Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

QUOTE(juramare @ 2008 07 16, 23:21)
Labas visoms.Niekada nemaniau,kad teks rašyti į alergijų temą.Prieš porą mėn.ant pilvo atsirado šašelis,vis plėtės po truputį,vis galvojau kad nuo džinsų,nekreipiau dėmesio,prieš savaitę išbėrė visą kūną,staiga iš po nakties,tokiais židiniais,skausmingais ir niežtinčiais kartu.Vakar buvau pas odos gydytoją,diagnozė-stipri alergija,norėjo į ligoninę paguldyt,tik nesuprantu nuo ko?Šiaip pastebėjau,kad šį pavasarį daug čiaudėjau,net atrodydavo kad gerklę ir ausis niežti-ar tai gali būti alerginio rinito požymiai,gal odos alergija ir tas čiaudulys kaip nors susiję?Daktarė išrašė hormonų Medrol,gal kuriai teko juos gert,ar nebus iš tų vaistų daugiau žalos negu naudos organizmui?Lauksiu jūsų patarimų smile.gif

man irgi cia nesenai buvo laikotarpis ,kai ciaudejau,snargliavausi,atrode,kad kazkur viduje ausis niezti,bet nusipirkau claritino ir praejo,bet as zinau,jog man sienlige,o tau manau reiketu eiti pas alergologus,ieskoti priezasties... g.gif

Beje,ka zino apie Zveryne esancia alerginiu susirgimu klinika? as jau kur nebuvus ,kokiu tyrimu nesidarius,esu isberta visa laika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 14:55)
man irgi cia nesenai buvo laikotarpis ,kai ciaudejau,snargliavausi,atrode,kad kazkur viduje ausis niezti,bet nusipirkau claritino ir praejo,bet as zinau,jog man sienlige,o tau manau reiketu eiti pas alergologus,ieskoti priezasties... g.gif

Beje,ka zino apie Zveryne esancia alerginiu susirgimu klinika? as jau kur nebuvus ,kokiu tyrimu nesidarius,esu isberta visa laika  verysad.gif

Žvėryno alerginių susirgimų klinikoje pati nebuvau, bet nieko gero apie ją negirdėjau schmoll.gif
O tas tavo išbėrimas trumpalaikis? Ar sergi AD ar dar kuo nors?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 14:55)

Beje,ka zino apie Zveryne esancia alerginiu susirgimu klinika? as jau kur nebuvus ,kokiu tyrimu nesidarius,esu isberta visa laika  verysad.gif

Na va baigiu gerti Medrol kursą, jaučiu kad alergija jau atsitraukia, viskas tiesiog stebuklingai dingo biggrin.gif atsigavau, bet dabar oda toookia sausa, gal kuri galit pasakyti,kuo tepti kūną po tokių alerginių bėrimų? Man vaistinėj pasiūlė Iwostin, bet jo mažai ten, 3 dienos ir nėr tūbelės, galvoju ką čia dar tokio nusipirkus,kad atstatyt odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2008 07 24, 22:42)
Na va baigiu gerti Medrol kursą, jaučiu kad alergija jau atsitraukia, viskas tiesiog stebuklingai dingo biggrin.gif

Nuo kokios alergijos yra šis vaistas??? Ar jis pašalina tik pasekmes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 07 24, 15:43)
Žvėryno alerginių susirgimų klinikoje pati nebuvau, bet nieko gero apie ją negirdėjau  schmoll.gif
O tas tavo išbėrimas trumpalaikis? Ar sergi AD ar dar kuo nors?

kas tas AD?
na as alergiska maistui,taip pat sienlige turiu,dar dulkem,dariausi ta kruajo tyrima kur rodo ant produktu kiek balu kam alergiska,tai 0 parode tik ant pieno ir kiausiniu .zodziu kadangi as neglaiu pieno ir kiausiniu visada valgyt,tai ir vaisktua isberta,niekada ir nepraeina man ji,nors geriu daznai klaritinus,tavegilius,zyrtekus,aeriusus,ji niekada nesitraukia,o pasireiskia ant ranku, ir slaunu vidines puses,jei ziauriai sualergizuoja,tai ir ant blauzdu,kaklo,bet pagrinde tos pirmos vietos kur sakiau ,jos visada isbertos
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 23:51)
kas tas AD?
na as alergiska maistui,taip pat sienlige turiu,dar dulkem,dariausi ta kruajo tyrima kur rodo ant produktu kiek balu kam alergiska,tai 0 parode tik ant pieno ir kiausiniu .zodziu kadangi as neglaiu pieno ir kiausiniu visada valgyt,tai ir vaisktua isberta,niekada ir nepraeina man ji,nors geriu daznai klaritinus,tavegilius,zyrtekus,aeriusus,ji niekada nesitraukia,o pasireiskia ant ranku, ir slaunu vidines puses,jei ziauriai sualergizuoja,tai ir ant blauzdu,kaklo,bet pagrinde tos pirmos vietos kur sakiau ,jos visada isbertos

AD- atopinis dermatitas. Pagal bėrimų vietas panašu, kad ir pa stau atopinis dermatitas. g.gif
Aš šiaip rankas ir kojas pasitepu hormoniniu tepalu, tik aišku negalima piknaudžiauti. Man vieno patepimo užtenka ir bėrimų žaizdelių nematau mėnesį ir net daugiau.
O tie visi vaistai nuo alergijos zyrtekai, xyzal'iai ir t.t. man irgi nepadeda nė trupučio.
Bet pas man probleminė vieta veidas doh.gif tik kažkas ne tas ir jau ant veido viskas matosi doh.gif
pas man tas kraujo testas parodė, kad aš išvis niekam nealergiška doh.gif nors kaip pati pamačiau alergišką daug....
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 24, 23:20)

Negaliu paskyti nuo kokios dermatologė sakė,alergija galėjo būti nuo bet ko.Bet aš pati įtariu,kad nuo antibiotikų, nes gėriau du kursus antibiotikų, imunitetas buvo labai nusilpęs, ant lūpų bėrė pūslelinė,ant akies dygo miežiai,po to gydimosi ir pradėjo bert visą kūną. doh.gif Medrol yra hormoninis vaistas,tiek ir težinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 24, 23:20)

http://www.100metu.l...m_raides/medrol
Gali paskaityti plačiau nuo ko ir kam jis skiriamas.
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 07 25, 11:32)

Ačiū už info 4u.gif Labai jau baisiai man tas vaistas atrodo blink.gif unsure.gif Dėl bėrimo nesinori tokius stiprius gerti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 07 25, 11:21)
AD- atopinis dermatitas. Pagal bėrimų vietas panašu, kad ir pa stau atopinis dermatitas.  g.gif
Aš šiaip rankas ir kojas pasitepu hormoniniu tepalu, tik aišku negalima piknaudžiauti. Man vieno patepimo užtenka ir bėrimų žaizdelių nematau mėnesį ir net daugiau.
O tie visi vaistai nuo alergijos zyrtekai, xyzal'iai ir t.t. man irgi nepadeda nė trupučio.
Bet pas man probleminė vieta veidas  doh.gif  tik kažkas ne tas ir jau ant veido viskas matosi  doh.gif
pas man tas kraujo testas parodė, kad aš išvis niekam nealergiška  doh.gif  nors kaip pati pamačiau alergišką daug....

as eglaiu tept hormoniniu tepalu,man praeina po dienos ar dvieju,bet kai nebetepu,vel atsiranda,jau prisizaidziau,kad kai nudegiua saulej,atrodau kaip dalmantinas ir tos vietos nenudega niekaip...
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 07 25, 11:32)

Ačiū už nuorodą, aš irgi tik dabar pasiskaičiau, geriau jau būčiau nežinojus ką geriu doh.gif Ypač keista ,kad vaistas nuo alergijos, o šalutinis poveikis-gali sukelti alergiją,na bet aš juos gėriau mažejančia tvarka-5dienas po 2tab,5d-po vieną,ir 5d dabr dar geriu-po pusę tab.Gal nieko nenutiks nuo tokio kiekio g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 25, 20:00)
as eglaiu tept hormoniniu tepalu,man praeina po dienos ar dvieju,bet kai nebetepu,vel atsiranda,jau prisizaidziau,kad kai nudegiua saulej,atrodau kaip dalmantinas ir tos vietos nenudega niekaip...

Pabandyk po gydymo hormoniniu tepalu, kai jau matosi pagerėjimas po to tepti kokiu nors losijonu su šlapalu. Aš naudoju EUCERIN 10 proc. Urea(šlapalu), tepu mažiausiai du kartu dienoje. Žinok, kai pradėjau pastoviai naudoti, tai hormoninių ir nebereikia (o ir negalėjau būdama nestuke.gif ). Man blogiausia vėseniu sezonu, dažniausiai nuo rugsėjo iki gegužės, nors pernai tai ir visą vasarą vaikščiojau plėmuota kaip zebras. O kai pradėjau teptis Eucerinu, tai padėtis labai pasitaisė. Aišku ne iš karto, ber per kokį mėn. laiko ryškiai apmažėjo paraudimas(apie niežulį nekalbu, nes jei pradedi kasyti, tai aiškiai niežiti), o po kelių mėn. ir beveik išnyko. Dabar nuo kovo mėn. tai net paraudimų nėra ir jokių sukietėjimų, tik liko išbalę plėmai kur buvo raudona, bet tai žymiai geriau nei tie raudonumai (man gėda budavo drabužį turmpom rankovėm užsidėti doh.gif )
Pabandyk, gal ir tau padės, nes tie hormoniniai preparatai nelabai geras draugas mūsų organizmams. Kaip pastebėjau ant savęs, kuo daugiau naudoji tuo daugiau reikia ir tuo mažiau padeda (taip ir su tepaliukais, taip ir su tabletėm - zyrtekais, claritinais ar aceterinais...), pasidarai žmogus priklausomas nuo tablelės ar tepaliuko ir nebežinai kaip toliau gyventi.
Dar galiu rekomenduoti vieną dalykėlį, kurį išbandžiau būdama nestuke.gif , nes esu labai daug kam alergiška. Aišku, labai saugojausi visą nėštumo laiką, kad nebūtų kontaktų su alergernais, bet juk negali 100 proc. apsisaugoti, tai buvo keleta protrūkių, ar ką suvalgiau ar nuo aplinkos, tai radau būdą - reikia gerti kuo daugiau vandens. Kartą jau buvau visa pradėjus tinti nežinia nuo ko, tai per pusvalandį sugebėjau išgerti 1,5 l negazuoto mineralinio ir atleido, kitą kartą, tai burnoje reakcija nuo kažkiokio maisto, tai vėl skubiai vandens ir vėl pagerėjo. Žinoma, vanduo nuo šienligės tikrai nepadės, bet nuo kitų rūšių tai labai padeda. Ypač nuo AD, reik kasdien kuo daugiau išgerti vandens, tai ir liga atsitraukia.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti