gyvenima
As esu mamos net prasius, kad skirtusi. Po siai dienai man liudna delto, kad ji "gyveno del vaiku".
As esu mamos net prasius, kad skirtusi. Po siai dienai man liudna delto, kad ji "gyveno del vaiku".
Skirtis lengvas zingsnis osugebeti kartu gyventi,sunkus ir labai sudetingas.Tam reikia daug pastangu,ne tik kasdirniniu,bet ir dvasiniu,visos svarstot tik Rasmos mintis ir norus,bei dusios kerteles,o kur dingsta vyras ir jo kerteles.O gi nieks nezino,jos pas jį.Jam gal tas vakaras dviese ir yra atgaiva nuo mamos matančios tik vaika,o kur jis,gal ir jis sirdy nešioja nerima,baime,nuoskauda,bet gi vyrai negali buti silpni.gal bijo savo silpnuma dar atverti,buti silpnas zmonos akyse.Tau norisi buti trise,bet jus jau esat ir busit visada trys,o pabut dviese sveika,net ir pasedet patylet,pajust artuma kurio nera kai bunat tryse.surask savy stiprybes pagalvot ir apie kita artima netik vaika,ir ju sieloj buna kriziu,kuriu mes nematom per savo egoizma,man blogai ir viskas,okaip jam.Uzdaros dusios tie vyrai,todel sunku netik jiems,bet ir mums.