Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

Mamytės kas turit kiaulyte bigsmile.gif kokie atsiliepimai ką ji aplamai daro apart mėtimo žetonėlių g.gif kokius garsus skleidžia.
Maniškis labai mėgsta mano piniginę doh.gif dažniausiai ne vietoje padedu, tai paskaičiuoja pinigėlius lotuliukas.gif
Jonelio kiemelį deficitas doh.gif daviau nr., kad paskambintų jei gaus pirksime bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 03 18, 22:12)
Mamytės kas turit kiaulyte bigsmile.gif kokie atsiliepimai ką ji aplamai daro apart mėtimo žetonėlių g.gif kokius garsus skleidžia.
Maniškis labai mėgsta mano piniginę doh.gif dažniausiai ne vietoje padedu, tai paskaičiuoja pinigėlius lotuliukas.gif
Jonelio kiemelį deficitas doh.gif daviau nr., kad paskambintų jei gaus pirksime bigsmile.gif

Viena mano klientė pirko, tad teko čiupinėti rankose: pagrinde kaip ir visi žaislai daro tą patį: moko skaičiuoti ir groja muzikytė. Šiaip labai miela wub.gif Bet vaikų reakcijos į ją, deja, nežinau.
Papildyta:
QUOTE(mama333 @ 2008 03 01, 17:46)
gal kas pasidalins informacija biggrin.gif fp vagonas su  rankena  ir kaladėlėm mėgstamas vaikų?

Labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,mes tokia kiaulyte turim.pirkom,kai dukrytei buvo 10 menesiu ir lig siol nesigailiu.Dabar jai 2,5 ir vis dar zaidzia.nezinau gal del to,kad ji yra krapstuke,jai labai patinka.As antra karta pirkciau,bet ar kitiems vaikiukams patiks nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westfield @ 2008 04 01, 20:33)
Labutis,mes tokia kiaulyte turim.pirkom,kai dukrytei buvo 10 menesiu ir lig siol nesigailiu.Dabar jai 2,5 ir vis dar zaidzia.nezinau gal del to,kad ji yra krapstuke,jai labai patinka.As antra karta pirkciau,bet ar kitiems vaikiukams patiks nezinau 4u.gif

o ta ten krapstinetis reikia blush2.gif biggrin.gif nu ta prasme kriuksi kaip kiaulyte ji ax.gif o kiek mokejot ir is kur pirkote ax.gif joneli ji be to permatomo dangciuko ir zetoneliai iskrenta. Mes jos labai norim,,,, rolleyes.gif bet pirkt nerandam Kaune unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 04 07, 18:16)
kazi kokia jos kainyte naujos kiaulytes g.gif

Kiek žinau, tai jų pirkt nėr apart Jonelio kiemelių unsure.gif Žinoma galima siūstis iš internetinių svetainių, bet to daryti tikrai nežadu biggrin.gif O jonelį Kaune jos kainuoja 25lt, o ddėl to, kad be dangtelio tokio plastmasinio kuris sulaiko tuos žetonėlius mirksiukas.gif bet kadangi mūsų tetis nagingas mums būtų nebėda bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip vezliukas patinka vaikams???
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 03 18, 22:12)
user posted image

thumbup.gif žaislas ir mum labai patinka vokiečių k. blush2.gif skirtingai nei kitų žaislų. Nors vokiečių nemoku, bet tos kiaulytės akcentas vokiečių k. thumbup.gif thumbup.gif
Ji ten ir skaičiuoja ir pakriuksi, labai mielas žaisliukas thumbup.gif
Mes ir pirkom be to dangtelio, tai mums visai netrukdo g.gif Mažė mėto ir mėto žetonus biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, nupirkau mazajai karuti, tik jai dar dzin jis hihihi.gif Domisi kolkas tik kaladelem. O keturmetis mano laimingas labai biggrin.gif Zaidzia, taso, net isilipa ir praso, kad brolis ji veziotu lotuliukas.gif Dabar eileje varteliai, maciau juos realiai, laaaabai patiko, manau ir mano maziukus sudomins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 23, 10:06)
Nu va, nupirkau mazajai karuti, tik jai dar dzin jis hihihi.gif  Domisi kolkas tik kaladelem. O keturmetis mano laimingas labai biggrin.gif  Zaidzia, taso, net isilipa ir praso, kad brolis ji veziotu lotuliukas.gif  Dabar eileje varteliai, maciau juos realiai, laaaabai patiko, manau ir mano maziukus sudomins rolleyes.gif

niu varteliai mums tai nepamainomi thumbup.gif Mano vyrutis tai ir namie nuo jų neatstoja, ir kai į svečius nuvažiuoja, atrodo, kad iš naujo juos atranda thumbup.gif Žaislas Nr. 1, kiek ką išbandėme, varteliai jam labiausiai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2008 02 12, 12:40)
Noriu pasakyt pagiriamąjį žodį FP pianinui - tikrai vertas dėmesio. Tiesiog traukia vaiką prie jo, nors jau du mėn. kai stovi kambary.

drinks_cheers.gif
Pianiną turime pusė metų ir dar tebėra prisimenamas. Tikrai geras žaislas thumbup.gif

Dabar domintų FP palapinė. Gal yra kokių atsiliepimų g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na man ir labai patinka FP zaislai.Labai gera kokybe ir geras dizainas zaisliuku.
Va dabar noreciau nupirkti saviskiai toki pingvinuka ax.gif .Gal kas turite? (jei ka parasykite savo atsliepimus).
user posted image
O gal kas turite sita ir kokia nuomone??
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2008 04 12, 23:54)
user posted image

o kaip vezliukas patinka vaikams???

Maniskiui tai vezliukas labai patinka wub.gif
Labai megsta kisti kaladeles i vidu lotuliukas.gif ir paspaust galvyte, kad iskristu thumbup.gif
Na ant nugareles kaladeliu dar nedelioja unsure.gif , bet siaip labai mielas vezliukas wub.gif

Jei ka domina turime viena atliekama, per az tartis reiktu
ax.gif
Atsakyti