QUOTE(Lieputė @ 2007 01 25, 17:16)
O man nesiseka...
su durelem vargstu, turiu masina sildyti 45min-1val tam kad galeciau UZdaryti dureles ir vaziuoti...
Gulejau su vaiku ligoninej, tai turejau laukt apie 1val kol galu gale uzdariau dureles...Greiciausiai pateko vandens ir mechanizmai uzsala, ir nenori "vaikscioti"...Gerai kad prie pat namu yra servisas, ale nera to "mano" meistriuko
, tai nera kam pataisyt..
reiks laukt kol grys... 

o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti

QUOTE(Lieputė @ 2007 01 25, 18:16)
O man nesiseka...
su durelem vargstu, turiu masina sildyti 45min-1val tam kad galeciau UZdaryti dureles ir vaziuoti...
Gulejau su vaiku ligoninej, tai turejau laukt apie 1val kol galu gale uzdariau dureles...Greiciausiai pateko vandens ir mechanizmai uzsala, ir nenori "vaikscioti"...Gerai kad prie pat namu yra servisas, ale nera to "mano" meistriuko
, tai nera kam pataisyt..
reiks laukt kol grys... 

QUOTE(svelni @ 2007 01 25, 23:00)
o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti nu blem tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę
Būtų gerai, kad kur nors šiltai savo tas formules palaikytumėt, atitirptų ten aplink tas duris viskas, nu ir su WD-40 aplinkui supurkškit visur t.y. gumas, staktas, slenksčius, vyrius - taip sau negailėdamos. WD tą drėgmę pašalins nuo metalinių ir guminių paviršių ir bus OK, nereiks taip vargti. Ne kažkiek kainuoja juk tas purškalas gal 7 Lt.
QUOTE(jufka @ 2007 01 25, 15:29)
Va uzsiminei apie langu plovikli ir as prisiminiau 
Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja

Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja

Rimi A-select skysktis labai neblogas, valo gerai ir nesmirda.
O pats geriausias, tai SONAX, bet jo kaina didele 5L ~33 Lt kainuoja.
QUOTE(svelni @ 2007 01 26, 00:00)
pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti
nu blem
tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur
než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę 

O aš šiandien ryte patekt į vidų tai petekau,bet paskui durų niekaip negalėjau uždaryti.

QUOTE(Julius3 @ 2007 01 26, 08:38)
Rimi A-select skysktis labai neblogas, valo gerai ir nesmirda.
Dekui uz patarima reiks kuri nors pabandyti. nes tas putojimasmane jau nervina kaip koks sampunas

QUOTE(Palemonas @ 2007 01 26, 01:10)
Būtų gerai, kad kur nors šiltai savo tas formules palaikytumėt, atitirptų ten aplink tas duris viskas, nu ir su WD-40 aplinkui supurkškit visur t.y. gumas, staktas, slenksčius, vyrius - taip sau negailėdamos. WD tą drėgmę pašalins nuo metalinių ir guminių paviršių ir bus OK, nereiks taip vargti. Ne kažkiek kainuoja juk tas purškalas gal 7 Lt.
tai vat as ir laukiu savo meistriuko kad jis visas proceduras maniskei atliktu...

QUOTE(Gita.N. @ 2007 01 26, 09:23)
O aš šiandien ryte patekt į vidų tai petekau,bet paskui durų niekaip negalėjau uždaryti. 

Man tas pats, ilipt ilipau, o uzsidaryti

QUOTE(Palemonas @ 2007 01 26, 00:10)
Ačiū

Na man jau lyg ir pataise, ryt ziuresiu jau, atsidarys--uzsidarys, ar vel bandys mano kantrybe...

man turbut truputeli pasiseke, nes siuo metu i darba nevazineju, taip, kad is namu islendu truputi veliau,pvz, siandien ateinu i masina, langa saule nutirpinus
patinka man taip,o durys lyg ir neuzsala, na nebent po plovyklos, bet visgi nerimauju, kad gali tekti lysti per bagazine
o padangas naujas uzsimoviau, bet be dygliu, nes sunku pajudeti is vienos neprakasant ratu

QUOTE(svelni @ 2007 01 25, 23:00)
pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti
nu blem
tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur
než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę 

As tai ir laipioju per bagazine

o gal zinot kas kiek laiko reikia supurskineti duru gumas kad neuzsaltu????