Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

QUOTE(Spygliusss @ 2009 04 21, 12:40)
o patare, kokiu budu valyti tuos kirminus?  blink.gif cia rimtai tokia alergijos priezastis, tipo toksiski? g.gif  Idomiai..

aha dažnai dėl kirmėlių būna bėrimų, nes jos kaip ir dulkės,žiedadulkės, maistas sukelia alergines reakcijas organizme, net ir padaugėja to paties imunoglobulino (E) kaipir alergijos atveju.
Bet jei tau alergija nuo vaikystės, arba alergija paūmėja tik pvz pavsarį, prie katės, valgant kažkokį maistą, nuo kokių cheminių medžiagų, jei labai čiaudi kosti (o ne bėrimu ta alergija pasižymi) ir jei nepykina neviduriuoji tai kad kirmėlės sukėlė alergiją tikimybė labai maža.
Beje, maisto alergija ir pasižymi Virškinimo sistemos sutrikimais.

Kirmėles tai tabletės išvaro, vaisitinėj pasiklausinėk, nekenksmingos beveik jos ir mažai reikia. vermox pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 04 21, 18:25)
aha dažnai dėl kirmėlių būna bėrimų, nes jos kaip ir dulkės,žiedadulkės, maistas sukelia alergines reakcijas organizme, net ir padaugėja to paties imunoglobulino (E) kaipir alergijos atveju.
Bet jei tau alergija nuo vaikystės, arba alergija paūmėja tik pvz pavsarį, prie katės, valgant kažkokį maistą, nuo kokių cheminių medžiagų, jei labai čiaudi kosti (o ne bėrimu ta alergija pasižymi)  ir jei nepykina neviduriuoji tai kad kirmėlės sukėlė alergiją tikimybė labai maža.
Beje, maisto alergija ir pasižymi Virškinimo sistemos sutrikimais.

Kirmėles tai tabletės išvaro, vaisitinėj pasiklausinėk, nekenksmingos beveik jos ir mažai reikia. vermox pvz. mirksiukas.gif

O aciu, tikrai naudinga informacija 4u.gif
Atsakyti
na nesake ,kad tai pagrindine beda del alergijos.pagrindines bedos kaip ir nerado,sake ieskosim ir bandysim viska ,nes tikrai sunki pas mane situacija,tik pirmiausiai liepe isgert vermoxa ,vartoti jogurto tabletes arba lacticoli(sita ir nusipirkau sirupeli) ir dar israse dvieju rusiu zirnelius tuos homeopatinius,rytoj is Kauno atves ,tai pradesiu gydyma,ziuresim,sake eigoj ziuresim kaip reaguoja organizmas i viska,gal reikes pakeisti kazkuriuos zirnelius ,bet man pasirode patikimas sis daktaras,tikrai protingai mintis desto ir skirtingai nei Tulcina neprievartauja darytis proceduru pas save ivairiausiu...
Atsakyti
buvau girdejusi, kad daznai visoki vabaliukai kalti, kur po oda apsigyvena, ten tos ivairios erkutes ir pan., o vat kirminai naujiena, bet skamba logiskai smile.gif

Tikiuosi, eglincia, pades priemones thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, skaitau Jūsų temą ir manau, kad galėčiau patarti dėl alergijos gydymo. Visi cheminiai preparatai, t.y., vaistai, nuslopina alergija trumpam, o po to ji vėl pasireiškia, tik dar stipriau. Todėl reikia gydyti priežastis, o ne pasekmes. Visi vaistukai tik nuslopina bėrimus, niežulį, dusulį ar panašiai. kitoje temoje buvau trumpai rašiusi apie homeopatijos ir natūraliosios medicinos galias. Homeopatija gali išgydyti alergijas ir padėti žmonėms, kuriems akademinė medicina nepadeda. pati domiuosi netradiciniais gydymo būdais ir įsitikinau, ir patyriau tai realiai - kai mano artimiesiems labai padėjo homeopatija. Žinoma, gydymo būdas yra gana ilgas, reikia labai tiksliai gerti vaistukus, bet alergiją išgydo pilnai. Svarbu tik patekti pas gerą gydytoją, geriausiai mediką praktikuojantį homeopatiją. Kitas gali tik nuplėšti pinigus ir niekuo nepadėti, nepritaikyti tinkamų vaistų. Šalia buvo atvejai, kai žmogus negalėjo vartoti pieno produktų, iškart išberdavo. Pavartojus homeopatinius vaistus - geria pieną ir vargo nemato...
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 04 23, 09:30)
Laba diena, skaitau Jūsų temą ir manau, kad galėčiau patarti dėl alergijos gydymo. Visi cheminiai preparatai, t.y., vaistai, nuslopina alergija trumpam, o po to ji vėl pasireiškia, tik dar stipriau. Todėl reikia gydyti priežastis, o ne pasekmes. Visi vaistukai tik nuslopina bėrimus, niežulį, dusulį ar panašiai. kitoje temoje buvau trumpai rašiusi apie homeopatijos ir natūraliosios medicinos galias. Homeopatija gali išgydyti alergijas ir padėti žmonėms, kuriems akademinė medicina nepadeda. pati domiuosi netradiciniais gydymo būdais ir įsitikinau, ir patyriau tai realiai - kai mano artimiesiems labai padėjo homeopatija. Žinoma, gydymo būdas yra gana ilgas, reikia labai tiksliai gerti vaistukus, bet alergiją išgydo pilnai. Svarbu tik patekti pas gerą gydytoją, geriausiai mediką praktikuojantį homeopatiją. Kitas gali tik nuplėšti pinigus ir niekuo nepadėti, nepritaikyti tinkamų vaistų. Šalia buvo atvejai, kai žmogus negalėjo vartoti pieno produktų, iškart išberdavo. Pavartojus homeopatinius vaistus - geria pieną ir vargo nemato...

O gal galėtum parekomenduoti kokį nors gerą gydytoją?
Atsakyti
Na mes lankomės pas Gyd. Zakarauskienę Kaune, ji medikė ir praktikuojanti klasikinę homeopatiją, tai yra nedaro tyrimų Folio metodu. Pas ją važiuojant galima nusivežti ir tyrimų rezultatus, geriau žinot nuo ko pasireiškia alergija. O jeigu neaišku, ji labai daug klausinėja, reikia pasistengti kuo tiksliau atsakyt, kad susidarytų tikslų vaizdą apie asmenį ir jo ligą. Sunku rekomenduot, nes gydytojas kuris vieniems patiko, kitus gali nuvilti. Aš daugiau šiuo atveju rinkausi pagal gydytojos patirtį ir atsiliepimus, tai nenusivylėm. Ji mums tikrai padėjo, pritaikė būtent tuos vaistus, kurie suveikė. Manau, kad yra daug gerų homeopatų, bet reikėtų renkantis žiūrėti jo patirtį homeopatijoje - kiek metų praktikuoja, kokiuos mokslus baigė, nes tai labai svarbu. Jeigu pateksi pas nepatyrusį, vien komercijos tikslais dirbantį, nusivilsi pačia homeopatija. O būtų labai gaila, nes iš tiesų homeopatijos galia labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 18, 23:10)
Su leidziamais neprasidek,tikrai nebutina,uzteks tableciu.Na,kremuku irgi visokiu yra kurie greit uzgydo,bet tie kur greit su hormonais,o su hormonais veida tepti negerai,nes isploneja oda ir islenda kraujagysles pavirsiun.Tiesa,nuo vienkartinio panaudojimo taip neatsitiks.As nusipirkau vaistineje Cutibaza kremuka,skirtas alergiskai odai ir be hormonu,tai dabar vietoj kremo naudoju thumbup.gif
Bet nuo kada Tavegylis receptinis? blink.gif

ir as citibaza naudoju jau keleta metu- pakaitom- tai essex losjona, tai cutibaza.
o i temele uzklydau, nes siandien maziuka siaubingai isbere per valandele beveik nebuvo baltos vietos ant kunelio. greitosios gydytoja suleido tavegilio ir dave claritino, praejo, berimu nebera. panasu, kad teks darytis tyrimus.... bus jautruolis i mama....
Atsakyti
zodziu alergija paumejo,nezinau ar cia nuo homeopatiniu vaistu,jei taip,daktaras sako vadinas gydymas vyksta ir yra gerai,zodziu ziuresim kaip toliau ,bet darysiuos alcat testa...
Atsakyti
Slykstus tas jausmas sienliges. Prie claritino po truputi priprantama ir nebepadeda. Jei eidama mieste pasidaro labai negera, suvalgau saltu ledu porcija. kazkaip ji padeda. smile.gif
Papildyta:
dar apie tokias kirmeles neteko girdet blink.gif ;/ ;/ ;/ schmoll.gif dar nebloga naudoju vaista. rhinital - reikia tablete isidet po liezuviu ir ji istirpta. nuima gomurio niezuli ir nemalonu kutenima.
Atsakyti
As irgi neseniai pagalvojau, kad esu alergiska. Mano veidas daznai raudonas budavo, tai as galvojau, kad is prigimties tokia esu, bet poto pastebejau, kad tik pavalgius tam tikro maisto raudona pasidarau. Tik niekad nesu girdejus, kad nuo alergijos kas nors raudonuotu, ar kuriai taip buvo? Man taip buna, kai suvalgau ka nors is miltu arba su daug cukraus.. tai zodziu, net tiksliai nezinau, kam as cia alergiska tureciau buti.. g.gif
Atsakyti
As jau devynis metus kankinuosi su alergija doh.gif Tikra kancia, bent jau man. Esu alergiska patalyniu erkutems, katinams, sunims, kilimams, dulkems, ziedadulkems ir pan. Iskarto pradedu ciaudeti, asaroti, grauzia gerkle, veidas pasidaro raudonas. Zodziu sudetinga situacija, nes suniuku, kaciuku ir kitu dalyku neisvengsi. Tikrai visas jus suprantu. Laikykites victory.gif P.S. pries kelerius metus buvau eilini karta apsilankius pas alergologa, tai mane labai prajuokino jo zodziai: tokia alergija, kaip jusu - ponu alergija.
Atsakyti