Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

QUOTE(Inguteliute @ 2009 08 17, 15:23)
As jau devynis metus kankinuosi su alergija  doh.gif  Tikra kancia, bent jau man. Esu alergiska patalyniu erkutems, katinams, sunims, kilimams, dulkems, ziedadulkems ir pan. Iskarto pradedu ciaudeti, asaroti, grauzia gerkle, veidas pasidaro raudonas. Zodziu sudetinga situacija, nes suniuku, kaciuku ir kitu dalyku neisvengsi. Tikrai visas jus suprantu.  Laikykites  victory.gif P.S. pries kelerius metus buvau eilini karta apsilankius pas alergologa, tai mane labai prajuokino jo zodziai: tokia alergija, kaip jusu - ponu alergija.

Koks draugiskas palaikymas, aciu! drinks_cheers.gif

siandien vel buvau pas alergologa, Vilniuje. zodziu priklausau tiem 10% zmoniu,kurie turi alergija salciui. Neisgydoma, o pasiulymai gyvenimui buvo tokie:
1. Grudintis - kas ryta po saltu dusu perlieti visa kuna ir stebeti,prie kurios temperaturos atsiranda pusles. Zinant ta riba, kuri laika vis praustis po tokios temperaturos vandeniu, ir alergine reakcija su laiku silpnetu. Taciau cia, pasak gydytojo yra bandymas apgauti gamta ir reikalauja nemazai laiko, kantrybes ir uzsispyrimo. Juokiausi, kad susalusi ir i darba nebenueisiu lotuliukas.gif
2. butent sportuojant gryname ore (man dazniausiai alergija tada ir pasireiskia) arba pries maudantis ezere ikalti antihistamininiu vaistu. po 10ties kartu ziureti, kaip pasikeicia reakcija, jei nemazeja - visa laika gerti, o jei sumazeja, tai kas 3 menesiu uztenka kursa kartoti. Na, bet cia maza naujiena tongue.gif
O kalbant apie vaistus, tai nieko gero, nei blogo gydytojas nesake, tiesiog, jei reikia - gerti, o jei galima kenteti - butu idealu pakenteti, del to,kad alergijos metu is kraujagysliu eina medziaga, kuri butent parodo alergine reakcija isoreje ir praejus reakcijai, ta medziaga neisgaruoja, ji turi grizti atgal i kraujagysles, vaistai si procesa suletina, taciau nieko negydo.
Gavau ir geru ziniu - mielems nebealergiska, uztat riesutu geriau nevalgyti ax.gif
Taigi, mielos damos, laikykimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2009 08 17, 14:23)
As jau devynis metus kankinuosi su alergija  doh.gif  Tikra kancia, bent jau man. Esu alergiska patalyniu erkutems, katinams, sunims, kilimams, dulkems, ziedadulkems ir pan. Iskarto pradedu ciaudeti, asaroti, grauzia gerkle, veidas pasidaro raudonas. Zodziu sudetinga situacija, nes suniuku, kaciuku ir kitu dalyku neisvengsi. Tikrai visas jus suprantu.  Laikykites  victory.gif P.S. pries kelerius metus buvau eilini karta apsilankius pas alergologa, tai mane labai prajuokino jo zodziai: tokia alergija, kaip jusu - ponu alergija.

Su tokia alergija aš jau beveik 20 metų gyvenu ir gavau paauglystėj nuo tokių gėlių. Pirmas priepuolis buvo toks stiprus, kad vos išgyvenau doh.gif visi kvėpavimo takai išburkoi ir vos neuždusau. Tais laikais apie tokią ligą nežinojau, o kad pirmas kartas buvo tai ir vaistų jokių neturėjau. Žinau ką reiškia gyventi taip, kartais atsisėsdavau ir verkdavau, nes labai niežėdavo akis, nosį, o sloga kaip vanduo bėgdavo. Tad pirmiausiai pakeičiau patalynę ir jau tik metų jokios pūkinės, nes joje gyvena tie gyvūnėliai. Palaipsniui man ir jokie vaistai nepadėdavo išskyrus Tavegyl. Bet gerti jį galėjau tik prieš naktį, nes siaubingai migdė jis mane. Kaip suprantu ši liga visam gyvenimui ir sunku buvo susitaikyti verysad.gif Prieš keletą metų pasidariau su Tianshi preparatais organizmo valymą, pernai irgi ir dabar, jei ir užeina tie priepuoliai tai tokie silpni ir per kokią valandą praeina. Tad dabar šiek tiek lengviau gyventi pasidarė smile.gif Be to ir katinuką turime, tai anksčiau iš tolo vengdavau, nes užtekdavo tik užlipti ant kelių, o dabar leidžiu ir pasitrinti kur į petį ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu nediduke beda, isbere smakra, keli dideli skaudus suogai, panasiai i pusleline, bet kietesni zymiai, gal galit patart kuo juos isgydyt kuo greiciau, nes sutinus kazkokia atrodau. meginau ishspaust, bet nieko gero, tik "sultys" bega. sad.gif
Atsakyti
Labukas,
Noriu grazinti Lux siurbli, ar tai imanoma? Sumokejau siandien avansa 500lt ir pasirasiau lizingo sutarti, bet dabar pamasciau, kad neistengsiu moketi net ir lizingu.
padekite man grazinti!!!!

Geras siurblis, bet man per brangus....
Atsakyti
QUOTE(AnaPavJan @ 2009 08 19, 23:01)
Labukas,
Noriu grazinti Lux siurbli, ar tai imanoma? Sumokejau siandien avansa 500lt ir pasirasiau lizingo sutarti, bet dabar pamasciau, kad neistengsiu moketi net ir lizingu.
padekite man grazinti!!!!

Geras siurblis, bet man per brangus....

Tu kreipkis i policija ir sutartis taps niekine pateikus rastiska paaiskinima del negalejimo ismoket ir galesi grazinti
As irgi taip dariau susitvarkiau viska per viena diena
Tik paskubek nes kuo greiciau tai padarysi tuo didesne tikimybe kad sutarti panaikins
Atsakyti
Po vieno plaukų dažymo man taip sualergizavo veido odą, kad nuo to laiko apie dažus plaukams teko pamiršti ir nesvajoti. Antakiams irgi.
Papildyta:
QUOTE(Doviliukaz @ 2009 08 19, 20:47)
Sveikutes, turiu nediduke beda, isbere smakra, keli dideli skaudus suogai, panasiai i pusleline, bet kietesni zymiai, gal galit patart kuo juos isgydyt kuo greiciau, nes sutinus kazkokia atrodau. meginau ishspaust, bet nieko gero, tik "sultys" bega. sad.gif

Nespausk, nes "pridauginsi" jų taip...
Atsakyti
Sienligei, alergijoms gydyti ir profilaktikai labai padeda bioptronas.Salsio elergija mano daige išsigyde su papildais.Jai kam reikia smulkiau rašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 21 rugpjūčio 2009 - 19:53
QUOTE(berta4 @ 2009 08 21, 20:53)
Sienligei, alergijoms gydyti ir profilaktikai labai padeda bioptronas.Salsio elergija mano daige išsigyde su papildais.Jai kam reikia smulkiau rašykite.

kokiais papildais gydesi salcio alergija? tikrai idomu smile.gif
Atsakyti
GNLD firmos Omega-3,jai alergija persiduoda į rankų sanarius tai dar gerdavo ir Kalci-Magni.Nezinau gal ir kiti papildai padeda bet ji isbandė siuos rezultatas tikrai geras.
Atsakyti
gal kas zionote kas man,isbere tokiais plemais raudonais visa kakla ir skruostus,baisiai niezti ir kaista.
Atsakyti
QUOTE(lannasuper @ 2009 08 23, 13:48)
gal kas zionote kas man,isbere tokiais plemais raudonais visa kakla ir skruostus,baisiai niezti ir kaista.

niekas geriau nepasakys,nei dermatologas apziurejes... ax.gif
jei butu lengviau ant sirdies,pradekite nuo paprastu klausimu: 1. Naujas kremas, kita kosmetika? 2. maistas - gal ka kitokio valgete? 3. gal naujos skalbimo priemones? 4. papuosalai - visada nesiojate auksa,pasipuosete sidabru? 5. nakvyne ne namuose? 6. isbere sode? miske? ir taip toliau ir taip toliau... milijonas priezastu,todel geriausias atsakymas - gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
tai va kad savaitgalis,bet ryte jau eisiu,bijau kad nieko gero man nepasakys,nes airijos gyditijais esu nusivylusi,seip niekados taip nera buve,turiu alergija kazkokiam paprastam metalui nes negaliu nesioti laikrodziu,ir pries kelius metus atsirado silpna alergija gyvunu plaukams ir tai tik nosi paniezti,o maistui viska valgau ir nesiskundziau.Gal kas zino liaidiska priemone nuo nezejimo niekas nepadeda,tepu kremais su tarpais,vienas nuo alergijos kitas nuo nezejimo,ir dar geriu tablete tavegyl,niezejimas zudantis,visa nakti negalejau miegoti,uzjauciu tuos kurie nuolatos susiduria,tikras kosmaras verysad.gif
Atsakyti