Įkraunama...
Įkraunama...

Krotonas

Sveikutės,

Ir aš skaičiau, kad žiedai tikrai nustekena augalą, tad šįkart aš juos nulaužiau, nes mano augalėlis persikraustymą išgyveno, tai galvoju gal bent taip lengviau bus prisitaikyt, kai niekas daugiau energijos neatiminės.

Kažkada anksčiau maniškis irgi ant lazdelės gyveno paremtas, bet dabar jau sustiprėjęs ir kotas nėra toks liaunas, tai tvirtai laikosi ir be paramos.

O toks kaip Kristidos krotoniukas pas mane neišgyveno, nepatiko kažkas, o vat tas didelais plačiais spalvotais lapais veši.

O lapus aš purškiu, stengiuos kasdien, nes dabar tai tikrai labai sausa, kai šildymas įjungtas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiva: 15 sausio 2008 - 11:09
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 15, 10:49)
Maniškis toj vietoj kur numeta lapą, po kurio laiko išaugina šakelę.
Vistiek parodyk savąjį, gal kas pamatęs patars ką su juo daryt  ax.gif

Gerai, siandien nufotografuosiu 4u.gif
Atsakyti
gal galite patarti,
ar imanoma kaip nors padauginti krotona?
Atsakyti
Savo krotonui rudenį nupjoviau tris viršūnes su keturiais lapais. Lapus patrumpinau per pusę, įsodinau į žemę ir užvožiau stiklainį. Karts nuo karto pravėdinau. Gan greit įsišaknijo. Vienas jau atiduotas,vienas numiro unsure.gif ,vienas pas mane sėkmingai auga bigsmile.gif Bus pamaina,jei didysis numiros (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 01 12, 13:20)
kokia skirtinga informacija  doh.gif  Man padovanojo nauja, tikrai idomia knyga apie kambarines geles. Ten net 2 psl skirti krotonui. Ten rasoma, kad negalima purksti lapu  g.gif  Gal del to man kristi pradejo, nes oras ziema, kai sildoma tikrai sausas  unsure.gif

o vat as sakyciau kad krotonas vienas is tu kuris purskima lb megsta thumbup.gif pas mano teta, vat ten tai krotonas bigsmile.gif nebeturi kur det, tiksliau jau lubas remia, o grozis wub.gif tai pagal ja purskimas butinas, o laisto i lekste, o ne i zeme.
as irgi saviski purskiu rolleyes.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 14, 12:36)
Parodysiu kaip maniškis vystosi  biggrin.gif

grazus wub.gif

QUOTE(Runa08 @ 2008 01 15, 15:00)
gal galite patarti,
ar imanoma kaip nors padauginti krotona?

siaip galima ir pries tai psl. atsiversti ir pasiskaitineti postus, merginos tikrai ideda naudingos info mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, pagaliau prisiruosiau saviski nufotkint, is viso be lapu liko verysad.gif Speceliai fotografavau is shono, kad labiau matytusi, kaip lapu neliko verysad.gif verysad.gif gal kas kanors patarsit...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 21 sausio 2008 - 21:35
oho, visai beveik nusirenges unsure.gif
o gyvuliukai kokie neuzpuole g.gif man lapai pradejo krist, tai pastebejau gyvuneliu ant lapu, ispurskiau chemija vel atsigavo smile.gif
gal jam sviesos per mazai g.gif priezasciu gali but daug, ziurint kaip tu ji laikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 22, 09:37)
oho, visai beveik nusirenges unsure.gif
o gyvuliukai kokie neuzpuole g.gif man lapai pradejo krist, tai pastebejau gyvuneliu ant lapu, ispurskiau chemija vel atsigavo smile.gif
gal jam sviesos per mazai g.gif priezasciu gali but daug, ziurint kaip tu ji laikai g.gif

net nzn g.gif man kai krotona padovanojo, is pradziu radau skydmariu, lyg ir nauju nera dabar, anuos sunaikinau. Ir dar lapu galai buvo tokie sudziuve ir uzsiraite, tai as tuos nesveikinau lapus nuskyniau ir augo man jau kokie 2 menesiai normaliausiai, o dabar va kas pradejo darytis verysad.gif , gal tikrai sviesos per mazai... bandysiu perstatyti
Atsakyti
siaip jie megsta sviesa g.gif
as kai bute gyvenau, tai pas mane ir sunyko taip vienas, nes sviesos mazoka buvo, o dabar stovi tarp dvieju langu, tai tfu tfu tfu, kolkas bujoja biggrin.gif tik kazko saku neleidzia g.gif o kirpt bijau, tiksliau gaila blush2.gif
Atsakyti
bandyius sviesesnes vietos ieskoti ax.gif
Atsakyti
Mano krotona du ziedai labai išsekino, numetė beveik 2 trecdalius lapu ir dabar stvi nieko nedaro.. nezinau.. g.gif
Atsakyti
Chenelle, o kaip jo šaknys atrodo? Seniai persodinėjai?
Atsakyti