Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

Palemonai, gal nereikia cia savo zemo IQ demonstruot, ka?
Atrodo diskutuojam apie automobilius, o ne apie tai, kuris is musu didesne boba? (nors is tavo pasisakymu, man ir taip jau aisku).
Atsakyti
"Vaika gyvenkime draugiskai" biggrin.gif
Atsiverciu paskaityti apie automobilius ziema o cia zmones aiskinasi kas gudresnis ir protingesnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ka automobiliai ziema? Apsnigti, neuzvedami.. Aj, gal ir gerai, kad pasnigo - padangos sipuotos nebesigadina smile.gif biggrin.gif Viskas normaliai.. man kazkaip dar sekasi, atsirakina, uzsiveda, dureles atsidaro. ir gerai
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 25, 15:23)
O ka automobiliai ziema? Apsnigti, neuzvedami.. Aj, gal ir gerai, kad pasnigo - padangos sipuotos nebesigadina smile.gif biggrin.gif Viskas normaliai.. man kazkaip dar sekasi, atsirakina, uzsiveda, dureles atsidaro. ir gerai

Bingo drinks_cheers.gif thumbup.gif . Kol važiuoja tol ir gerai. Neverksiu juk aš kad man vandeniukas mašinoj užšalo ir neina stiklų apipurkšti.
Atsakyti
Va uzsiminei apie langu plovikli ir as prisiminiau biggrin.gif
Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 25 sausio 2007 - 15:30
lotuliukas.gif geras. As irgi pirkau ana diena 2 litrus uz 7.99 lt. biggrin.gif tai mama mia, purkstelejau - kaip uzsmirdo..teko langa atsidaryt. beje, lietuviska pirkau.."autochemijos" gamybos. Dvokia kazkuom plius stiprus mentolo kvapas. net skonis burnoj atsiranda pakvepavus biggrin.gif
Atsakyti
regis atradom beda, kodel vis langai is vidaus uzsaldavo. Pagal jusu aprasymus peciaus gedima iskart atmeciau, nes nei vienas simptomas netiko smile.gif . Ogi pasirodo, musu mazelis zaide su rankenelem, ir pradare langa kokius 5mm, ir kazkokiu stebuklingu budu ir kitas langas buvo praviras doh.gif doh.gif doh.gif . DAbar jau uzdarem langus, ziuresim kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 25, 15:23)
man kazkaip dar sekasi, atsirakina, uzsiveda, dureles atsidaro. ir gerai

O man nesiseka... verysad.gif su durelem vargstu, turiu masina sildyti 45min-1val tam kad galeciau UZdaryti dureles ir vaziuoti... blink.gif doh.gif Gulejau su vaiku ligoninej, tai turejau laukt apie 1val kol galu gale uzdariau dureles...Greiciausiai pateko vandens ir mechanizmai uzsala, ir nenori "vaikscioti"...Gerai kad prie pat namu yra servisas, ale nera to "mano" meistriuko ax.gif , tai nera kam pataisyt.. verysad.gif reiks laukt kol grys... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 25 sausio 2007 - 17:17
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 25, 12:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - nu tai viskas aišku, o aš dar čia laiką gaištu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai gal dar ir blondinė ?  lotuliukas.gif Užuojauta tavo vyrui (jei turi tokį, bet turbūt,kad ne, nes bandai spręsti šitus reikalus) verysad.gif

Girdėjote tikro intelektualo žodį cool.gif Prisiregistravęs Supermamos forume, jis nori diskuotuoti su vyrais, nes moterys, matote, jam nelygiavertės pašnekovės, o grynas laiko gaišimas... Tai ko čia sėdi? Diedų čia visi keturi per visą forumą hihihi.gif
O tai pezi beleką - galai nesueina. Tai tu bent apsispręsk, ar ji blondinė, ar vyro neturi, nes pakolei kas neaišku - mat, tikros blondinės vyrus turi, ir jų vyrų užjausti nereikia, jie patenkinti, o tos, kurios vyrams per protingos, automatiškai protingesnės ir už tave... Tai ko čia ginčijiesi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 sausio 2007 - 17:30
QUOTE(Noa @ 2007 01 25, 18:29)
Diedų čia visi keturi per visą forumą hihihi.gif

Na čia dabar, aš per jaunas būti diedu! blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 25, 18:29)
Girdėjote tikro intelektualo žodį cool.gif Prisiregistravęs Supermamos forume, jis nori diskuotuoti su vyrais, nes moterys, matote, jam nelygiavertės pašnekovės, o grynas laiko gaišimas... Tai ko čia sėdi? Diedų čia visi keturi per visą forumą hihihi.gif
O tai pezi  beleką - galai nesueina. Tai tu bent apsispręsk, ar ji blondinė, ar vyro neturi, nes pakolei kas neaišku - mat, tikros blondinės vyrus turi, ir jų vyrų užjausti nereikia, jie patenkinti, o tos, kurios vyrams per protingos, automatiškai protingesnės ir už tave... Tai ko čia ginčijiesi? rolleyes.gif

uoj uoj uoj - fool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 25, 18:56-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 25, 18:56)
Na čia dabar, aš per jaunas būti diedu!  blink.gif  biggrin.gif

g.gif Nu tada trys hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 25, 19:33)
uoj uoj uoj -  fool.gif 

Tai jau taip bigsmile.gif
Atsakyti