QUOTE(juramare @ 2008 07 16, 23:21)
Labas visoms.Niekada nemaniau,kad teks rašyti į alergijų temą.Prieš porą mėn.ant pilvo atsirado šašelis,vis plėtės po truputį,vis galvojau kad nuo džinsų,nekreipiau dėmesio,prieš savaitę išbėrė visą kūną,staiga iš po nakties,tokiais židiniais,skausmingais ir niežtinčiais kartu.Vakar buvau pas odos gydytoją,diagnozė-stipri alergija,norėjo į ligoninę paguldyt,tik nesuprantu nuo ko?Šiaip pastebėjau,kad šį pavasarį daug čiaudėjau,net atrodydavo kad gerklę ir ausis niežti-ar tai gali būti alerginio rinito požymiai,gal odos alergija ir tas čiaudulys kaip nors susiję?Daktarė išrašė hormonų Medrol,gal kuriai teko juos gert,ar nebus iš tų vaistų daugiau žalos negu naudos organizmui?Lauksiu jūsų patarimų 

man irgi cia nesenai buvo laikotarpis ,kai ciaudejau,snargliavausi,atrode,kad kazkur viduje ausis niezti,bet nusipirkau claritino ir praejo,bet as zinau,jog man sienlige,o tau manau reiketu eiti pas alergologus,ieskoti priezasties...

Beje,ka zino apie Zveryne esancia alerginiu susirgimu klinika? as jau kur nebuvus ,kokiu tyrimu nesidarius,esu isberta visa laika