Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

QUOTE(laurrencja @ 2008 06 10, 09:36)
o man alergija nuo metalo, t.y. nuo gelezies ar nikelio.

QUOTE(Ice tea @ 2008 06 10, 11:28)
Tiesa, man sualergizuoja, jei kelnes uzsisega vidine saga- visa pilva isberia  verysad.gif

alergija nikeliui sad.gif Ar žinot, kad tokiu atveju ir maistą reikia prisižiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 06 17, 13:25)
alergija nikeliui sad.gif Ar žinot, kad tokiu atveju ir maistą reikia prisižiūrėti?

Nereikia nei nikelio, kartais nuo plastmasines sagos pilva isberia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 06 17, 13:25)

Aš turiu baisinia elergiją nikeliui, tai kokių tik diagnozių man daktarai nebuvo prigalvoja. Kai labai suaktyvėjo pradėjo berti veida (labiausiai aplink lūpas) ir taip baisiai kad į žmones išeit negalėdavau. Tai buvo ir herpesa sugalvoja, 1.5 metų nuo perioralinio dermatito gydė ir ko tik nedarė (o kas blogiausia tai visom iškart pasakydavau, kad esu baisiai nikeliui elergiška). Tai galiausiai po gausybės tyrimų Santariškėse pripažino, kad čia tas pats nikelis, ir elergiškumo laipsnis toks didelis, kad jei vartoju maista turinčio nikelio iškart beria. O tas maistas tai beveik visas nikelio turi. Tai stengiuosi privengti kai kurių produktų, bet visko atsisakyti neina (mirčiau iš bado). Ir ištikrųju, kai laikaus griežtos dietos, bėrimai kur kas rečiau kartojas. O jau visokie nikeliuoti papuošalai ar džinsų sagos, man senai tabu schmoll.gif
Atsakyti
SOSSveikutes,gal kas yra isbandziusios imunoterapija.Labai domina ,ar padejo sis gydymas,tolimesniam jusu gyvenime.Atsiliepkite jei tokiu atveju yra.Labai svarbu.Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 20 birželio 2008 - 14:25
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 17, 12:50)
na mes su tavim likimo draugės esam, aš jau antri metai vargstu su alerginiu konjuktyvitu, vaikštau dabar visa užtinusi. Niekada anksčiau nesu turėjusi bėdų dėl alergijos, išlindo pernai birželio vidury, prieš pat gimdymą (matyt, nėštumo metu organizmas jautresnis, dėl to ir pasireiškė), o šiemet pirmiausia mano mažylis metinukas pasigavo alerginį konjuktyvitą, o aš jam iš paskos, tik šiemet be slogos ir temperatūros  doh.gif Būtų įdomu sužinoti, kas čia tokiu metu žydi ir šitaip alergizuoja  g.gif
O dėl maisto kaip keista, pirmąkart girdžiu, kad gali egzistuoti ryšys tarp šienligės ir naudojamų maisto produktų  blink.gif Aš lyg ir nesu niekam iš maisto produktų alergiška ir niekada nebuvau, valgau absoliučiai viską. Bet įdomumo dėlei reiks pabandyt atsisakyti tavo paminėtų produktų, žiūrėsim, ar kas keisis. Į akis pradėjau lašinti Lecrolyn lašus, vaistininkė sakė, kad jie vieninteliai antialerginiai (skirti būtent alerginiam konjuktyvitui gydyti)  rolleyes.gif

Ir aš dar prie tų pačių likimo draugių, nes man taip pat per nėštumą ši bėda išlindo ir dabar jau kiekvieną vasarą tas pats, tik jau šią vasarą jokie vaistai nepadeda, kokius bepirkčiau vis tiek tas pats , išgeriu ir jokio poveikio, kaip nieko nebūčiau gėrusi verysad.gif , siaubingai jaučiuosi, niekam to nelinkėčiau, po švenčių jau reikės pas kokį alergologą apsilankyti, tik nežinau kuo jis man gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2008 06 22, 13:57)
Ir aš dar prie  tų pačių likimo draugių, nes man taip pat per nėštumą ši bėda išlindo ir dabar jau kiekvieną vasarą tas pats, tik jau šią vasarą jokie vaistai nepadeda, kokius  bepirkčiau vis tiek tas pats , išgeriu ir jokio poveikio, kaip nieko nebūčiau gėrusi verysad.gif , siaubingai jaučiuosi, niekam to nelinkėčiau, po švenčių jau reikės pas kokį alergologą apsilankyti, tik nežinau kuo jis man gali padėti?

Pas alergologą nueik, tik nieko daug iš jų nesitikėk schmoll.gif Aš pati sukišau 500 Lt visokiems tyrimams klinikose (nors ir soc.draudima turiu), ir ką, išgirdau diagnozę - "taip ir bus"... doh.gif Tai dabar tepliojuosi tepalais ir raminu save, kad būna ir baisesnių ligų blink.gif
Atsakyti
kas ta imunoterapija? man niekas nepadeda,visa gyvenima vaikstua isbeta,kokiu tik tyrimu man nedare,alergologai nieko padet negali,sako gerk tik piena(nes tik jam nealergiska) ir nebusi isberta lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vat ,kaadangi didleio pieno kiekio mano organizmas ir taip netoleruoja,tai ir vaikstau isberta....naudoju advantana,esu nuo jo priklausoma,oda susigadinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 08, 09:17)
kas ta imunoterapija?  man niekas nepadeda,visa gyvenima vaikstua isbeta,kokiu tik tyrimu man nedare,alergologai nieko padet negali,sako gerk tik piena(nes tik jam nealergiska) ir nebusi isberta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai vat ,kaadangi didleio pieno kiekio mano organizmas ir taip netoleruoja,tai ir vaikstau isberta....naudoju advantana,esu nuo jo priklausoma,oda susigadinau... doh.gif

Specifinė imunoterapija − tai laipsniškai didinamų alergeno preparato dozių skyrimas sergančiajam alerginiu rinitu ir astma, siekiant susilpninti alergeno sukeltus ligos požymius. Tai vienintelis gydymo būdas, galintis pakeisti alerginės ligos eigą, apsaugoti nuo ligos progresavimo ir nebeišnykstančių kvėpavimo takų gleivinės pokyčių ir sumažinti vartojamų vaistų poreikį
http://www.medicine....e...&strid=4867

dėl advantano tai užjaučiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 08, 09:17)
kas ta imunoterapija?  man niekas nepadeda,visa gyvenima vaikstua isbeta,kokiu tik tyrimu man nedare,alergologai nieko padet negali,sako gerk tik piena(nes tik jam nealergiska) ir nebusi isberta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai vat ,kaadangi didleio pieno kiekio mano organizmas ir taip netoleruoja,tai ir vaikstau isberta....naudoju advantana,esu nuo jo priklausoma,oda susigadinau... doh.gif

Kokiu būdu ir kaip susigadinai odą su advantanu? blink.gif nes aš ir pati daznai jį naudoju, tai net neramu pasidarė... unsure.gif
Atsakyti
man dilgeline pasireiksdavo visada kai susildavau...

ar gali ji pasireiksti niezuliu ir ramioje busenoje? pasikasius issriskeja tokie kaip spuogiukai.. pagrinde beria ant ranku, juosmens, koju..

bet jauciu kartais ir viso kuno niezejima..

o gal tai niezai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 08, 21:40)
Kokiu būdu ir kaip susigadinai odą su advantanu?  blink.gif  nes aš ir pati daznai jį naudoju, tai net neramu pasidarė...  unsure.gif

advantanas hormoninis tepalas,o tokie tepalai plonina oda...as esu nuo jo priklausoma,...jei netepu ,tai ir vaikstau isberta,o tept daznai nenoriu,nes pvz noreciau pasideginti,o nuo advantano balta oda tose vietose lieka...zodziu sudas jis yra...bet jam pakaitalu dar neradau,kad be hormonu butu...

Beje,gla kazkas zydet pradejo ar ka...siandien sienlige man pasireiske,visa galva niezti,liezuvi,gomuri,nosis teka ziauriai,ciaudau ir vaistai pasibaige,eisiu i naktine vaistine,nes neuzmigsiu unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms.Niekada nemaniau,kad teks rašyti į alergijų temą.Prieš porą mėn.ant pilvo atsirado šašelis,vis plėtės po truputį,vis galvojau kad nuo džinsų,nekreipiau dėmesio,prieš savaitę išbėrė visą kūną,staiga iš po nakties,tokiais židiniais,skausmingais ir niežtinčiais kartu.Vakar buvau pas odos gydytoją,diagnozė-stipri alergija,norėjo į ligoninę paguldyt,tik nesuprantu nuo ko?Šiaip pastebėjau,kad šį pavasarį daug čiaudėjau,net atrodydavo kad gerklę ir ausis niežti-ar tai gali būti alerginio rinito požymiai,gal odos alergija ir tas čiaudulys kaip nors susiję?Daktarė išrašė hormonų Medrol,gal kuriai teko juos gert,ar nebus iš tų vaistų daugiau žalos negu naudos organizmui?Lauksiu jūsų patarimų smile.gif
Atsakyti