Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE (Vidana @ 2004 10 26, 14:26)
Skirtis lengvas zingsnis osugebeti kartu gyventi,sunkus ir labai sudetingas.Tam reikia daug pastangu,ne tik kasdirniniu,bet ir dvasiniu,visos svarstot tik Rasmos mintis ir norus,bei dusios kerteles,o kur dingsta vyras ir jo kerteles.O gi nieks nezino,jos pas jį.Jam gal tas vakaras dviese ir yra atgaiva nuo mamos matančios tik vaika,o kur jis,gal ir jis sirdy nešioja nerima,baime,nuoskauda,bet gi vyrai negali buti silpni.gal bijo savo silpnuma dar atverti,buti silpnas zmonos akyse.Tau norisi buti trise,bet jus jau esat ir busit visada trys,o pabut dviese sveika,net ir pasedet patylet,pajust artuma kurio nera kai bunat tryse.surask savy stiprybes pagalvot ir apie kita artima netik vaika,ir ju sieloj buna kriziu,kuriu mes nematom per savo egoizma,man blogai ir viskas,okaip jam.Uzdaros dusios tie vyrai,todel sunku netik jiems,bet ir mums. g.gif

na jei chia parashytu Rasmos vyras, tai tada svarstytume jo norus ir dushios kerteles...smile.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip reikalai pas Rasmą g.gif Tikiuosi, kad viskas gerai smile.gif
Pas mus didžioji krizė lyg tai praėjo (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
pas mane krize jau ipusejo.esu pilna neigiamos nuomones apie ji,nenoriu grizti i namus,nenoriu su juo miegoti.susitariau kita savaitgali pas pussesere vaziuoti.
paskutini syki,as jam pasakojau,kad buvau pobuvyje,man labai ten sekesi,buvau labai laiminga,daug pamaciau,su dideliais zmonem bendravau,o jis kazka kalbedamas pasake:tu mano geda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!as labai supykau,o jis pradejo juoktis,kad cia tik juokelis,jis pajuokavo.as manau,kad gyvenime pasieksiu daugiau negu jis.as to sieksiu bet kokia kaina.ir savo elgesiu,isvaizda ar manierom nemanau,kad padaryciau geda kokiam nors vyrui(na nebent etiketo taisykliu ekspertui)ar jis supavydejo,kad ta vakara bendravau su super turtingu uzsienieciu?kad ta vakara gavau daug komplimentu,ar jis toks kelmas,kad sugebaq izeisti savo zmona ir pavadinti tai juokeliu?aisku net neatsiprase.pikta,kad vyro paprasiau ateiti i veina rengini vakar.jis pasake kad ateis.ir neatejo!net nepranese.ka as veikiu su tokiu vyru?
kaip jus sprendete tokias krizes?pokalbiu nesiulykite,nes mes nesusikalbam
Atsakyti
kazkada ir mum buvo tokia krize.jau maniau kad beviltiska viskas,jau tiek kalbejom...bet kaip su siena frusty.gif
man viskas pasidare dzin.vis maziau parasydavau,neskambidavau... mad.gif
ir jis kuo puikiausiai tai pajuto clap.gif .pradejo klausinet kas man atsitiko,kodel as tokia tapau.
o man tik demesio is jo reikejo ir supratimo!!!!
matyt toks gyvenimas jam netiko(juk nieks nenori su pikciurna ir besirde gyvent) ir jam teko nusileist biggrin.gif
kol kas jis yra toks,koki as ir noreciau visada matyt. thumbup.gif rupestingas,mylintis,supratingas....
BET TAM REIKIA ABIEM PASISTENGT!!!!

tik reikia laiku suprast kokia yra tos krizes priezastis.
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 11 25, 21:28)
Įdomu, kaip reikalai pas Rasmą  g.gif Tikiuosi, kad viskas gerai  smile.gif
Pas mus didžioji krizė lyg tai praėjo (tfu tfu tfu)  biggrin.gif

Nei gerai, nei blogai..Konservuotas gyvenimas rolleyes.gif
Jei rimtai, tai nusiteikiau tinkamai išnaudoti laukimą..Keičiu save, užsiimu tuo kas man smagu, vis rečiau bepasvarstydama ar tam pritaria mano antroji puselė. Stebiu savo šeimyninį gyvenimą iš šalies, bet neskubu vertinti. Gal ir keistai nuskambės, bet priimčiau vyro nutarimą skirtis, kaip visai realią išeitį. Pas mus šeimoje nei gerai, nei blogai. Apie skyrybas su artimais žmonėmis kalbu drąsiai, nebesislapstau, negludinu savo jausmų..jei jaučiuosi negerai, tai sakau, kad jaučiuosi negerai. Jei galite įsivaizduoti gyvenimą, kur vienas kitam netrukdo - tai manasis. Stengiuosi kuo mažiau kištis į vyro gyvenimą, stengiuosi neriboti jo "veiksmų ir laisvės". Man atrodo, kad dabar jam lengviau. Išties pradėjo daugiau dėmesio skirti mums su dukra kaip šeimai..Jau net pats pasiūlo kartu nueiti visiems į teatrą, bowling'ą ar dar kokias bendras šeimos pramogas..nebeprievartauja dėl laisvalaikio tik dviese. Užtai jam esu dėkinga.
Aš ne visada jaučiuosi gerai. Tiksliau aš jaučiuosi pavargusi nuo neišsipildžiusių lūkesčių. Kaip teisingai pasakė mano mama "aš nežinau kokia yra tiesa, bet jaučiu, kad tu myli pačią meilę, o ne konkretų žmogų". Galų gale suvokiau, kad aš niekuomet nepamatysiu tame žmoguje to, ką taip norėjau matyti. Jis nebus toks, kokio man jo reikėjo ir reikia dabar.
Mes daug su vyru kalbėjomės, ne tam kad rastume kompromisą, bet tiesiog taip, lyg tai išpažintume sau patiems, kad turime kuo nusivilti. Aš jam irgi nesu ta tobuloji, išsvajotoji rolleyes.gif
Atvirai pasakius likau šeimos nuošalyje.

Pamėgau svajoti wink.gif Modeliuoju tai, ko nėra laugh.gif Mintyse išbandau kiekvieną sutiktą ir svarstau, kaži ar tokia pati istorija nutiktų po 7 -rių metų..Vyras kartais atspėja mintis ir nusijuokdamas man tarsteli "jis irgi ne idealus wink.gif "
Atsakyti
As net nezinau kaip iki siol tai istveriu, bet pas mus ta baisioji krize oooj kaip seniai- gal net nuo tada kai pradejau lauktis (jau butu 3 metai...). Dabar toooks paastrejimas, kad anksciau ar veliau bus kuliminacija. Nebelabai kas padeda, perdaug esam viens kita iskaudine. Kaip manot kiek laiko tvertumet kasdien girdedamos izeidziancius zodzius g.gif Zodziu tiek visokiausiu nuoskaudu, kad sirdis tuscia kaip puodyne...
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 11 29, 03:30)
Kaip manot kiek laiko tvertumet kasdien girdedamos izeidziancius zodzius g.gif

Apie pusę metų tvėriau wink.gif Bet ir aš nelikdavau skolinga rolleyes.gif
Pastebėjau, kad geriausias vaistas nuo tokių dalykų - išvažiavimas kuriam laikui ir pabuvimas atskirai thumbup.gif
Atsakyti
kai pasiuliau ta vyrui,pasake,kad cia vaiku darzelis tokie pabuvimai atskirai ir nustot siulius tokius dalykus.
Atsakyti
Man atrodo, buvimas atskirai padeda jei zmones jau ties issiskyrimo riba... Po tokio pabuvimo oficialiai gali kaip ir nebegrizti. O jei vyras nesutinka - vadinas, bijo, kad nesugrisi wub.gif
Atsakyti
Nebūtina tą daryt atsiklausiant vyro smile.gif Užknisa, susipykstat - savaitgalį išvarai viena ar su vaiku pas tėvus, pas draugę ir pan. Jei yra galimybė - savaitei.
Atsakyti
manau,kad taip tikrai nepabegsi,o tik nukelsi ta svarbu pokalbi kitai dienai,savaitei.
o kai grisi vel prasides tos pacios nesamones.
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 11 30, 08:57)
Nebūtina tą daryt atsiklausiant vyro smile.gif Užknisa, susipykstat - savaitgalį išvarai viena ar su vaiku pas tėvus, pas draugę ir pan. Jei yra galimybė - savaitei.

taigi vat,kad vyras sako,kad as mamos dukryte,kad mama islepino,nors per ta laika kiek mes draugavom ir po vestuviu gal tik pora kartu buvau pas mama viena,visalaik su juo.ir apskritai niekada pas tevus nesiverziu.taip,mane mama lepino,bet dabar as turiu savo gyvenima ir kuo kuo,bet mamos dukryte jau senokai neesu.jei pabegciau nieko nesakius,o juo labaiu nieko nesakius,uzsitraukciau didele jo rustybe,ir jis ne tiek gal jaudintusi,kiek siaubingai supyktu ir pasistengtu man kazka panasaus padaryti.toks principingas ir nesugebantis nusileisti pries vestuves jis tikrai nebuvo.gal kazkas pasikeite,kai pameciau vestuvini zieda(prietaringa neesu,bet kad taip ir gaunasi,kai pagalvoju) ir kai jis pakeite darboviete.
Atsakyti