Na mano plaukai irgi riebaluojasi kaip pašėle, taigi jau nuo kokių 13 metų kiekvieną rytą plaunu galva, ir įpratau, greitai isšidžiovinu per kokias 3-6 minutes (nors plaukai nėra trumpi), kartais paitepu lyginamaja priemone, nes mėgsta galiukai suktis, ir dar viena problema, žiema begalo elektrinasi, net nebežinau ką bedaryti, ir ką naudoti, negaliu su rankom net prisiliest prie plaukų
Galiu pasakyt,kad dilgeliu nuoviras arba dilgeliu skystis(buna buteliukais pirkt) labai labai gerai,tik man viena beda,nes as sviesi esu,o dilgeles plaukus tamsina
siuometu naudoju Guhl riebiems plaukams
tikrai geras,plaunu tik kas antra diena
anksciau turejau kasdien plaut 
beje maciau yra naujas Fructis reibiems plaukams,reiks isbandyti
siuometu naudoju Guhl riebiems plaukams
beje maciau yra naujas Fructis reibiems plaukams,reiks isbandyti
O kur pirkti to dilgeliu skyscio? gal foto netycia turi?
QUOTE(kalissta @ 2008 01 15, 09:13)
O kur pirkti to dilgeliu skyscio? gal foto netycia turi?
as perku ji Vokietijoj,neradau to kuri as turiu,vakare nufotkinsiu ir idesiu
arba pati ives google brennnessel haarewasser
QUOTE(Morepink @ 2008 01 09, 21:41)
Mna riebalavimasi apmazina Tigi Self absorbed mega vitamin sampunas, bet ilgiau naudojant atsiranda pleiskanu
Ir as laukiu sito, nekantrauju kada isbandysiu
Nusipirkau Lorealio šampūną, mažiau riebaluojasi, bet jau įpratau kiekvieną dieną plaut 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(LED @ 2008 01 14, 23:49)
Na mano plaukai irgi riebaluojasi kaip pašėle, taigi jau nuo kokių 13 metų kiekvieną rytą plaunu galva, ir įpratau, greitai isšidžiovinu per kokias 3-6 minutes (nors plaukai gan trumpi), kartais paitepu lyginamaja priemone, nes mėgsta galiukai suktis, ir dar viena problema, žiema begalo elektrinasi, net nebežinau ką bedaryti, ir ką naudoti, negaliu su rankom net prisiliest prie plaukų

plaukus kasdien plaunu nuo neatmenamu laiku...
kai buwo tikrai riebus,tai jau vakare blogai atrodydawo..
bet panaudojus chna ir basma negaliu atsidziaugt
visi plaukus giria,o ir riebaluojias jie ne taip greitai..plaunu kasdien,bet esu laabai jais patenkinta
pabandykit,man sios priemones-tikras issigelbejimas tapo
visi plaukus giria,o ir riebaluojias jie ne taip greitai..plaunu kasdien,bet esu laabai jais patenkinta
QUOTE(midori @ 2008 01 20, 23:56)
plaukus kasdien plaunu nuo neatmenamu laiku...
o tai cia tie chna ir basma tai dazai kaip suprantu?
Nusipirkau aš kažkada šioje temoje paskelbtąjį sunsilk... Žiūrėsiu, kaip bus.
Labai šiaip bijau, kad pleiskanų neiššauktų. Kaip manot jei vieną kartą plaučiau su tuo sunsilk riebiems plaukams, o kitą kartą su gilss kur geriau būtų? Ar geriau visą laiką plauti su sunsilk?
taip.zoleles-dazai.tik menkai jau ten bepatamsina tuos mano plaukus.tai ne newadinu dazais