O darbas tai kas kita..kaip išeini ryte, taip grįžti pavakare, vis tiek daug laiko atima. Ne, nebus jokios post-euforinės depresijos

QUOTE (nikitta @ 2004 10 22, 12:13) |
ne tik is sios temos, bet ir apskritai is viso forumo, man susidaro ispudis, kad mamos per daug susireiksmina ir tuo paciu "nedavertina" savo vaiku. bet kokiu atveju, nukrypimai i bet kuria puse yra jau nelabai sveika ![]() |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 12:02) |
Labai sutinku. Vieno šeimos nario norai sutampa su manojo ![]() ![]() Čia ne sukimąsis apie užgaidas, ne auka kažkokia, čia mano meilė tokia savo vaikui..didelė didelė ![]() Dabar jaučiuosi keistai:blink: Kaip jūs nesuprantat?? MAN IŠ TIKRŲJŲ GYVENIMAS NUŠVITO, KAI LAURUTĖ GIMĖ ir AŠ NEBEMOKU KITAIP GYVENTI. |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:02) |
čia mano meilė tokia savo vaikui..didelė didelė : |
QUOTE (svetima @ 2004 10 22, 12:22) |
Rasma, aplamai psichologai sako, kad pirmi du metai po vaiko gimimo yra didziulis isbandymas seimai, tai gal neskubek tu daryt skubotu sprendimu, kol dar nevisai pasibaige tas laikotarpis.. Aisku, jeigu planuoji daugiau vaikau, tai situacija kazkiek kartosis, bet manau su kiekvienu vaiku persistengimo mazeja(tikiuosi ![]() ![]() |
QUOTE (gama @ 2004 10 22, 12:26) |
o jei pabūsit kelis vakarus atskirai , paatostogausit be vaiko ar tavo meilė dukrai sumažės? ar jos meilė mamai sumažės? o jei labai labai myli argi reikia būti kiekvieną minutę kartu? nes ir man tai, panašu į 'diagnozę'. aš galiu mylėti žmogų, nors jis bus ir už tūkstančio kilometrų ir jausti ryšį su juo. dar kartą pasikartosiu - vaikams nereikia išskirtinės meilės, jos rodymo, jiems reikia laimingų ir mylinčių vienas kitą tėvų ir saugios šeimos. |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:32) |
kodėl "sveika" būti dviese su vyru, jei to nenori, jei tau neįdomu, nepatinka, nesmagu, tu nematai jokios prasmės tame?? |
QUOTE (gama @ 2004 10 22, 12:40) |
kiek suprantu, čia ir yra skyrybų esmė. o dukra ir didelė meilė jai, visai čia ne prie ko... |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 14:42) |
[Čia tiesiog viskas susiję. Kai mes būnam visi trys, mums mažiau lieka laiko dviese ir mažiau problemų ![]() Dukra tik prie to, kad mes ją skirtingai norėtume auklėti ir galbūt, drįsiu pasakyti, skirtingai laiko norėtume jai skirti. Aš - daug, jis - mažiau ![]() |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 22, 15:22) |
Na, šeimoje kažkaip ir giminėje plačioje dar manęs "nelabai sveika" lyg ir nevadina ![]() ![]() |