Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(Tainka @ 2008 05 09, 09:55)
Mano dukryte tikrai coliuke  unsure.gif  Jai 2,9 metu, o ji sveria 11,8 kg.

bus manekene thumbup.gif o kaip sunelis auga?? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilya @ 2008 05 09, 07:51)
Ir mums iš šito skyrelio turbūt niekaip nepavyks pasitraukti...
Turim lygiai 1 metukus ir 3 mėnesius, o sveria mano zuikis 7.630 kg ir yra 72 cm ūgio...
Bet niekas neranda jokių problemų, tai augam po truputį ir džiaugiamės gyvenimu.
Sėkmės visiems augti!

geras mastymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš nerimavau, kad mano sūnelis mažiukas,nors taip prieš bendraamžius atrodo g.gif Jis 9men. ugis 71cm.,sveriam 8,4kg.(gimė truputi per anksti ūgis buvo 50cm. svėrė 2,77 kg) blink.gif Valgo kiek nori, daugiau neįduosi. verysad.gif Ir šiaip atrodo sveikas, judrus vaikas. thumbup.gif
Atsakyti
Visus 8men priaugam vos po 200-300g. Ispradziu pergyvenau, nes ir valgo labai mazai, bet siaip paziurejus i svorio, ugio lenteles viskas atitinka, tai ko cia pergyvent smile.gif Gyditoja sake svarbu, kad priauga, o ne vietoje stovi rolleyes.gif
Bet nezinau ko ji tokia nevalgi verysad.gif , mazakraujystes tai nerado g.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 09, 14:24)
bus manekene  thumbup.gif o kaip sunelis auga??  4u.gif
Papildyta:

O sunelis storuliukas toks wub.gif Jis dveju menesiu svere 5.800, dabar eisim greitai vel, nu jau tikrai dar sunkesnis rolleyes.gif
Maitinu pati, tai pergyventi nera ko..
Atsakyti
Lukutei 2 mėn, sveria 3,8 kg, ūgis 51 cm- o man ji jau tokia didelė atrodo, palyginus kokia buvo gimusi wub.gif Ir žandus turi jau nemažus ir netgi pagurkliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 05 10, 13:44)
Lukutei 2 mėn, sveria 3,8 kg, ūgis 51 cm- o man ji jau tokia didelė atrodo, palyginus kokia buvo gimusi  wub.gif  Ir žandus turi jau nemažus ir netgi pagurkliuką  smile.gif

mano dukryte gime dar mazesne ax.gif atsimenu kai buvo 2 men.svere 4kg.100g. ir jau buvo toooookia didele 4u.gif saunu kad geraj augat, tikekimes uzaugsit dideles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2008 05 10, 12:08)
O sunelis storuliukas toks  wub.gif  Jis dveju menesiu svere 5.800, dabar eisim greitai vel, nu jau tikrai dar sunkesnis rolleyes.gif
Maitinu pati, tai pergyventi nera ko..

dziaugiuosi kad mazylis didelis auga 4u.gif bus sesytes uztarejas ir gynejas clap.gif showoff.gif aukit dideli 4u.gif
Atsakyti
Uoga gimė 3780, 53, priaugo 1 kg ir 3 cm. Tiesiog vieną dieną pamačiau, kad vaikelis paaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų berniukas auga akyse - per pirmą mėnesį priaugo 1,7 kg ir 3 cm, bet daktare labai keistai matavo ūgį - kai mažiukas susirietė i kamuoliuką. Manau, realiai ūgio turim daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
jei tiksliai prisiminsiu tai dukryte priaugo 1 kg,o sunelis 1,7 kg ir 4 cm
Atsakyti
mano mazulis gime 4,370 kg ir 51 cm o per men priaugo 2,2 kg ir 7 cm valge tik MP ax.gif
Atsakyti
+1300 g ir + 5,5 cm
Atsakyti
Per 1 men riaugo 1500kg ir 4cm biggrin.gif
Atsakyti