Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

Gryna teisybė. Aš esu laiminga. Aš tiesiog esu laimingas žmogus, pats sau vienas laimingas žmogus. Gal mano laimei užtenka vienos manęs, kad man gera????
Neturiu dėl ko pykti ant vyro, tai kažkaip nieko ir blogo negaliu pasakyt. Susipainiojusi blush2.gif Jei būti atvirai pačiai su savimi..tai taip viskas tarp mudviejų išblanko..man gal tik baisu dar tai imti šviesiai ir pasakyti. Bijau net sau pačiai prisipažinti..taip imti ir pasakyti, kad tik prisirišimas, kad čia nebe gilūs jausmai.
Žinau, suprasit ką noriu pasakyti mirksiukas.gif

Aš bijau ateities su juo, kai liksime vienudu..nebeliks mano tėvelių, nebeliks kas man ligos atveju padėtų..Bijau, kad staugsiu, nes ir dabar su savo problemomis lieku viena. Aš neturiu tikro draugo šalia savęs ax.gif
Atsakyti
As manau, kad gyvenant santuokoje jausmai anksciau ar veliau prigesta. Kas pradzioj liepsnojo, paskui tik rusena. Bet ir prie rusenancios ugneles galima pasisildyti, ar ne? Man daug blogiau atrodo, kai nebera apie ka kalbetis, kai atrodo, kad niekas neberisa. "Meile yra tai, kas idealu, o santuoka - tai, kas realu, ir vargas tam, kas ideala painioja su realybe".
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 02 24, 13:57)
Gryna teisybė. Aš esu laiminga. Aš tiesiog esu laimingas žmogus, pats sau vienas laimingas žmogus. Gal mano laimei užtenka vienos manęs, kad man gera????
Neturiu dėl ko pykti ant vyro, tai kažkaip nieko ir blogo negaliu pasakyt. Susipainiojusi blush2.gif Jei būti atvirai pačiai su savimi..tai taip viskas tarp mudviejų išblanko..man gal tik baisu dar tai imti šviesiai ir pasakyti. Bijau net sau pačiai prisipažinti..taip imti ir pasakyti, kad tik prisirišimas, kad čia nebe gilūs jausmai.
Žinau, suprasit ką noriu pasakyti  mirksiukas.gif

Aš bijau ateities su juo, kai liksime vienudu..nebeliks mano tėvelių, nebeliks kas man ligos atveju padėtų..Bijau, kad staugsiu, nes ir dabar su savo problemomis lieku viena. Aš neturiu tikro draugo šalia savęs ax.gif

Bet gal tai yra tik krizė, kuri po kokio pusmečio praeis smile.gif Ir jausmai vėl įsižiebs naujom spalvom... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 24 vasario 2005 - 14:09
Oi...man reiktų rasti pirmąją žinutę čia parašytą, kad įsitikinčiau kiek ta būsena trunka..tingisi ieškot, gyvenimas šaukia smile.gif
O jausmai tai aišku grįš, kur jie dings tongue.gif Bet nebetikiu, kad į šią šeimą ax.gif Dariau viską, garbės žodis, dariau viską ką galėjau. O ko nepadariau, tai matyt nebegalėjau vardan tų jausmų perlipti per save..arba nemačiau prasmės kodėl aš tai turėčiau daryti.
Atsakyti
Nu man tai labai dažnai gyvenime taip būna, kad kuo labiau stengiuosi, tuo labiau nesiseka blink.gif Gal kitiems nereikia tų mano pastangų, gal jie nevertina to g.gif O kai nustoju stengtis, tai reikalai labai pasitaiso rolleyes.gif Pastebėjau, kad kai labai stengiuosi ir įdedu daug pastangų, tai ir iš kitų to paties reikalauju, , o kai negaunu, pykstu ir nervinuosi ax.gif Bet kita vertus, gal kitiems tie patys dalykai nėra tokie svarbūs schmoll.gif Aš, asmeniškai, pastoviai persistengiu prieš šventes ir prieš atostogas, nes noriu, kad viskas būtų gražu kaip filmuose biggrin.gif O gaunasi š..., t.y. kaip visada tongue.gif O vyrui tie visi dalykai yra smulkmena, ir pykstamės dėl to, kad manęs nesupranta beee.gif Po visko tai dažnai galvoju, kokio galo čia man taip plėšytis, jei įdėjus minimalias pastangas viskas gautųsi tikrai neblogiau, o net tikriausiai ir geriau doh.gif O nervų tai tikrai kad sutaupytume ok.gif Pastebėjau, kad nuo tų mano priekaištų, nepasitenkinimo ir aistra vėsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roof @ 2005 02 24, 15:06)
As manau, kad gyvenant santuokoje jausmai anksciau ar veliau prigesta. Kas pradzioj liepsnojo, paskui tik rusena. Bet ir prie rusenancios ugneles galima pasisildyti, ar ne? Man daug blogiau atrodo, kai nebera apie ka kalbetis, kai atrodo, kad niekas neberisa. "Meile yra tai, kas idealu, o santuoka - tai, kas realu, ir vargas tam, kas ideala painioja su realybe".
thumbup.gif BRAVO thumbup.gif
Atsakyti
Viezno taip - padariau as grant darbeli perskaiciau vos ne viska kas sioj temoj buvo issakyta ir muset as jau siandien uzsizliumbsiu negyvai, bet, kad puoliau i asaras. Ne ne jokios niekieno puses nepalaikysiu, nieko neguosiu, nieko nekaltinsiu (nei savu nei svetimu vyru) nebent tik save DIDELE DURNE pavadinsiu. Vat tiap. Perskaiciau, plaukai pasisiause. Vat cia tai krizes, tai bedos. O as durnele neturedama bedu nuotykiu sau ieskau. Boze, boze ir iz kur tokiu atsiranda doh.gif
Atsakyti
Dieve, kaip as pasigendu tos kaitrios ugnies sirdyje, to virpulio vos prisilietus prie savojo brangiausiojo, drugeliu plazdenimo kazkur giliai giliai...
Blin Rasma, tuoj nustosiu skaityti tavo postus, perdaug jie man sirdi spaudzia. Oi kaip as suprantu tave, taip suprantu, kad net verkti norisi cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 24, 15:27)
Viezno taip - padariau as grant darbeli perskaiciau vos ne viska kas sioj temoj buvo issakyta ir muset as jau siandien uzsizliumbsiu negyvai, bet, kad puoliau i asaras. Ne ne jokios niekieno puses nepalaikysiu, nieko neguosiu, nieko nekaltinsiu (nei savu nei svetimu vyru) nebent tik save DIDELE DURNE pavadinsiu. Vat tiap. Perskaiciau, plaukai pasisiause. Vat cia tai krizes, tai bedos. O as durnele neturedama bedu nuotykiu sau ieskau. Boze, boze ir iz kur tokiu atsiranda doh.gif

Nu va, padarėm gerą darbą - žmogui parodėm, kad jo problemos, palyginus su mūsų, tai vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
Nebepamenu katra raset, kad kirminu nereik ruroj ieskot, o as bliamba turbut jau drakonu buvau pradejus ieskot, ne tik kirminu. Baisingai man gaila tu kuriu bedos dideles seimoj, pas mus aisku irgi ne idealu. O kur idealu buna? Kine? Kad ir ten ir pasieda, ir kairen eina ir kitokias velnystes daro. Geras tas mano Babaushis. Nu tiksliai geras. et merginos jis jums sampano deze turetu nupirkt! Jei ne dvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šampanui pasirašau drinks_cheers.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 24, 13:39)
Aš šampanui pasirašau  drinks_cheers.gif  laugh.gif

Nu tu vilniete tai visai imanoma biggrin.gif
Atsakyti