mes 600 gr. ir 4 cm.

priaugom 2kg.ir 3cm
pirma menesi priaugom beveik 1400g. ugis nelabai tikslus, ligoninej ismatave pasake, kad 48 cm, o kai po men sake , kad jau 56,5 cm.(bet ir tai netikslu, maziukas spurda ir neina tiksliai pamatuoti.)

Sveikutes na mums jau 11men kazkaip ziuriu kad kogero mano maziui svoris pradejo nelabai augti na aisku svoriu neatsiliekam nuo bendraamziu sveriam kaip ir 7men kad sverem apie 13kg manau kad svoris taip sparciai neauga nes esam labai judrus GIMEME: 5.305 15DIENU: 5.880 12SAV.: 8.630 31SAV:11.920
Priaugom 2kg
Sveikos mamytes jus nesijaudinkit perdaug del to svoriu svarbiausiai kad nekrenta va mano Lukas gime 5.305 7men buvo 12kg na ir kascia tokio? svarbiausiai kad sveiki maziai
svarbiausia kad mazylis gerai jauciasi o kiek jis sveria manau nera dideles reiksmes tik aisku nesiot truputi sunku
mano zuikutis gime 2,86 o 4men. svere beveik 8 pirmais menesiais priaugdavo kazkur po 1,5kg bet visad buvo sveikas zvalus ir as niekad del jo svorio nesijaudinau. o triju menesiu vaikstantys kudikiai tai jau cia tikras apsurdas reiktu ju mamytem savo vaikus i ginesu rekordus irasyt
o del ropojimo tai mano mazius pradejo kazkur 8 men. o dabar jau ir vaiksto po truputi, kiekvienam vaikui ateina savas laikas ir nereikia jaudintis kad kazkuris vaikutis jau kazka daro o jusu ne visi mazyliai uzauga ir viska ismoksta

o del ropojimo tai mano mazius pradejo kazkur 8 men. o dabar jau ir vaiksto po truputi, kiekvienam vaikui ateina savas laikas ir nereikia jaudintis kad kazkuris vaikutis jau kazka daro o jusu ne visi mazyliai uzauga ir viska ismoksta

QUOTE(neringute22 @ 2008 05 05, 11:29)
kam pasitaiko kad taip mazai priauga vos kelis simtus gramu! o maniskis gime 3800g ir per pirma men priaugo 3100g
gydytoja ahnula, pasake ka daryt ir kt men mes svereme6500g .dabar viskas gerai issilygino valgom misinukus 

ohooo

mes per pirmą mėn. priaugom 1,2 kg

Mes gimem 3.286kg ir 51cm, o po menesio jau sverem 4.520kg ir 53cm manau, kad visai neblogai

Mano dukryte tikrai coliuke
Jai 2,9 metu, o ji sveria 11,8 kg.