Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

Ėėėėėė...šits biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 25, 17:16)
O man nesiseka... verysad.gif su durelem vargstu, turiu masina sildyti 45min-1val  tam kad galeciau UZdaryti dureles ir vaziuoti... blink.gif  doh.gif Gulejau su vaiku ligoninej, tai turejau laukt apie 1val kol galu gale uzdariau dureles...Greiciausiai pateko vandens ir mechanizmai uzsala, ir nenori "vaikscioti"...Gerai kad prie pat namu yra servisas, ale nera to "mano"  meistriuko ax.gif , tai nera kam pataisyt.. verysad.gif reiks laukt kol grys... blush2.gif

o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti blink.gif lotuliukas.gif pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti blink.gif nu blem doh.gif tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur blink.gif než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 25, 18:16)
O man nesiseka... verysad.gif su durelem vargstu, turiu masina sildyti 45min-1val  tam kad galeciau UZdaryti dureles ir vaziuoti... blink.gif  doh.gif Gulejau su vaiku ligoninej, tai turejau laukt apie 1val kol galu gale uzdariau dureles...Greiciausiai pateko vandens ir mechanizmai uzsala, ir nenori "vaikscioti"...Gerai kad prie pat namu yra servisas, ale nera to "mano"  meistriuko ax.gif , tai nera kam pataisyt.. verysad.gif reiks laukt kol grys... blush2.gif

QUOTE(svelni @ 2007 01 25, 23:00)
o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti  pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti  nu blem  tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur  než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę

Būtų gerai, kad kur nors šiltai savo tas formules palaikytumėt, atitirptų ten aplink tas duris viskas, nu ir su WD-40 aplinkui supurkškit visur t.y. gumas, staktas, slenksčius, vyrius - taip sau negailėdamos. WD tą drėgmę pašalins nuo metalinių ir guminių paviršių ir bus OK, nereiks taip vargti. Ne kažkiek kainuoja juk tas purškalas gal 7 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 26 sausio 2007 - 00:16
QUOTE(jufka @ 2007 01 25, 15:29)
Va uzsiminei apie langu plovikli ir as prisiminiau biggrin.gif
Norejau paklausti koki jus nauojat skysti ziema? kiek kainuoja? Nes as nusipirkau benzino kaloneleje kazkoki tai taip dvokia ir kazkaip itartinai putoja biggrin.gif

Rimi A-select skysktis labai neblogas, valo gerai ir nesmirda.
O pats geriausias, tai SONAX, bet jo kaina didele 5L ~33 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2007 01 26, 00:00)
o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti blink.gif  lotuliukas.gif  pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti blink.gif  nu blem doh.gif  tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur blink.gif  než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę lotuliukas.gif

O aš šiandien ryte patekt į vidų tai petekau,bet paskui durų niekaip negalėjau uždaryti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 01 26, 08:38)
Rimi A-select skysktis labai neblogas, valo gerai ir nesmirda.
O pats geriausias, tai SONAX, bet jo kaina didele 5L ~33 Lt kainuoja.

Dekui uz patarima reiks kuri nors pabandyti. nes tas putojimasmane jau nervina kaip koks sampunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 26, 01:10)
Būtų gerai, kad kur nors šiltai savo tas formules palaikytumėt, atitirptų ten aplink tas duris viskas, nu ir su WD-40 aplinkui supurkškit visur t.y. gumas, staktas, slenksčius, vyrius - taip sau negailėdamos. WD tą drėgmę pašalins nuo metalinių ir guminių paviršių ir bus OK, nereiks taip vargti. Ne kažkiek kainuoja juk tas purškalas gal 7 Lt.

tai vat as ir laukiu savo meistriuko kad jis visas proceduras maniskei atliktu... ax.gif Nes mes garaza turim , bet i ji neivaziuosi(nes uzkrautas velniai zino kuom doh.gif ), nesildomas, tai kol prisildysi tai ir pavasaris ateis doh.gif , na ir brangusis visiskai neturi laiko... schmoll.gif

QUOTE(Gita.N. @ 2007 01 26, 09:23)
O aš šiandien ryte patekt į vidų tai petekau,bet paskui durų niekaip negalėjau uždaryti.  doh.gif

Man tas pats, ilipt ilipau, o uzsidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 26, 00:10)

Ačiū 4u.gif reikės pabandyti, nes mačiau, kad namie kažkur yra to purškalo. Nu bet pirmą kartą taip verysad.gif
Atsakyti
Na man jau lyg ir pataise, ryt ziuresiu jau, atsidarys--uzsidarys, ar vel bandys mano kantrybe... biggrin.gif
Atsakyti
man turbut truputeli pasiseke, nes siuo metu i darba nevazineju, taip, kad is namu islendu truputi veliau,pvz, siandien ateinu i masina, langa saule nutirpinus thumbup.gif patinka man taip,o durys lyg ir neuzsala, na nebent po plovyklos, bet visgi nerimauju, kad gali tekti lysti per bagazine doh.gif o padangas naujas uzsimoviau, bet be dygliu, nes sunku pajudeti is vienos neprakasant ratu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2007 01 25, 23:00)
o aš tai išvis nežinau kaip į mašiną patekti blink.gif  lotuliukas.gif  pastovėjo lauke kelias paars ir neina durelių atidaryti blink.gif  nu blem doh.gif  tai gerai, akd nereikėjo taip staigiai niekur važiuoti, o jei taip mieste kur blink.gif  než\ianu kaip reikės į tą mašiną įlipti...gal per bagažinę lotuliukas.gif

As tai ir laipioju per bagazine doh.gif Nes dureliu net atidaryti neimanoma, ant tiek prisale doh.gif
Atsakyti
o gal zinot kas kiek laiko reikia supurskineti duru gumas kad neuzsaltu???? g.gif
Atsakyti