Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(adrija @ 2008 07 09, 22:40)
Toysrus.Dar fischerprice yra.

is JAV siuntimas labai brangus sad.gif tiksliau brangesnis nei patys zaislai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slevin @ 2008 07 09, 22:03)
is JAV siuntimas labai brangus sad.gif tiksliau brangesnis nei patys zaislai biggrin.gif

Brangus.Bet kad tokių pas mus aš nemačiau.Na,gal kur Kaune,Vilniuj yra.O kiek pravažinėsiu ieškodama,tai tas ant to ir išeis biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif man patinka fischer price žaislai. pas mus (vokietijoje) tai jų visur yra pirkti. tik įdomu kodėl made in china??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 07 13, 11:30)
labas rytas  4u.gif  man patinka fischer price žaislai. pas mus (vokietijoje) tai jų visur yra pirkti.  tik įdomu kodėl made in china???  g.gif

Visi žaislai MADE IN CHINA.Tik keletą žaisliukų teko matyti MADE IN GERMANY.
FISCER ir kitų firmų žaisliukai,parsisiųsti iš JAV taip pat MADE IN CHINA.Kaip ir rūbeliai ir t.t.Yra kaip yra.Bet kokybė tai super.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 07 13, 12:30)
labas rytas  4u.gif  man patinka fischer price žaislai. pas mus (vokietijoje) tai jų visur yra pirkti.  tik įdomu kodėl made in china???  g.gif

Na jei jie butu made in germany, tai kainuotu min 2-3 kartus daugiau. O kinieciai su reikiamom technologijom/irengimais/medziagom/kontrole gali pagaminta viska, o be to FP yra ne kinieciu firma, o kinieciai tik gamina.
Atsakyti
QUOTE(Slevin @ 2008 07 09, 22:03)

O jūs žiūrėkit, ar bendra žaislo kaina, sudėjus visus siuntimus gaunasi mažesnė nei LT ar ne. Ir ar apskritai toks žaislas yra LT.
Atsakyti
QUOTE(Slevin @ 2008 07 09, 23:03)

ne visada taip schmoll.gif zaisliukus perkame tik JAV, cia net nevaikstau i parduotuves, taip kad parsiustieji kartais , bet ne visada daugiau iseina nei jie patys kainuoja, bet su parsiuntimu daug pigiau nei musu parduodutevese thumbup.gif
kartais net iki 80-100 lt. skirtmo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Mes beveik prieš metus atradom FP žaisliukus, turim pianiną ir dar nėra nusibodęs... thumbup.gif
Planuojam pirkti vartelius, ar bus įdomu beveik 2 metukų mergytei? Kas turit pasidalykit nuomone ir atsiliepimais. 4u.gif

Ir dar norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie tokį traukinuką:

user posted image

Ką jis daro? Ar metinukui būtu įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Faraa @ 2008 08 28, 18:02)
Sveikos mamytės.
Mes beveik prieš metus atradom FP žaisliukus, turim pianiną ir dar nėra nusibodęs... thumbup.gif 
Planuojam pirkti vartelius, ar bus įdomu beveik 2 metukų mergytei? Kas turit pasidalykit nuomone ir atsiliepimais. 4u.gif
Ir dar norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie tokį traukinuką:

user posted image

Ką jis daro? Ar metinukui būtu įdomu?

Traukinukas metinukui idomus, maniskiui ir dabar dar idomus smile.gif

O va varteliai ar virtuvele gal jums jau per maza, ten maziuku lavinimas - atidaryt, uzdaryt, pasukt, paspaust. Man tai shita is fisher price virtuve labai idomi pasirode: http://www.fisher-pr...&...n&pid=38084

user posted image

Atsakyti
Ačiukas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 08 29, 14:05)
Traukinukas metinukui idomus, maniskiui ir dabar dar idomus smile.gif

O va varteliai ar virtuvele gal jums jau per maza, ten maziuku lavinimas - atidaryt, uzdaryt, pasukt, paspaust. Man tai shita is fisher price virtuve labai idomi pasirode: http://www.fisher-pr...&...n&pid=38084

user posted image

va va va, tokia pat virtuvele jau greit turesime, maniskei 2,5 tai maau bus pats tas, gail kad anksciau jos nepastebejau, nes ji 2 lygiu, galima pakeist jei nusibosta dabar teks visa isstatyt, nes jau virti ir kavyte mamytei daryti thumbup.gif matysiu kokiame stovyje man ja parsius. siaip zinokit kiek teko susidurt su FP tai be problemu luzusiaas dalis pakeicia, siunciau cia keliom mamao tokius priedus klaviaturas prie PC, tai vienai ju pasiatike luzes diskas, nu ka, parasem i FP tai be jokiu kalbu i ta vieta net kelis atsiunte thumbup.gif Matysim kaip su virtuveles priedais, bus, bet tikiuosi kad niekas neaplamdys thumbup.gif
Atsakyti
Svarbu, kad vaikiukas zaistu su tais nupirktais zaisliukais. Maniskio visa kruva geru firmu zaislu prikrauta, bet jis nesidomi jais. Turim FP puodyne. Tokius pinigus suplojom Cipoline...Stovi niekam nereikalingas. verysad.gif
Atsakyti