Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Forgete @ 2008 06 27, 20:16)
mano ne super ramus, bet labai megsta ir lempa paspaudyt, ir knygele pavartyt, ir uzsilipt, ar atsisest, ir laikrodi pasukiot. atsivercia knygele, suloja shuo, pradeda dainele grot ir eina sokt. Labai megsta kaip suauges pasedet, su normaliai nuleistom kojytem.

drinks_cheers.gif Nusipirkom pusantrų vat tuo met šis žaislas jam buvo nerealus, nes mokinos kalbėt ir visi tie garsai buvo thumbup.gif tačiau dabar jam jau virš dviejų ir vis dar mėgiama tiesiog jo kėdutė, o penkemečio pusbrolio dupcė telpa lotuliukas.gif tai manau dar ilgam tarnaus biggrin.gif Nesigailiu visiškai, kad pirkome, o beje už super kainyte 70lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 27 birželio 2008 - 20:59
Labuka mamukai,

Gal kas galite pasidalinti kaip vaikiukam patinka FP šokanti beždžionėlė pianinas g.gif
user posted image
Atsakyti
O mes sita grozi turim.Super zaisliukas.Dar prie jo buvo du trukinukai ir DVD su 3 filmukais apie situos traukinukus thumbup.gif .O dabar uzsisakem dar kelis traukinukus ir trasos prailgintoja.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 08 liepos 2008 - 19:19
QUOTE(adrija @ 2008 07 08, 20:18)
O mes sita grozi turim.Super zaisliukas.Dar prie jo buvo du trukinukai ir DVD su 3 filmukais apie situos traukinukus thumbup.gif .O dabar uzsisakem dar kelis traukinukus ir trasos prailgintoja.

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 08, 21:03)

Dangiuks užsuk pas mus visos tavy pasiilgom biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 08, 22:13)
Dangiuks užsuk pas mus visos tavy pasiilgom biggrin.gif  4u.gif

niu geras, net čia mane susiradai lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 08, 22:06)
niu geras, net čia mane susiradai lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif ne tiesiog užmačiau tavo žinutę ir galvoju kur dingus visos pasiilgom biggrin.gif wub.gif
Gelyteee jau dukriuka turi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 08 liepos 2008 - 22:19
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 27, 18:30)
O aš žinokit nesuprantu, tos kėdutės įdomumo vaikams  g.gif Arba  man atrodo super ramus vaikas turėtų būti, kėdutėje sėdėti ir žaisti.
Maniškio nė vieno nesudomino ta kėdute  blush2.gif

Maniskiui taip pat jokio idomumo nesukele ax.gif dar stovi, bet jauciu kad teks parduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svencele @ 2008 07 08, 23:37)
Maniskiui taip pat jokio idomumo nesukele ax.gif dar stovi, bet jauciu kad teks parduot doh.gif

niu va, labai skirtingai visiems vaikams - nors maniškis labai judrus, bet kasdien randa ką veikti su kėdute biggrin.gif
Atsakyti
Visgi nusprendėm nepirkti FP pianino, nes turim pianiną, tik Vtech thumbup.gif
O šiaip noriai žaidžiam su FP tarukiniu, su gyvūnas, FP Vinie Pooh meškiuku. Mėgsta karstyti ant FP čiuožyklos, ypač patinka kamuoliukus mėtyti į tas skylutes ir grojanti muzikėlė kai ant jos užlipi. Tikrai įdomus daiktas vaikui thumbup.gif
Paskutinis pirkinys FP pop-onz staliukas. Dabar dar labiau domina tie besisukantys ratai tongue.gif bet mėgina ir uždėti kaladėles, nors nuimti dar smagiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 07 08, 21:18)
user posted image

o is kur uzsisaket, jei ne paslaptis ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slevin @ 2008 07 09, 17:43)
o is kur uzsisaket, jei ne paslaptis ?smile.gif

Toysrus.Dar fischerprice yra.
Atsakyti