Palemonai, gal nereikia cia savo zemo IQ demonstruot, ka?
Atrodo diskutuojam apie automobilius, o ne apie tai, kuris is musu didesne boba? (nors is tavo pasisakymu, man ir taip jau aisku).
"Vaika gyvenkime draugiskai" 
Atsiverciu paskaityti apie automobilius ziema o cia zmones aiskinasi kas gudresnis ir protingesnis

Atsiverciu paskaityti apie automobilius ziema o cia zmones aiskinasi kas gudresnis ir protingesnis

QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 25, 15:23)
O ka automobiliai ziema? Apsnigti, neuzvedami.. Aj, gal ir gerai, kad pasnigo - padangos sipuotos nebesigadina
Viskas normaliai.. man kazkaip dar sekasi, atsirakina, uzsiveda, dureles atsidaro. ir gerai

Bingo

Va uzsiminei apie langu plovikli ir as prisiminiau 
Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja

Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja

regis atradom beda, kodel vis langai is vidaus uzsaldavo. Pagal jusu aprasymus peciaus gedima iskart atmeciau, nes nei vienas simptomas netiko
. Ogi pasirodo, musu mazelis zaide su rankenelem, ir pradare langa kokius 5mm, ir kazkokiu stebuklingu budu ir kitas langas buvo praviras
. DAbar jau uzdarem langus, ziuresim kas bus toliau

QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 25, 15:23)
man kazkaip dar sekasi, atsirakina, uzsiveda, dureles atsidaro. ir gerai
O man nesiseka...

QUOTE(Palemonas @ 2007 01 25, 12:57)

Girdėjote tikro intelektualo žodį

O tai pezi beleką - galai nesueina. Tai tu bent apsispręsk, ar ji blondinė, ar vyro neturi, nes pakolei kas neaišku - mat, tikros blondinės vyrus turi, ir jų vyrų užjausti nereikia, jie patenkinti, o tos, kurios vyrams per protingos, automatiškai protingesnės ir už tave... Tai ko čia ginčijiesi?

QUOTE(Noa @ 2007 01 25, 18:29)
Na čia dabar, aš per jaunas būti diedu!

QUOTE(Noa @ 2007 01 25, 18:29)
Girdėjote tikro intelektualo žodį
Prisiregistravęs Supermamos forume, jis nori diskuotuoti su vyrais, nes moterys, matote, jam nelygiavertės pašnekovės, o grynas laiko gaišimas... Tai ko čia sėdi? Diedų čia visi keturi per visą forumą
O tai pezi beleką - galai nesueina. Tai tu bent apsispręsk, ar ji blondinė, ar vyro neturi, nes pakolei kas neaišku - mat, tikros blondinės vyrus turi, ir jų vyrų užjausti nereikia, jie patenkinti, o tos, kurios vyrams per protingos, automatiškai protingesnės ir už tave... Tai ko čia ginčijiesi?

uoj uoj uoj -

QUOTE(Vytautas
@ 2007 01 25, 18:56)

Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 25, 19:33)
Tai jau taip