Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Forgete @ 2008 10 05, 00:10)
na atsiprasau kad i fp tema, bet pasiulyciau leapfrog little touch sistema. sioj nuorodoj mano 1,3 beibis, nusipirkom kai dar nebuvo metu  thumbup.gif

QUOTE(Limcamca @ 2008 10 05, 11:26)
Man atrodo geriau FP virtuvėlė  4u.gif
Mašina stumiama kojomis, lavinimo staliukas, FP beždžionė kuri skatina šokti ir judėti, koks nors tunelis landžioti, arba būna kartu jie su palapine sujungti, kambarine čiuožykla, kambarinis tramplynas, linksmu pėdučių kilimėlis ir t.t.

Ačiū merginos už idėjas 4u.gif
Neužilgo važiuosiu į Jonelį reikės FP virtuvėlę apžiūrėti atidžiau. O yra skirtumas ten tos kalbos ? Nes man rodos pas juos vokiškos buvo g.gif
Dar labai patiko mintis dėl kilimėlio, reikės pasidomėti thumbup.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos - ar yra FP pianinu (tu dideliu, ant koju) anglu kalba? Ar as cia veltui blaskausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 10 07, 11:49)
Reikia pagalbos - ar yra FP pianinu (tu dideliu, ant koju) anglu kalba? Ar as cia veltui blaskausi doh.gif

Manau kad buna, tik ju maziau nei vokieciu kalboj ax.gif .
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart ar patiko jusu vaikuciams FP magnetine lenta , noreciau nupirkti, bet ar dvimeciui dar bus idomi g.gif
Ir cia ne FP, bet ar patiko jusu vaikuciams playskool sukimosi diskas, noriu nupirkti tuos du daikciukus, bet pagalvojau, kad paklausiu jusu patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 10 08, 15:44)
Sveikos, gal galit patart ar patiko jusu vaikuciams FP magnetine lenta , noreciau nupirkti, bet ar dvimeciui dar bus idomi  g.gif
Ir cia ne FP, bet ar patiko jusu vaikuciams playskool sukimosi diskas, noriu nupirkti tuos du daikciukus, bet pagalvojau, kad paklausiu jusu patarimo  4u.gif

Aš pati ir atsakysiu biggrin.gif
Magnetinė lenta, taip, turėtų būti įdomi. Ji skirta vaikams, nuo aštuoniolikos mėnesių amžiaus. Smagu, dėlioti magnetukus, rankeną paspausti, kad nukristų ir pan.
Dėl disko, nesu tikra unsure.gif Maniškio beveik dvimečio nelabai domina. O ir yra pasitaikę, kad užlipa, diskas pradeda suktis, jis dar nespėjęs įsikabinti ir būna didelis bum verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 10 08, 15:44)
Sveikos, gal galit patart ar patiko jusu vaikuciams FP magnetine lenta , noreciau nupirkti, bet ar dvimeciui dar bus idomi  g.gif
Ir cia ne FP, bet ar patiko jusu vaikuciams playskool sukimosi diskas, noriu nupirkti tuos du daikciukus, bet pagalvojau, kad paklausiu jusu patarimo  4u.gif

nu mums diskas pasiteisino visu 100%, kai buvo 1.5 metu panai (buvau gavus ju), tai irgi nusiverte - daugiau nelipo, dabar duodas kasdien doh.gif ir ne tik ji, o ir pas mus ateje vaikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2008 10 07, 11:49)

YRA ax.gif
Atsakyti
Man atrodo cia tokio ieskojo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 10 09, 13:23)
nu mums diskas pasiteisino visu 100%, kai buvo 1.5 metu panai (buvau gavus ju), tai irgi nusiverte - daugiau nelipo, dabar duodas kasdien doh.gif ir ne tik ji, o ir pas mus ateje vaikai thumbup.gif

Del disko apsisprendem, tikrai bandysim pirkti ir gal dar magnetine lenta prigriebsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 10 09, 22:31)
Man atrodo cia tokio ieskojo  g.gif
user posted image

Nematyta bigsmile.gif A kurioj čia vietoj pianinas? g.gif
Atsakyti
user posted image
Po geltona lenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2008 10 11, 10:12)
user posted image
Po geltona lenta  smile.gif