Įkraunama...
Įkraunama...

Krotonas

Gal galetumete man patarti is savo patirties. Mano krotonas pradejo mesti grazius lapus? blink.gif del poros galvos nesukau, bet dabar kai jau koks 6, tai baisoka. taip kas dvi dienas. Knygose nieko neradau. Gal galit padet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 01 10, 17:11)
Po žydėjimo arba žydėjimo metu patręškit trąšom, nepakenks. Maniškis irgi lapus metė, bet ne dėl žydėjimo, vat kai žydėjo, tai augino ir lapus. tiesiog aš jį pastoviai tręšiu.  smile.gif

siaip maniskis dabar gauna i men., karta universaliu trasu, o pavasariop dazniau rolleyes.gif

QUOTE(asorty @ 2008 01 11, 16:02)
merginos noriu  jusu patarimo, mano krotona uzpuole parazitai ( nezinau tu kenkeju pavadinimo)kaip gelbet?
Ant lapu daug smulkiu baltu ryziu formos kiausineliu, bei pilku issiritusiu "babauziu".Pamacius toki vaizdeli puoliau valyti lapus, dabar plika akimi ju nesimato, kaip galutinai juos naikinti?

siulyciau ispurksti aktaru, o po savaites pakartot ir purksti , kad net varvetu ir po lapais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 01 11, 18:50)
Gal galetumete man patarti is savo patirties. Mano krotonas pradejo mesti grazius lapus?  blink.gif  del poros galvos nesukau, bet dabar kai jau koks 6, tai baisoka. taip kas dvi dienas. Knygose nieko neradau. Gal galit padet? Aciu  4u.gif

Aš dėl ko krotonas meta lapus radau labai išsamią informaciją čia. 4u.gif

O maniškis dar kartą sukrovė žiedyną doh.gif Ir dar du lapus numetė. Bet su tais lapų mėčiojimais aš susitvarkysiu (bent jau manau, kad tai padarysiu ). Dabar sprendžiu klausimą leist žydėt ar ne...
Atsakyti
QUOTE(d.lineta @ 2008 01 12, 13:01)
Aš dėl ko krotonas meta lapus radau labai išsamią informaciją čia4u.gif

O maniškis dar kartą sukrovė žiedyną  doh.gif  Ir dar du lapus numetė. Bet su tais lapų mėčiojimais aš susitvarkysiu (bent jau manau, kad tai padarysiu ). Dabar sprendžiu klausimą leist žydėt ar ne...

kokia skirtinga informacija doh.gif Man padovanojo nauja, tikrai idomia knyga apie kambarines geles. Ten net 2 psl skirti krotonui. Ten rasoma, kad negalima purksti lapu g.gif Gal del to man kristi pradejo, nes oras ziema, kai sildoma tikrai sausas unsure.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 01 12, 13:20)
kokia skirtinga informacija  doh.gif  Man padovanojo nauja, tikrai idomia knyga apie kambarines geles. Ten net 2 psl skirti krotonui. Ten rasoma, kad negalima purksti lapu  g.gif  Gal del to man kristi pradejo, nes oras ziema, kai sildoma tikrai sausas  unsure.gif
Aciu  4u.gif

Na bet juk krotonai auga ten, kur šilta ir drėgna, tai purkšti tikrai nepakekti turėtų g.gif
Atsakyti
dar ne taip seniai , as galvojau kad visos geles turetu megti papurskima, juk lietutis visur lyja blush2.gif ax.gif ai purskiu krotona, ziuresiu kaip bus bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaičius jūsų pasisakymus apie purškimą susimąsčiau g.gif Man ir į galvą nešovė, kad negalima. Nors purškiu tikrai retai,bet sočiai-vos ne dušas išeina biggrin.gif Manau, viskas kas su saiku neturėtų labai kenkt. Laistau, kai ima linkt lapai-numeta vieną kitą, bet leidžia daug naujų lapelių ir ūglių. Kad labiau šakotųsi, nupjoviau viršūnes. Auga toliau.
Tik gal kas patartų ką daryt, kad stiebas storėtų g.gif Liaunas, paramsčiusi esu,kitaip neišlaikytų šakų šakelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 13, 21:36)
Paskaičius jūsų pasisakymus apie purškimą susimąsčiau  g.gif  Man ir į galvą nešovė, kad negalima. Nors purškiu tikrai retai,bet sočiai-vos ne dušas išeina  biggrin.gif Manau, viskas kas su saiku neturėtų labai kenkt. Laistau, kai ima linkt lapai-numeta vieną kitą, bet leidžia daug naujų lapelių ir ūglių. Kad labiau šakotųsi, nupjoviau viršūnes. Auga toliau.
Tik gal kas patartų ką daryt, kad stiebas storėtų  g.gif Liaunas, paramsčiusi esu,kitaip neišlaikytų šakų šakelių  doh.gif

As tai savo krotona irgi "paremus" ant lazdeles blush2.gif
Atsakyti
Chenelle, gal nuotraukytę turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 14 sausio 2008 - 11:08
Parodysiu kaip maniškis vystosi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 14, 12:07)
Chenelle, gal nuotraukytę turi  ax.gif

Galeciau grizus namo nufotkint, bet kai po tu lapu kritimo, tai labai jau kukliai atrodo lotuliukas.gif blush2.gif

oi koks grazus krotonas wub.gif pas mane jis kitoks, spalvoti, dideli lapai smile.gif dar skaiciau, kad ju lapai nuodingi, todel augalas turetu buti pakeltas auksciau, kad nepasiektu nei vaikai , nei gyvunai. Aisq nelaikyti miegamajam, kiek tiesos nzn unsure.gif Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 14 sausio 2008 - 14:02
Maniškis toj vietoj kur numeta lapą, po kurio laiko išaugina šakelę.
Vistiek parodyk savąjį, gal kas pamatęs patars ką su juo daryt ax.gif
Atsakyti