QUOTE(Inguteliute @ 2009 08 17, 15:23)
As jau devynis metus kankinuosi su alergija
Tikra kancia, bent jau man. Esu alergiska patalyniu erkutems, katinams, sunims, kilimams, dulkems, ziedadulkems ir pan. Iskarto pradedu ciaudeti, asaroti, grauzia gerkle, veidas pasidaro raudonas. Zodziu sudetinga situacija, nes suniuku, kaciuku ir kitu dalyku neisvengsi. Tikrai visas jus suprantu. Laikykites
P.S. pries kelerius metus buvau eilini karta apsilankius pas alergologa, tai mane labai prajuokino jo zodziai: tokia alergija, kaip jusu - ponu alergija.

Koks draugiskas palaikymas, aciu!

siandien vel buvau pas alergologa, Vilniuje. zodziu priklausau tiem 10% zmoniu,kurie turi alergija salciui. Neisgydoma, o pasiulymai gyvenimui buvo tokie:
1. Grudintis - kas ryta po saltu dusu perlieti visa kuna ir stebeti,prie kurios temperaturos atsiranda pusles. Zinant ta riba, kuri laika vis praustis po tokios temperaturos vandeniu, ir alergine reakcija su laiku silpnetu. Taciau cia, pasak gydytojo yra bandymas apgauti gamta ir reikalauja nemazai laiko, kantrybes ir uzsispyrimo. Juokiausi, kad susalusi ir i darba nebenueisiu

2. butent sportuojant gryname ore (man dazniausiai alergija tada ir pasireiskia) arba pries maudantis ezere ikalti antihistamininiu vaistu. po 10ties kartu ziureti, kaip pasikeicia reakcija, jei nemazeja - visa laika gerti, o jei sumazeja, tai kas 3 menesiu uztenka kursa kartoti. Na, bet cia maza naujiena

O kalbant apie vaistus, tai nieko gero, nei blogo gydytojas nesake, tiesiog, jei reikia - gerti, o jei galima kenteti - butu idealu pakenteti, del to,kad alergijos metu is kraujagysliu eina medziaga, kuri butent parodo alergine reakcija isoreje ir praejus reakcijai, ta medziaga neisgaruoja, ji turi grizti atgal i kraujagysles, vaistai si procesa suletina, taciau nieko negydo.
Gavau ir geru ziniu - mielems nebealergiska, uztat riesutu geriau nevalgyti

Taigi, mielos damos, laikykimes