Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(linarija @ 2008 06 11, 22:11)
drinks_cheers.gif
Pianiną turime pusė metų ir dar tebėra prisimenamas. Tikrai geras žaislas thumbup.gif

Dabar domintų FP palapinė. Gal yra kokių atsiliepimų  g.gif

Nusipirkom tai idomi tik katem, nors kiti vaikai sako mielai zaidzia. Vietos uzima labai nemazai. Pirkau uz 130, bandau pardavinet uz 100, niekas neperka, pinigai balon doh.gif

Drasiai rekomenduoju visiems vartelius (tiesa su jais sako vaikai labiau zaidzia nei su virtuvele), ir kedute. Nu kedute tai labiau nei vartelius, nes metinukas jau labai sedet nori kaip suauges, o si kedute tinkamo dydzio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 06 23, 05:55)
Nusipirkom tai idomi tik katem, nors kiti vaikai sako mielai zaidzia. Vietos uzima labai nemazai. Pirkau uz 130, bandau pardavinet uz 100, niekas neperka, pinigai balon  doh.gif

Drasiai rekomenduoju visiems vartelius (tiesa su jais sako vaikai labiau zaidzia nei su virtuvele), ir kedute. Nu kedute tai labiau nei vartelius, nes metinukas jau labai sedet nori kaip suauges, o si kedute tinkamo dydzio.
user posted image

musu vieni megiamiausiu buvo varteliai ir si kedute
Atsakyti
musu naujausias FP pirkinys:
user posted image
na, dar truputi reikes paaugti, bet kainavo maziau nei puse originalios kainos, tai susigundziau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduciux: 26 birželio 2008 - 11:21
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 06 23, 22:26)
musu vieni megiamiausiu buvo varteliai ir si kedute

drinks_cheers.gif mūsų irgi thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kuris reikalingesnis - staliukas ar pianinas? blush2.gif Pirksiu nadota. blush2.gif O gal zinot, kiek jie LT parduotuvese kainuoja?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei naudota tai apie 100-120 lt
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 06 26, 17:11)
Gal galit patarti, kuris reikalingesnis - staliukas ar pianinas? blush2.gif Pirksiu nadota. blush2.gif O gal zinot, kiek jie LT parduotuvese kainuoja?

Su pianinu, net mano vyresnioji dar pažaidžia thumbup.gif
Atsakyti
nu tik pianina siulyciau. mano vaikui superinis zaislas buvo smile.gif kokius gal devynis menesius zaide smile.gif
Atsakyti
mes neturėjom staliuko, bet turėjom ir dar tebeturim pianiną thumbup.gif Laaaabai maniškiui jis tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 06 23, 05:55)

O aš žinokit nesuprantu, tos kėdutės įdomumo vaikams g.gif Arba man atrodo super ramus vaikas turėtų būti, kėdutėje sėdėti ir žaisti.
Maniškio nė vieno nesudomino ta kėdute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 27, 17:30)
O aš žinokit nesuprantu, tos kėdutės įdomumo vaikams  g.gif Arba  man atrodo super ramus vaikas turėtų būti, kėdutėje sėdėti ir žaisti.
Maniškio nė vieno nesudomino ta kėdute  blush2.gif

mano ne super ramus, bet labai megsta ir lempa paspaudyt, ir knygele pavartyt, ir uzsilipt, ar atsisest, ir laikrodi pasukiot. atsivercia knygele, suloja shuo, pradeda dainele grot ir eina sokt. Labai megsta kaip suauges pasedet, su normaliai nuleistom kojytem.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 06 27, 21:16)
mano ne super ramus, bet labai megsta ir lempa paspaudyt, ir knygele pavartyt, ir uzsilipt, ar atsisest, ir laikrodi pasukiot. atsivercia knygele, suloja shuo, pradeda dainele grot ir eina sokt. Labai megsta kaip suauges pasedet, su normaliai nuleistom kojytem.

drinks_cheers.gif nu va, tas tik dar kartą įrodo, kad visi vaikai skirtingi biggrin.gif
Atsakyti