Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

As irgi isirasau i jusu buri mirksiukas.gif Po stipriu isgyvenimu atsirado sienlige doh.gif Pradedu sirgti nuo kovo menesio ir "varvu" iki birzelio- pradedu nuo zirginu, paskui alksniai ir baigiu su berzais drinks_cheers.gif Pradzioj geriu Loratin, Claritin (is tos rusies), o paskui baigiu viskuom, ka parduoda vaistinej tongue.gif Suprantu, kad tai negalima zaisti, bet ka daryti, kai daktarai pataria- vengti sauletu vejuotu dienu, vengti medziu ir pan. Tai ka man namie sedeti tris menesius uzsidarius langus ir uzsitraukus zaliuzes??? Nu zodz... mirksiukas.gif
O ar galit pasakyti, ka tie visi tyrimai duoda- ar tik suzinai kam alergiska ir priraso jau geriamus vaistus, ar ir pagydo???
Atsakyti
Labutis, alergijų kamuojamos mergytės 4u.gif jungiuos ir aš į jūsų būrį ax.gif Neseniai išsikapščiau iš na, net nežinau kaip pavadint-turbūt alergijos g.gif nes tos mane varginusios nesamonės kaip atsirado, taip po dviejų metų ir pradingo. būdavo užeina siaubingas niežulys per visą kūną, o tose vietose kur labiausiai niežtėdavo, netgi degindavo, iššokdavo tokios pūslės, lyg būtų dilgėlėm užvanota gerai doh.gif o jai pakasydavau, netgi jei tik patrindavau ar perbraukdavau niežtinčią oda, iškart atsirasdavo toj vietoj dryžiai, lyg baisiais nagais kažkas pervažiavo doh.gif bet kas svarbiausia-niekada anksčiau nesu turėjusi jokių alergijų ar ko panašaus, ir nuo ko atsirado tokia organizmo reakcija taip ir likau nesupratus mastau.gif du metus be pertraukų nei vienai dienelei(kartais net kelias tabletes per dieną) gėriau Zyrteką, kuris greičiausiai ir efektyviausiai numušdavo niežulį ir deginimą. Konsultavausi su gyditoja, darė tyrimus-alergijos nerado, kažkokią dilgėlinę pripažino blink.gif jau metai, kaip gyvenu be vaistų, ir atrodo viskas kaip ir gerai, bet karts nuo karto vis pasijaučia kažkas panašaus į odos niežulį unsure.gif bijau, kad vėl nepasikartotų tos bėdelės blush2.gif Gal jums buvo ar yra kažkas panašaus?o siaube, kiek prirašiau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 04 09, 21:24)
Gal jums buvo ar yra kažkas panašaus?

blink.gif Man lygiai tas pats. Jau virs metu kankinuos ir niekaip nerandu nuo ko ta dilgeline. Bjaurus dalykas. Nezinau, kaip gydytis. Geriu visokius Claritinus ir pan. Kelias dienas buna gerai, o po to vel prasideda. Nusikamavau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 04 09, 23:28)
blink.gif  Man lygiai tas pats. Jau virs metu kankinuos ir niekaip nerandu nuo ko ta dilgeline. Bjaurus dalykas. Nezinau, kaip gydytis. Geriu visokius Claritinus ir pan. Kelias dienas buna gerai, o po to vel prasideda. Nusikamavau.  verysad.gif

labas, mano bėdelės drauge bye1.gif o ar bandei Zyrterką? kiek visokių vaistų išbandžiau-Zirtekas man geriausiai padėjo mirksiukas.gif jo...dalykas tikrai labai bjaurus. Ypač erzindavo, kai dėmės iš niekur nieko and veido ar ant kaklo iššokdavo, toks vaizdas būdavo, kad kažkas per veidą vožė arba smaugė ką tik doh.gif o be to darbas pas mane fizinis-choreografė esu, tai vos tik kūnas kažkiek sukaisdavo, suprakaituodavo, iškart pradėdavo degt visas ir tom pūslytėm keltis doh.gif o juk sėdėt nejudėdama negalėjau. ojojoj, vargelis buvo...
Atsakyti
Labas labas. verysad.gif Nebandziau dar. Reiks pabandyt. Man irgi susilus blogiau darosi. Ir po duso ar vonios koki pusvalandi vos kentet galiu. Ir siaip vos kur prisilieciu stipriau prie odos, tuoj tos pusles issoka. Vargas. As vis pas alergologa neprisiruosiu... Idomu, ar isgydoma. Ir ar galima toki ilga laika tuos vaistus gert? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meumeuke: 10 balandžio 2008 - 07:19
Sveikos, mano anytai panasi dilgeline buvo, tai issiaiskino, kad nuo skalbimo milteliu.. dabar ji plauna su sensityv skystais ir lyg nieko, dar yra ir naturaliu be sintetiniu priedu vadinasi 'alma win' berods.
Atsakyti
Ai,mistika ta alergija g.gif auginau suni 8 metus,o dabar isigijus kita suniuka gydytoja nustate,kad as alergiska sunims ir liepe jo atsisakyti verysad.gif nors as nieko nejauciu.Nieko mes neatsisakysime beee.gif
Niekada nebuciau pagalvojus,kad 21 amziuje vienintelis alergijos gydymas,atsisakyti alergeno mega_shok.gif
Atsakyti
Jeigu nieko nejauti, tai ir neatsisakyk. mirksiukas.gif As nuo vaikystes baisiai alergiska, bet gyvuneli visada laikiau. Man ta dilgeline, manau, nuo kosmetikos kazkokios. Tik niekaip nerandu, nuo kokios... O gyvunu niekam neatiduosiu. Dziaugsmeliai mano... wub.gif
Papildyta:
O ka tiem zmonem tada daryt, kurie ziedadulkem alergiski? Vaziuot ten, kur amzina ziema? lotuliukas.gif Turi gi kazkoks budas but... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 04 10, 19:50)
Jeigu nieko nejauti, tai ir neatsisakyk. mirksiukas.gif  As nuo vaikystes baisiai alergiska, bet gyvuneli visada laikiau. Man ta dilgeline, manau, nuo kosmetikos kazkokios. Tik niekaip nerandu, nuo kokios... O gyvunu niekam neatiduosiu. Dziaugsmeliai mano...  wub.gif
Papildyta:
O ka tiem zmonem tada daryt, kurie ziedadulkem alergiski? Vaziuot ten, kur amzina ziema?  lotuliukas.gif  Turi gi kazkoks budas but...  unsure.gif

bye1.gif laba, aš taip pat namuose laikau šunį (staforą wub.gif ), bet niekada net mintis nekilo, kad tai jis kaltas schmoll.gif šuo pas mane jau 8 metai, o dilgėlinė užėjo šeštais mūsų bendro (su šunium turiu omenyj hihihi.gif) gyvenimo metais, tai jei jau būtų man alergija jam, tai būtų iškart g.gif dabar lyg ir praėjo viskas(oi, net paspjaudžiau triskart), o ciuciukas vis dar su mumis wub.gif ir miltelių nekeičiau-tuos pačius naudojau ir prieš ligą, ir ligos metu, ir po jos.Ir nei maisto, nei mitybos įpročių nekeičiau. Tai va ir negaliu niekaip suprast nuo ko čia viskas buvo doh.gif O ar galima išgydit? na net nežinau mastau.gif aš 1,5 metų be pertraukos kasdien vaistus gėriau, tai ir galvoju dabar-ar čia ta liga pati savaime kaip atsirado taip ir dingo, ar aš ją vaistais uždusinau lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Bet ar galima taip ilgai tuos vaistus gert? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 04 10, 22:06)
bye1.gif laba, aš taip pat namuose laikau šunį (staforą wub.gif ), bet niekada net mintis nekilo, kad tai jis kaltas schmoll.gif šuo pas mane jau 8 metai, o dilgėlinė užėjo šeštais mūsų bendro (su šunium turiu omenyj hihihi.gif) gyvenimo metais, tai jei jau būtų man alergija jam, tai būtų iškart g.gif  dabar lyg ir praėjo viskas(oi, net paspjaudžiau triskart), o ciuciukas vis dar su mumis wub.gif ir miltelių nekeičiau-tuos pačius naudojau ir prieš ligą, ir ligos metu, ir po jos.Ir nei maisto, nei mitybos įpročių nekeičiau. Tai va ir negaliu niekaip suprast nuo ko čia viskas buvo  doh.gif O ar galima išgydit? na net nežinau mastau.gif aš 1,5 metų be pertraukos kasdien vaistus gėriau, tai ir galvoju dabar-ar čia ta liga pati savaime kaip atsirado taip ir dingo, ar aš ją vaistais uždusinau lotuliukas.gif

Kai gydytoja pareikalavo atsisakyti suniuko,daug domejausi apie alergijas gyvunams,ir kaip su tuo gyventi.Skaiciau tokiu atveju,kai alergija nuo sunio atsirado 11 metais gyvenant su sunimi.Ir labai rimta su astmos priepuoliais blink.gif tai ka tokiu atveju zmonems daryti,kai turi atsisakyti seimos nario??
Mano sunus isgirdes,kad gali prireikt atsisakyti augintinio,puole i panika,neisivaizduoju,ka reiketu daryti verysad.gif
Jei pas mus prasidetu berimai,as su vaikais eiciau papluduriuot i negyvosios juros vonia,ji labai gerai gydo odos ligas...pabandykit...
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 04 10, 21:52)
drinks_cheers.gif  Bet ar galima taip ilgai tuos vaistus gert?  unsure.gif

4u.gif na nežinau galima ar negalima tiek ilgai gerti vaistus, bet jokio šalutinio poveikio aš asmeniškai nepajutau, nors kaip sakiau gėriau tą patį vaistą apie metus, o prieš tai dar pusę metų visokius bandžiau, kol Zyrteką atradau ax.gif Bet gi būna, kad žmonės kažkokią ligą turėdami yra priversti visą gyvenimą kasdien vaistus gert g.gif blink.gif o šeip tai gal geriau reikėtų su medikais pasitarti 4u.gif
Atsakyti