Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

Dėl padangų tai taip pasakysiu "blogam vairuotojui ir padangos nepadės"...
bicycle.gif hihihi.gif
[/quote]

tai ka tu laikai bloga vairuotoja,tai manau cia pagal save lotuliukas.gif sprendi,ane...as bent jau saves nelaikau bloga vairuotoja,o kad vis abejoju kokias pabangas pirkti tai juk nedarau nusikaltimo...ir patys geraiusi vairuotojai ziema susimeto ant ledo ar sniego,ir nereikia cia bla bla...
Atsakyti
smile.gif+2006 11 05, 17:31-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 05, 17:31)
Taigi, tas ūžesys tikrai nervina. Bet po kelių savaičių priprantama.

Dar kai ką atsiminiau.  bigsmile.gif

Automobiliams, kurie turi ABS (ir neturi ABS išjungimo funkcijos), rekomenduojama naudoti žiemines padangas be šipų, kadangi bene du kartus yra efektyvesnis stabdymas, lyginant su dygliuotomis padangomis.
Jei padangos dygliuotos, važiuojant ledu, stabdymas yra efektyvesnis tada, kai yra blokuojami ratai. Tačiau tik važiuojant ledu, be ABS.

Va testas, mashinos su ABS kur tie "bene du kartai"?
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 06, 10:12)
Va testas, mashinos su ABS kur tie "bene du kartai"?

Dėkui už nuorodą, visai įdomu buvo pasinagrinėti. Na gi visai neblogi rezultatai tų mano Goodyear'ų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 11 06, 12:34)
Dėkui už nuorodą, visai įdomu buvo pasinagrinėti. Na gi visai neblogi rezultatai tų mano Goodyear'ų  ax.gif

aš irgi nusipirkau UG 500, pas tave tokios??? ir kaip, pirmą sezoną su jom važinėji?
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 11 06, 13:04)
aš irgi nusipirkau UG 500, pas tave tokios??? ir kaip, pirmą sezoną su jom važinėji?

Aga, tokios pačios. Važiuoju jau antrą sezoną. Tiktai nesiskundžiu. Aišku tik vienas dalykas, tai ryškiai žinau, kad staigiai nepastartuosi (mano priedo dar ir spygliuotos), bet šiaip tai puikios padangos.

Nuvažiavau persimontuoti padangų ir atvažiuoja tokie vadinami tipiški kauniečiai (su treningais ir t.t.) ir klausia ar jie turi žieminių padangų. Montuotojas parodo krūvą kur tos padangos, o jie taip beda į mano sudėtas padangas ir sako "norim šitų". Meistras atsako: "ir aš tokių noriu". Aš replikuoju: "ir man jos patinka" smile.gif Kadangi "šitų" negavo, o anos netiko, tai išvažiavo nieko nepešę.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 11 06, 15:22)
Aga, tokios pačios. Važiuoju jau antrą sezoną. Tiktai nesiskundžiu. Aišku tik vienas dalykas, tai ryškiai žinau, kad staigiai nepastartuosi (mano priedo dar ir spygliuotos), bet šiaip tai puikios padangos.

Nuvažiavau persimontuoti padangų ir atvažiuoja tokie vadinami tipiški kauniečiai (su treningais ir t.t.) ir klausia ar jie turi žieminių padangų. Montuotojas parodo krūvą kur tos padangos, o jie taip beda į mano sudėtas padangas ir sako "norim šitų". Meistras atsako: "ir aš tokių noriu". Aš replikuoju: "ir man jos patinka" smile.gif Kadangi "šitų" negavo, o anos netiko, tai išvažiavo nieko nepešę.

kadangi mūsų dyzeliukas tai šiaip ar taip nešoka iš vietos, tai man jokios skirtumo nėra ax.gif , ir ralistė nesu biggrin.gif , manau nenusivilsim, šiaip atrodo rimtos padangos, įpiršau jas vyrui nupirkti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=kristyyynyte,2006 11 06, 11:09]
Dėl padangų tai taip pasakysiu "blogam vairuotojui ir padangos nepadės"...
bicycle.gif hihihi.gif
[/quote]
tai ka tu laikai bloga vairuotoja,tai manau cia pagal save lotuliukas.gif sprendi,ane...as bent jau saves nelaikau bloga vairuotoja,o kad vis abejoju kokias pabangas pirkti tai juk nedarau nusikaltimo...ir patys geraiusi vairuotojai ziema susimeto ant ledo ar sniego,ir nereikia cia bla bla...
[/quote]

Vaje vaje kam taip šiauštis.... blink.gif tobulumui ribų nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 11 06, 16:22)
Nuvažiavau persimontuoti padangų ir atvažiuoja tokie vadinami tipiški kauniečiai (su treningais ir t.t.)

Aš, aišku, ne į temą, bet kada tu paskutinį kartą Kaune buvai? Bo aš sėdžiu, va, Slabodkėj, judrioj vietoj, netoli turgaus, pro langą žiūriu - ir nei vieno tavo požiūriu tipiško kauniečio (su treningais) nematau, nebent tik Chomičiaus krepšinio mokyklos vaikai iš treniruočių eina... Tai dabar kaip suprast - jau net Slabodkėj tikrų kauniečių nebėr, vieni atvykėliai? g.gif
Atsakyti
[quote=murzinyte,2006 11 06, 17:40]
[/quote]
Vaje vaje kam taip šiauštis.... blink.gif tobulumui ribų nėra cool.gif
[/quote]

na niekas cia nesisiausia,tik man be rysio tas sakinys nuskambejo,nesupratau ka tuom norejai pasakyt,bet ir nesvarbu irnesakyk.gif va reiks atsikopijot ta lapa kur apie padangas spygliuotas parasyta,ir parodyt vyruj
Atsakyti
vakar buvau Vilniuj - maciau tokiu "tipisku kaunieciu", kad olialia... biggrin.gif treninguotu, banditu ir siaip neaukletu zmoniu yra visuose miestuose. Turbut ponia pati streotipinio mastymo pavyzdys.

jei i tema..siemet dar nevaziavau, kai pasnigo. Guolis subyrejes, laukiu kol kuris servisas atsilaisvins nuo padangu keitimo ir uzsiims. tai jau baiget ratus detis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 06, 16:43)
Aš, aišku, ne į temą, bet kada tu paskutinį kartą Kaune buvai? Bo aš sėdžiu, va, Slabodkėj, judrioj vietoj, netoli turgaus, pro langą žiūriu -  ir nei vieno tavo požiūriu tipiško kauniečio (su treningais) nematau, nebent tik Chomičiaus krepšinio mokyklos vaikai iš treniruočių eina... Tai dabar kaip suprast - jau net Slabodkėj tikrų kauniečių nebėr, vieni atvykėliai? g.gif

Aš tai Kaune gyvenu ax.gif Bet reikėjo rašant tipiški kauniečiai įdėti žodžius tarp kabučių blush2.gif , gal nebūčiau kaunietė kauniečių įžeidusi blush2.gif
Atsakyti
Aš tai mėgėja kokias porą savaičių prieš numatomą bumą "persiaut" smile.gif , nors šiemet tai ir pats bumas buvo pavėluotas... lotuliukas.gif Oj čiuožinėjo šiandien visi, smagu thumbup.gif

Man tikrai smagu cool.gif Ypač į kiemą įčiuožti nevykusiu driftu... lotuliukas.gif
Priduoda žiema ratuotiems adrenalino biggrin.gif
Atsakyti