Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(Julius3 @ 2006 11 06, 11:12)
Va testas, mashinos su ABS kur tie "bene du kartai"?

Nežinau, sunku pasakyti, kieno testai teisingesni. Kadangi man su rusų kalba prastai (maniškis browseris nerodo rusiškų raidžių, naudoju Linux). Jei nesunku, pacituok išverstą variantą.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 11 06, 16:31)
kadangi mūsų dyzeliukas tai šiaip ar taip nešoka iš vietos, tai man jokios skirtumo nėra  ax.gif , ir ralistė nesu  biggrin.gif , manau nenusivilsim, šiaip atrodo rimtos padangos, įpiršau jas vyrui nupirkti  blush2.gif  ax.gif

Mano irgi dyzeliukas, bet nemenkas žvėriukas. Kai persėdau nuo savo 2.0 litrų benzino prie šio dyzelio, tai maniau, kas žvėries nesuvaldysiu. Valdau ir atrodo normaliai valdosi hihihi.gif

QUOTE(murzinyte @ 2006 11 06, 22:32)
Aš tai mėgėja kokias porą savaičių prieš numatomą bumą "persiaut"  smile.gif , nors šiemet tai ir pats bumas buvo pavėluotas...  lotuliukas.gif Oj čiuožinėjo šiandien visi, smagu  thumbup.gif

Aš irgi šiaip paskutinei dienai šio reikalo nepalieku, bet viduryje spalio tai kažkaip šiais metais keisti padangas nelabai norėjosi ir spalio pabaigoje nelabai dar norėjosi, o paskui ir prasidėjo hihihi.gif

O šiandien oro sąlygos čiaužyti buvo super. Prisižiūrėjau visokių triukų ir ne tik jų. Kartais buvo jau ir baisoka kur nors pajudėti, kai aplink nemažai nevaldančių savo "žirgų".
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 06, 11:12)
Va testas, mashinos su ABS kur tie "bene du kartai"?

Aš pačio teksto neskaičiau, tik lentelę peržiūrėjau, tai sakykim ant asfalto tas Goodjear gal ir nekoks g.gif bet čia palyginus su Michelin lotuliukas.gif Kažkaip anksčiau padangas rinkausi pagal kaina ( ne pačias pigiausias, ir ne pač brangiausias), o ne pagal Firma. Firmos vardas irgi kainą kelia mirksiukas.gif Reikės pasižiūrėti kokius aš čia padus turiu g.gif

QUOTE(murzinyte @ 2006 11 06, 23:32)
Oj čiuožinėjo šiandien visi, smagu  thumbup.gif
Man tikrai smagu  cool.gif Ypač į kiemą įčiuožti nevykusiu driftu... lotuliukas.gif
Priduoda žiema ratuotiems adrenalino  biggrin.gif

Nu nesuprantu, kaip g.b. smagu, o adrenalino tai tikrai- važiuoji ir galvoji- arba aš, arba mane. schmoll.gif nepatinka man toks nestabilumas, tai ir nuvariau iškarto keisti smile.gif

QUOTE(RamuneM @ 2006 11 07, 00:25)
O šiandien oro sąlygos čiaužyti buvo super. Prisižiūrėjau visokių triukų ir ne tik jų. Kartais buvo jau ir baisoka kur nors pajudėti, kai aplink nemažai nevaldančių savo  "žirgų".

O pas mus Klp viskas nutirpo, su vasarinėm galima važiuoti drasiai
Atsakyti
smile.gif+2006 11 06, 22:37-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 06, 22:37)
Nežinau, sunku pasakyti, kieno testai teisingesni. Kadangi man su rusų kalba prastai (maniškis browseris nerodo rusiškų raidžių, naudoju Linux). Jei nesunku, pacituok išverstą variantą.

Ten po kaire grafikai yra, su stabdymo atsumais isibegejimo laikais ir panashiai.
Na pagal tuos testus esme tokia, kad dygliuotos stabdo arba kazhkiek geriau, arba taip pat kaip ir negygliuotos. Taciau ant shlapio asfalto geriau stabdo dygliuotos padangos.
Bendras paaishkinimas, kad tikros negygliuotos zhiemines stabdant ant asfalto per minkshtos, tuo tarpu dygliuotos, kazhkiek kietesnes, nes dygliai nesilaikytu.

Beje shita testa dare ne vien autoreview, cia kartu su kitais zhurnalais testas darytas buvo.
Atsakyti
As tai dar nepersiaviau schmoll.gif
Klausykit, o kur nors Vilniuje imanoma persiaut be lapkricio vidurio?? Kur bepaskambini, ten pasiulo kokiai 14 dienai blink.gif
Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 11 07, 11:33)
As tai dar nepersiaviau  schmoll.gif 
Klausykit, o kur nors Vilniuje imanoma persiaut be lapkricio vidurio?? Kur bepaskambini, ten pasiulo kokiai 14 dienai  blink.gif
Patarkit  4u.gif

Aš asmeniškai keičiau tokiame garaže, ten nereikia jokių užrašymų, gyva eilė. Teko laukti šeštadienį 2,5 val., bet galbūt jau tas bumas praeina? O garažas yra Viršuliškėse, netoli "Pasidaryk pats" parduotuvės, priešais kapines.
Atsakyti
Reikia tiesiog pavažinėt po miestą ir paieškot,tų mažų dirbtuvėlių garažuose pilna,kitur ir eilių tokių nėra.Aš tai Širvintose keičiau,tai sutaupiau ir laiko,ir finansų.Man tai kainavo 8lt.,o kadangi viską pas juos tvarkiau,tai dar ir be eilės priėmė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 11 07, 09:33)
As tai dar nepersiaviau  schmoll.gif 
Klausykit, o kur nors Vilniuje imanoma persiaut be lapkricio vidurio?? Kur bepaskambini, ten pasiulo kokiai 14 dienai  blink.gif
Patarkit  4u.gif

Tai kadangi orai atsilo, galima labai nepergyventi - uzsirasyk lapkricio viduriui, ramiai sulauksi eiles ir pasikeisi ax.gif
Atsakyti
Tai va, kalbėjom čia kažkur apie tuos skysčius, kurie ledą nuo stiklo nutirpdo. Atsiimu savo žodžius apie tai, kad pigu, reiškia blogai ax.gif vakar Rimi netyčia užtikau tokį purškalą, atrodo, D-icer, ar D-ice vadinasi, tokiame juodame buteliuke, kainuojantį apie 7 litus. Ai, galvoju, paimsiu, ką čia tie 7 litai irnesakyk.gif bent nereikės rytą aplink mašiną tūsintis su gremžtukais. Na ir ką, suveikė puikiai thumbup.gif tiesa, radau aptrauktą ledu tik galinį langą, bet, galvoju, pabandysiu papurkšti, pažiūrėsiu, kaip veikia, o veikia super - ledukas gražiai nutirpo ir stiko nė šildyti nereikėjo, o purkštelėjau tik kokius du kartus.
Atsakyti
Truputi ne i tema, bet antifrizas ir skystis langam valyti: du skirtingi dalykai...? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzindziliaa @ 2006 11 11, 19:27)
Truputi ne i tema, bet antifrizas ir skystis langam valyti: du skirtingi dalykai...?  blush-anim-cl.gif

Skirtingi smile.gif Antifrizas yra aušinimo skystis.
Atsakyti
Mes ir persimovem padangikes, pagaliau vyras naujas nupirko, nes praeitais metais su devetom ir 17-iolikinem buvo ne kas doh.gif lotuliukas.gif Su naujom visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti