Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Na mano plaukai irgi riebaluojasi kaip pašėle, taigi jau nuo kokių 13 metų kiekvieną rytą plaunu galva, ir įpratau, greitai isšidžiovinu per kokias 3-6 minutes (nors plaukai nėra trumpi), kartais paitepu lyginamaja priemone, nes mėgsta galiukai suktis, ir dar viena problema, žiema begalo elektrinasi, net nebežinau ką bedaryti, ir ką naudoti, negaliu su rankom net prisiliest prie plaukų g.gif verysad.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt,kad dilgeliu nuoviras arba dilgeliu skystis(buna buteliukais pirkt) labai labai gerai,tik man viena beda,nes as sviesi esu,o dilgeles plaukus tamsina ax.gif
siuometu naudoju Guhl riebiems plaukams thumbup.gif tikrai geras,plaunu tik kas antra diena thumbup.gif anksciau turejau kasdien plaut bash.gif
beje maciau yra naujas Fructis reibiems plaukams,reiks isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
O kur pirkti to dilgeliu skyscio? gal foto netycia turi?
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2008 01 15, 09:13)
O kur pirkti to dilgeliu skyscio? gal foto netycia turi?

as perku ji Vokietijoj,neradau to kuri as turiu,vakare nufotkinsiu ir idesiu mirksiukas.gif
arba pati ives google brennnessel haarewasser mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai tas dilgeliu vanduo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gicikami: 15 sausio 2008 - 23:36
QUOTE(gicikami @ 2008 01 15, 23:35)

Danke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 01 09, 21:41)
Mna riebalavimasi apmazina Tigi Self absorbed mega vitamin sampunas, bet ilgiau naudojant atsiranda pleiskanu doh.gif

Ir as laukiu sito, nekantrauju kada isbandysiu rolleyes.gif Nors sampunus keiciu, vis tiek kas antra diena plaunu - pirmaja plaukai neklauso, siausiasi, antra jau geriau, bet antroje dienos puseje siek tiek sulipe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 19 sausio 2008 - 10:11
Nusipirkau Lorealio šampūną, mažiau riebaluojasi, bet jau įpratau kiekvieną dieną plaut lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LED @ 2008 01 14, 23:49)
Na mano plaukai irgi riebaluojasi kaip pašėle, taigi jau nuo kokių 13 metų kiekvieną rytą plaunu galva, ir įpratau, greitai isšidžiovinu per kokias 3-6 minutes (nors plaukai gan trumpi), kartais paitepu lyginamaja priemone, nes mėgsta galiukai suktis, ir dar viena problema, žiema begalo elektrinasi, net nebežinau ką bedaryti, ir ką naudoti, negaliu su rankom net prisiliest prie plaukų  g.gif  verysad.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
plaukus kasdien plaunu nuo neatmenamu laiku...
kai buwo tikrai riebus,tai jau vakare blogai atrodydawo.. sad.gif
bet panaudojus chna ir basma negaliu atsidziaugt
visi plaukus giria,o ir riebaluojias jie ne taip greitai..plaunu kasdien,bet esu laabai jais patenkinta
pabandykit,man sios priemones-tikras issigelbejimas tapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 01 20, 23:56)
plaukus kasdien plaunu nuo neatmenamu laiku...
kai buwo tikrai riebus,tai jau vakare blogai atrodydawo..  sad.gif
bet panaudojus chna ir basma negaliu atsidziaugt
visi plaukus giria,o ir riebaluojias jie ne taip greitai..plaunu kasdien,bet esu laabai jais patenkinta
pabandykit,man sios priemones-tikras issigelbejimas tapo smile.gif

o tai cia tie chna ir basma tai dazai kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš kažkada šioje temoje paskelbtąjį sunsilk... Žiūrėsiu, kaip bus. unsure.gif Labai šiaip bijau, kad pleiskanų neiššauktų. Kaip manot jei vieną kartą plaučiau su tuo sunsilk riebiems plaukams, o kitą kartą su gilss kur geriau būtų? Ar geriau visą laiką plauti su sunsilk? g.gif
Atsakyti
taip.zoleles-dazai.tik menkai jau ten bepatamsina tuos mano plaukus.tai ne newadinu dazais smile.gif
Atsakyti