QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 17, 12:50)
na mes su tavim likimo draugės esam, aš jau antri metai vargstu su alerginiu konjuktyvitu, vaikštau dabar visa užtinusi. Niekada anksčiau nesu turėjusi bėdų dėl alergijos, išlindo pernai birželio vidury, prieš pat gimdymą (matyt, nėštumo metu organizmas jautresnis, dėl to ir pasireiškė), o šiemet pirmiausia mano mažylis metinukas pasigavo alerginį konjuktyvitą, o aš jam iš paskos, tik šiemet be slogos ir temperatūros

Būtų įdomu sužinoti, kas čia tokiu metu žydi ir šitaip alergizuoja
O dėl maisto kaip keista, pirmąkart girdžiu, kad gali egzistuoti ryšys tarp šienligės ir naudojamų maisto produktų

Aš lyg ir nesu niekam iš maisto produktų alergiška ir niekada nebuvau, valgau absoliučiai viską. Bet įdomumo dėlei reiks pabandyt atsisakyti tavo paminėtų produktų, žiūrėsim, ar kas keisis. Į akis pradėjau lašinti Lecrolyn lašus, vaistininkė sakė, kad jie vieninteliai antialerginiai (skirti būtent alerginiam konjuktyvitui gydyti)
Ir aš dar prie tų pačių likimo draugių, nes man taip pat per nėštumą ši bėda išlindo ir dabar jau kiekvieną vasarą tas pats, tik jau šią vasarą jokie vaistai nepadeda, kokius bepirkčiau vis tiek tas pats , išgeriu ir jokio poveikio, kaip nieko nebūčiau gėrusi

, siaubingai jaučiuosi, niekam to nelinkėčiau, po švenčių jau reikės pas kokį alergologą apsilankyti, tik nežinau kuo jis man gali padėti?