Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

Babause, nezianu geras tavo vyras ar ne, nepazistu jo, bet is tavo pasakojimu apie ji, manau turetum tikrai apsiramint, nusisluostyt visas savo asaras, pataupyk jas tikrai skaudziom akimirkom, kolkas taves jos neaplanke, ir neieskok bedu be reikalo, zinok bedos dazniausiai pacios mus anksciau ar veliau susiranda jei lemta mirksiukas.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 13:51)
Babause, nezianu geras tavo vyras ar ne, nepazistu jo, bet is tavo pasakojimu apie ji, manau turetum tikrai apsiramint, nusisluostyt visas savo asaras, pataupyk jas tikrai skaudziom akimirkom, kolkas taves jos neaplanke, ir neieskok bedu be reikalo, zinok bedos dazniausiai pacios mus anksciau ar veliau susiranda jei lemta  mirksiukas.gif  console.gif

Aciu drambliukele manau tu ir visos paprotintojos esat teisios, turbut nuo per gero gyvenimo durnejo, va skundziasi rasma kad vyras jos entuziazmu nepaliko manasis: Tik eik tik daryk as su vaiku pabusiu. Va ir siandien einu vakare i jau mineta vyno kluba, o vyras su vaiku namie sedi. Na turiu as tokia aistra kaip geri vynai, domiuos patinka, mums pinigeliais nieks nekakoja, bet jis siulo visviens atsiduot kam patinka, zyzia, kad ir moxlus pratesciau. jis sako, kad jam nyku butu jei nejudeciau pirmyn, o paskutiniu metu tai tiksliai tik blynu receptais besirupinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 24, 15:59)
Aciu drambliukele manau tu ir visos paprotintojos esat teisios, turbut nuo per gero gyvenimo durnejo, va skundziasi rasma kad vyras jos entuziazmu nepaliko manasis: Tik eik tik daryk as su vaiku pabusiu. Va ir siandien einu vakare i jau mineta vyno kluba, o vyras su vaiku namie sedi. Na turiu as tokia aistra kaip geri vynai, domiuos patinka, mums pinigeliais nieks nekakoja, bet jis siulo visviens atsiduot kam patinka, zyzia, kad ir moxlus pratesciau. jis sako, kad jam nyku butu jei nejudeciau pirmyn, o paskutiniu metu tai tiksliai tik blynu receptais besirupinau  ax.gif

Nu va, auksą o ne vyrą turi biggrin.gif O aš tai kaip tik visur eičiau (ir einu), tik blynų receptais nesidomiu schmoll.gif O mano vyras svajoja apie tokią, kuri namuose sėdėtų ir valgyt darytų ax.gif Nors, jei iš tikrųjų sėdėčiau ir niekuo nesidomėčiau, tai jaučiu, vėl būtų negerai - nusibosčiau g.gif
Atsakyti
Babaushe po tavo posto man lieka tik atsidusti verysad.gif

va speju savo vyrui irgi baigiu atsibost, bet kad kurnors mane isleistu o pats su vaiku pasiliktu tai jau schmoll.gif ,vis pavarges ir pavarges na ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drambliukas*: 24 vasario 2005 - 16:05
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:04)
Babaushe po tavo posto man lieka tik atsidusti  verysad.gif

va speju savo vyrui irgi baigiu atsibost, bet kad kurnors mane isleistu o pats su vaiku pasiliktu tai jau  schmoll.gif  ,vis pavarges ir pavarges na ir pan.

Ziani mano vyras labai individualistas, labai pats tobulet nori na ir kazkaip jam blogai kai as ne. O tu savojo gal paklausk ar nebutu smagu jei koki idomesni uzsiemima turetum? Gal ne durnas supras?
Atsakyti
Na nera jis durnas, ir tikrai nenori kad jo boba vien receptais dometusi, bet po darbo turiu lekt namo isleist aukle (ji turi du darbus), o vyras grizta tik apie 19.30 nes dirba kitam mieste, taip kad nera kada kita veikla uzsiimt, o kai tik jaucia kad gal noreciau bent trumpam kur islekt, tuo grizta apsirges ar ziauriai nusivares nuo koju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:15)
Na nera jis durnas, ir tikrai nenori kad jo boba vien receptais dometusi, bet po darbo turiu lekt namo isleist aukle (ji turi du darbus), o vyras grizta tik apie 19.30 nes dirba kitam mieste, taip kad nera kada kita veikla uzsiimt, o kai tik jaucia kad gal noreciau bent trumpam kur islekt, tuo grizta apsirges ar ziauriai nusivares nuo koju  doh.gif

Zinai noreciau ta ka nors nerealiai protingo patart, bet kazkaip jauciu kad tik nusgrybausiu... Lengviausia pasakyt, kad imanoma ka nors sugalvot, bet va imk ir sugalvok... blush2.gif
Atsakyti
Pritariu rasmai, man pavydžiui irgi trūksta, draugo, tiesiog, paprasto nuoširdaus draugo, atrodo be kitko kaip nors išsiversčau, be kai neturi kam pasiguosti labai sunku... cry.gif daznai pasvajoju apie tokį žmogų, irg al duos dievas mane su juo suves... cry.gif
Atsakyti
Babause, tai nera tokia didele problema, lyginant su kitom tai tik menkniekis cray.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:23)
Babause, tai nera tokia didele problema, lyginant su kitom tai tik menkniekis  cray.gif

Su kitom savom ar su kitom svetimom?
Atsakyti
"Svetimo skausmo nebuna"- kalbejau apie save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 24, 14:29)
"Svetimo skausmo nebuna"- kalbejau apie save  ax.gif

Tuoj paskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti