Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

As dar noreciau gryzti prie alergijos dulkems ir erkutems...
Sunku nuolat visus namus issluostyt dregnu skuduru, truksta laiko galu gale, bet dulkiu siurblys kazkaip prastai surenka dulkes unsure.gif
kazi gal plaunantys dulkiu siurbliai padetu cia, ar kokie su oro filtravimu ir pan? g.gif
Gal pasidalintumet patirtimi, ar nuomonemis?
Lauksiu ax.gif
Atsakyti
oi... ten tas "dulkiu siurblys" kazkaip labai pasiryskino... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agota12 @ 2007 10 01, 22:04)
As dar noreciau gryzti prie alergijos dulkems ir erkutems...
Sunku nuolat visus namus issluostyt dregnu skuduru, truksta laiko galu gale, bet dulkiu siurblys kazkaip prastai surenka dulkes  unsure.gif
kazi gal plaunantys dulkiu siurbliai padetu cia, ar kokie su oro filtravimu ir pan?  g.gif
Gal pasidalintumet patirtimi, ar nuomonemis?
Lauksiu  ax.gif

Mano vyras serga alergija dulkėms, be vaistų negali nė dienos. Turėjom paprastą dulkių siurblį. netiko. Nusipirkom plaunantį. Pasirodė, nieko gero. Jis tik sušlapina kilimus, viso brudo vis tiek neišsiurbia, o kai išdžiūsta, vėl tas pats. Kilimų atsisakėm išvis, bet siurblio vis tiek reikia. Nusipirkom specialų su hepa filtru. Mums aiškino, kad tai būtent skirtas alergiškiems žmonėms. Galiu pasakyt, kad jokio efekto, nes siurbiant vis tiek išmeta per kitą galą kažkiek dulkių, jaučiasi kvapas, kaip ir kitiems siurbliams dirbant. Vyro draugas turi Kiorbi siurblį už 10 000 Lt, su visais bribambasais. Skolinomės jį. Išsiurbia tikrai gerai, ne tik paviršiuje, bet iš gilesnių sluoksnių, bet siurbiant kvapas schmoll.gif Jau nebeįsivaizduoju, kokio siurblio reikia verysad.gif
Atsakyti
As pati alergiska sienui, sunims, katems..na bet tai dar nieko..per savo gyvenimeli ismokau su tom savo alergijom gyventi, BET
turiu maza vaikuti- 4 menesiu... deja, alergiskas
o kam- kol kas neimanoma nustatyti, nes kraujo tyrimai del to, kad jis geria mamytes pienuka, nerodo alergenu...
gal kas naudojot jonizatoriu? ar jis tokiems maziems vaikams nekenkia?
Atsakyti
na zinokit pradejau gerti tulzi varancia arbata 3 kart dienoj po puse stiklines ir tikrai jauciu,kad man geriau,zaizdeliu nebera,karts nuo karto paniezti,tas isberimas minimalus,manau jei taip ir toliau,tai gal visai pranyks,nes dar vakarais nebevalgua,engiu saldumynus visokius,naturalu maista valgau,dabar einu pas alergologe,ziuresim ka ji pasakys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!Mes sugalvojom vaikui dekoratyvini triusiuka nupirkti ,nakti jau pajutau niezuli nezmoniska,pradejau tinti,drebulys atrode,kad kokia 40 temp.o veidas raudonais guzais nusetas buvo .Nulekiau i priem.gavau pora ''doziu''ir patarima zuiki isnesti is namu.tai tokia istorija,! smile.gif
Atsakyti
oi kie as vargdavau su alergijom pries metus. siaubas. vaikystej buvau alergiska karves pienui, tai visada maniau, kad nuo pieno produktu ta alrgija. atsisakiau pieno produktu, nepadejo. ejau pas gydytojus, ryjau vaistus, tepliojaus tepalais - 0 reakcijos. o kiek pinigu isleidau tiems vaistams. ir niekas man nepasiule jokio tyrimo. kol kazkas paprotino - vaziuok i ligonine ir darykis tyrima mokamai. tai istyre, kad alergiska patalynes erkutei. tai ismeciau visa patalyne, pakeiciau nauja ir jau metus kaip nera alergijos. tfu tfu tfu. tiesa, dar sake vengti valgyti fermentini suri, kecupus, majonezus, kiausinius, raudona vyna. sake, jei metus nenaudosiu tu produktu, po metu turetu nebealergizuoti. tai nezinau, metai jau praejo, bet dar nesiryztu valgyti surio (nuo jo budavo ypac negerai).
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 10 09, 20:07)
oi kie as vargdavau su alergijom pries metus. siaubas. vaikystej buvau alergiska karves pienui, tai visada maniau, kad nuo pieno produktu ta alrgija. atsisakiau pieno produktu, nepadejo. ejau pas gydytojus, ryjau vaistus, tepliojaus tepalais - 0 reakcijos. o kiek pinigu isleidau tiems vaistams. ir niekas man nepasiule jokio tyrimo. kol kazkas paprotino - vaziuok i ligonine ir darykis tyrima mokamai. tai istyre, kad alergiska patalynes erkutei. tai ismeciau visa patalyne, pakeiciau nauja ir jau metus kaip nera alergijos. tfu tfu tfu. tiesa, dar sake vengti valgyti fermentini suri, kecupus, majonezus, kiausinius, raudona vyna. sake, jei metus nenaudosiu tu produktu, po metu turetu nebealergizuoti. tai nezinau, metai jau praejo, bet dar nesiryztu valgyti surio (nuo jo budavo ypac negerai).

o kokio amziau buvo vaikutis, kai pasidaret tyrimus? ar jis tuo metu gere mamos pienuka?
lygiai taip ir as su saviskiu vargstu - be hormoniniu teplau jau neissiverciam (niezti, draskosi, buvo net slapiuoti pradeje..)...gulejom ir ligoninej- eme krauja ir dare tyrimus...deja, kol vaikas geria mamos piena, tyrimai is viso nerodo alergenu..sad.gif laikausi hipoalergines dietos (praktiskai nieko negalima), tai vienintelis, kas gerai, kad man svoris krenta ... juokas juokais, bet kas yra vaikui, taip ir nezinau...
Atsakyti
mielosios,

stai nesesniai perskaiciau, kad alergiskiems zmonems ir ne tik, rekomenduojama namie tureti oro filtra g.gif , gal ir geras dalykas? lauke kvepuojam uztrestu oru, tai kam dar ir namie tokiu kvepuot? o kai alergiskas mazylis, tai gal ir gelbsti situacija? pasiziurinejau tai radau electrolux firmos kazkokius "protingus" oro filtrus-valytuvus, kurie: filtruoja dulkes, žiedadulkes, bakterijas, dulkių erkutes ir kitus alergenus. Per pusę valandos įmanoma sunaikinti iki 99 procentų mikroorganizmų. Įvairius kvapus visiškai galima neutralizuoti per valandą. Gal kas isbandet? man vis norisi isvengti visu galimu medikamentu, o bandyti naturaliom ir buitinem priemonem kovoti su alergija... ax.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie alergiškų unsure.gif pastaruoju metu pasireiškė dilgėlinė prakaitui (na, vos sušylu ir prasideda). gal kuriai yra? nes nelabai numanau, kaip to išvengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 10 09, 20:07)

QUOTE(Linuke. @ 2007 10 10, 11:49)
o kokio amziau buvo vaikutis, kai pasidaret tyrimus? ar jis tuo metu gere mamos pienuka?

koks vaikutis? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 10 17, 22:06)
koks vaikutis? blink.gif  biggrin.gif

na ir issiblaskius as... blush2.gif
Atsakyti