Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 28, 21:16)
tu teisi:))) ...

Ei ei - aš bachūriuks cool.gif
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2007 01 28, 21:55)
Na saviškę aš ir ploviau tik lapkirčio gale, o ėmė ir užšąlo gun_bandana.gif

Tarpuose vandens prisirinko, parvažiavus galima su mazgočike prieš užrakinėjant nusausinti .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 28, 23:12)
Ei ei - aš bachūriuks  cool.gif
Papildyta:

nu geeeras !!!! sorry laaabai!!! doh.gif maniau, kad tu mergina!!! dabar zinosiu, kad tavo patarimai ypac vertingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 26, 08:25)
Dekui uz patarima reiks kuri nors pabandyti. nes tas putojimasmane jau nervina kaip koks sampunas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Putot gali, jei sumaishei kelis skirtingus skyscius. Geriausia vienos rushies pilt.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 01 29, 09:07)
Putot gali, jei sumaishei kelis skirtingus skyscius. Geriausia vienos rushies pilt.

Ne nemaisiau. Vasara naudoju tiesiog destiliuota vandeni o pries ziema sugalvojau kad neuzsaltu isipilt stiklu ploviklio -25. Tai kai vanduo pasibaige i tuscia bakeli supyliau degalineje nusipirkto skyscio. Tikriausiai nekokybiskas buvo g.gif
Atsakyti
Tai nori pasakyt, kad vasara stiklus plauni su distiliuotu vandeniu? blink.gif dar taip nesu macius...zinau, kad vietoj ausinimo skyscio isipila vasara to vandens, bet i apiplovimo bakeli... ir kaip nuplauna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 29, 08:35)
nu geeeras !!!! sorry laaabai!!!  doh.gif maniau, kad tu mergina!!!
biggrin.gif - šiaip jau vardas lyg ir vyriškas cool.gif
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 29, 08:35)
... dabar zinosiu, kad tavo patarimai ypac vertingi thumbup.gif

biggrin.gif - vertinį patarimo svorį pagal patarėjo lytį ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 29, 13:19)
Tai nori pasakyt, kad vasara stiklus plauni su distiliuotu vandeniu?  blink.gif dar taip nesu macius...zinau, kad vietoj ausinimo skyscio isipila vasara to vandens, bet i apiplovimo bakeli... ir kaip nuplauna?  4u.gif

Nu jau nu jau negirdejai kad piltu vandeni. Kiek pazystu tai visi vasara pilasi vandeni biggrin.gif
Puikiausiai nuplauna biggrin.gif plauna taip kaip plauna vanduo biggrin.gif
O kaip tu manai ka pildavo tarybiniais laikais kai nebudavo t stiklu plovikliu? Ogi vandeni. O destiliuota vandeni pilu todel kad neuzaktu purkstukai nuo kalkiu mirksiukas.gif ir man tikrai gerai nuplauna langus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 29 sausio 2007 - 13:36
QUOTE(jufka @ 2007 01 29, 14:28)
... O destiliuota vandeni pilu todel kad neuzaktu purkstukai nuo kalkiu  mirksiukas.gif ir man tikrai gerai nuplauna langus  biggrin.gif

thumbup.gif - va čia tai šaunuolė. Nes naudojantys vandenį iš krano paskui skundžiasi: "-nebepurškia, siurbliukas sudegė" ir t.t. cool.gif
Atsakyti
vasara pilu plovimo skysti (ziema pilu ziemini skysti). O ka pildavo tarybiniais metais (kai anot Taves, nebudavo stiklu plovikliu) ziema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 29 sausio 2007 - 18:37
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 29, 19:36)
... O ka pildavo tarybiniais metais (kai anot Taves, nebudavo stiklu plovikliu) ziema?

O va žiemą būdavo sustoji, kai jau nieko nebesimato ir kokias 5 saujas sniego uždrebi ant stiklo ir "dvornikus"(šluoteles) jungi. thumbup.gif Labai liux nuvalo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 29, 19:36)
O ka pildavo tarybiniais metais (kai anot Taves, nebudavo stiklu plovikliu) ziema?

Pamenu, kai tėvukas į distiliuotą vandenuką truputį spirituko įpildavo.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 29, 20:13)
O va žiemą būdavo sustoji, kai jau nieko nebesimato ir kokias 5 saujas sniego uždrebi ant stiklo ir "dvornikus"(šluoteles) jungi.  thumbup.gif  Labai liux nuvalo  cool.gif .

sitas budas veiksmingas ir dabar, kai kely pasibaigia skystis rolleyes.gif
Atsakyti