Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(negiedre @ 2008 10 01, 17:41)
Sakykit, ar Jūsų vaikučiai žaidžia su FP pianinu? Ar verta jį pirkti?

Superinis daikats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif maniškės ir trimetė ir septynmetė dar pažaidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 10 01, 17:41)
Sakykit, ar Jūsų vaikučiai žaidžia su FP pianinu? Ar verta jį pirkti?

Tikrai geras zaidimas,mes toki turim 4u.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms mamytėms 4u.gif
Vadinasi, dabar mes LABAI IEŠKOM FP pianino!!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš būčiau labai dėkinga, jei kas pasisakytų apie FP zebriuką šokinėjimui. Nes galvojame gimtadienio proga pirkti jį dukrytei dovanų. Ar geriau FP virtuvėlė ? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Ir mes turim FP zaislu, kuriu kokybe tikrai esu labai patenkinta. Musu mazylis labai nori vaikscioti, tai zadam jam padovanoti FP begemota, skatinanti vaiksciojima ir valganti kaladeles. Gal kas ji turejot? Kokia jusu nuomone? Ar vaikui ji stumiant zaislas nevaziuoja per greitai? Koks rankeneles aukstis (klausiu del to, kad musu vaikiukas ne pagal amziu dickis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2008 10 01, 22:39)
O aš būčiau labai dėkinga, jei kas pasisakytų apie FP zebriuką šokinėjimui. Nes galvojame gimtadienio proga pirkti jį dukrytei dovanų. Ar geriau FP virtuvėlė ?  g.gif

Na as buvau labai susizavejusi FP zebriuku, bet vyrui iskilo klausimas - ar vaikui bus saugu suptis ant to zebro. Juk nera jokios apsaugos, o jis kiek suprantu plastmasinis ir vaikas gali nuslysti g.gif . Tikrai butu smagu, kad mamytes pasidalintu info apie si zaisliuka.
Reiktu Kaledoms po truputi ruostis lotuliukas.gif .
Atsakyti
As metinukui buvau nupirkus, tai tikrai per mazas, nes neturi tiek jegos kad kojytem atsispirti ir spyruokliuotu. Bet va dabar tai duodasi kaip reikalas, sokineja taip kad su visu pagrindu zebras juda biggrin.gif Jeigu suprantat jis ne taip kaip medinis arkliukas, jis supasi ne pirmyn atgal, o aukstyn zemyn. Del saugumo tai jis tikrai saugus, nes jis nedidelis, maniskis 80cm ugio pats laisvai uzlipa ir nulipa, tas pagrindas stabiliai laiko visa zebra. Tik maniskis dabar susigalvojo atrakcija, kojas ikisa i zebro rankenu skyles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 10 03, 13:24)
As metinukui buvau nupirkus, tai tikrai per mazas, nes neturi tiek jegos kad kojytem atsispirti ir spyruokliuotu. Bet va dabar tai duodasi kaip reikalas, sokineja taip kad su visu pagrindu zebras juda biggrin.gif

g.gif vadinas metukų proga dar biš per anksti... nu bet kažkaip sunku net sugalvot kokį čia žaislą pirkti, kad pasiteisintų unsure.gif Norisi kokio didesnio ir kad ilgesniam laikui būtų. Bet metukų vaikas daugumai mašinėlių, kuriose galima sėdėti, arkliukų su kuriais galima suptis arba kitų didesnių žaislų dar yra per mažas doh.gif Formeles į stumdukus mėtyti - jau nebeįdomu bo jau praeitas etapas. mygtukus spaudyti ir muzikėles laidyti - per mažai judesio verysad.gif
Nu ką čia sugalvojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2008 10 03, 13:08)
g.gif  vadinas metukų proga dar biš per anksti... nu bet kažkaip sunku net sugalvot kokį čia žaislą pirkti, kad pasiteisintų unsure.gif Norisi kokio didesnio ir kad ilgesniam laikui būtų. Bet metukų vaikas daugumai mašinėlių, kuriose galima sėdėti, arkliukų su kuriais galima suptis arba kitų didesnių žaislų dar yra per mažas doh.gif  Formeles į stumdukus mėtyti - jau nebeįdomu bo jau praeitas etapas. mygtukus spaudyti ir muzikėles laidyti - per mažai judesio  verysad.gif

na atsiprasau kad i fp tema, bet pasiulyciau leapfrog little touch sistema. sioj nuorodoj mano 1,3 beibis, nusipirkom kai dar nebuvo metu thumbup.gif

http://s157.photobuc...=MVI_2720_2.flv
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2008 10 01, 22:39)
O aš būčiau labai dėkinga, jei kas pasisakytų apie FP zebriuką šokinėjimui. Nes galvojame gimtadienio proga pirkti jį dukrytei dovanų. Ar geriau FP virtuvėlė ?  g.gif

Man atrodo geriau FP virtuvėlė 4u.gif

QUOTE(Ramune_lt @ 2008 10 02, 13:42)
Na as buvau labai susizavejusi FP zebriuku, bet vyrui iskilo klausimas - ar vaikui bus saugu suptis ant to zebro. Juk nera jokios apsaugos, o jis kiek suprantu plastmasinis ir vaikas gali nuslysti  g.gif . Tikrai butu smagu, kad mamytes pasidalintu info apie si zaisliuka.
Reiktu Kaledoms po truputi ruostis  lotuliukas.gif .

Labai sutinku drinks_cheers.gif Kiek teko apžiūrinėti, nėra ypatingai saugus unsure.gif

QUOTE(crema @ 2008 10 03, 13:08)
g.gif  vadinas metukų proga dar biš per anksti... nu bet kažkaip sunku net sugalvot kokį čia žaislą pirkti, kad pasiteisintų unsure.gif Norisi kokio didesnio ir kad ilgesniam laikui būtų. Bet metukų vaikas daugumai mašinėlių, kuriose galima sėdėti, arkliukų su kuriais galima suptis arba kitų didesnių žaislų dar yra per mažas doh.gif  Formeles į stumdukus mėtyti - jau nebeįdomu bo jau praeitas etapas. mygtukus spaudyti ir muzikėles laidyti - per mažai judesio  verysad.gif

Mašina stumiama kojomis, lavinimo staliukas, FP beždžionė kuri skatina šokti ir judėti, koks nors tunelis landžioti, arba būna kartu jie su palapine sujungti, kambarine čiuožykla, kambarinis tramplynas, linksmu pėdučių kilimėlis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine @ 2008 10 02, 12:42)
Sveikos mamytes. Ir mes turim FP zaislu, kuriu kokybe tikrai esu labai patenkinta. Musu mazylis labai nori vaikscioti, tai zadam jam padovanoti FP begemota, skatinanti vaiksciojima ir valganti kaladeles. Gal kas ji turejot? Kokia jusu nuomone? Ar vaikui ji stumiant zaislas nevaziuoja per greitai? Koks rankeneles aukstis (klausiu del to, kad musu vaikiukas ne pagal amziu dickis) smile.gif

Turim sita zveri lotuliukas.gif
Pirkom neseniai mazajai, bet ji dar per maza jam, tai sekmingai zaidzia didzioji lotuliukas.gif
Geriausias zaislas, ir pazaidzia ir telika ant jo atsisedusi paziuri lotuliukas.gif
Kaip bus mazajai, nezinau, bet didziajai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2008 10 05, 23:00)
Turim sita zveri  lotuliukas.gif
Pirkom neseniai mazajai, bet ji dar per maza jam, tai sekmingai zaidzia didzioji  lotuliukas.gif
Geriausias zaislas, ir pazaidzia ir telika ant jo atsisedusi paziuri  lotuliukas.gif
Kaip bus mazajai, nezinau, bet didziajai patinka  thumbup.gif

Aciu urgit@ uz info.
Pagaliau ir mes isigijom FP begemota. Tik viena beda, kad man jis idomesnis nei musu maziui biggrin.gif Maniskis daug mieliau apvercia taburete ir isikibes i kojas vaiksto po namus smile.gif O begemotas siek tiek per greit vaziuoja stumiamas, vaikiukas nespeja, todel eina susikuprines. Gal veliau, kai paaugs, labiau patiks kaip masinyte, nei stumdukas.
Atsakyti