Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Slevin @ 2008 10 29, 13:22)
maciau yra senukuose pirkti, kaina ar 120 Lt ar 160 Lt, tiksliai nepamenu sad.gif

Jo kainytė užlankstyta.
Bet tai kokia pažanga thumbup.gif lietuviškai kalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 10 29, 14:04)
Jo kainytė užlankstyta.
Bet tai kokia pažanga thumbup.gif lietuviškai kalba  bigsmile.gif

Pagaliau atsirado ne tik angliškai kalbančių žaislų. Su laiku gal nukris kainos, bet abejoju, Lietuvos rinka maža.
Atsakyti
ieskau duktereciai dovaneliu jau kaledos neuzkalnu vis akis krysta i fp vezly ka galit papasakoti apie si zaisliuka ar vertas demiosio? dektereciai 1,2 metuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slevin @ 2008 10 29, 13:22)
maciau yra senukuose pirkti, kaina ar 120 Lt ar 160 Lt, tiksliai nepamenu sad.gif

uo, ačiū, reikės apžiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 30, 12:40)
uo, ačiū, reikės apžiūrėti bigsmile.gif

sakiau ir važiuosiu pažiūrėti ax.gif
Tai papasakok kai apžiūrėsi mirksiukas.gif gal greičiau nei aš nuvažiuosi ax.gif
Atsakyti
jei pavyks, - būtinai ką nors brūkštelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va - Senukuose to žaislo nėra ir nebuvo. Paskambinau "Kotrynon" - tai va, ten to žaisliuko ir reikia ieškot. Tik "gyvai" jo dar nepamatysit, ryt atveža, bet jis jau užsakytas, ir apskritai, sakė toks bumas, kad jie užsakinėja papildomą partiją, bo nesitikėjo tokio pirkėjų antplūdžio. Kaina 129Lt - nuolaida, jei turit nuolaidų kortelę.

Šiaip, sakė, kad atlieka visas f-jas, kurias atlieka anglakalbis žaislas. Apie pastarąjį galima paskaityti www.fisherprice.com Laugh&Learn Puppy, ar kažkaip panašiai vadinasi. Aš užsisakiau blush2.gif sakė, jei nepatiks, galima bus atsisakyt, vis tiek prie tokio bumo būtinai nupirks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 10 30, 16:46)
tai va - Senukuose to žaislo nėra ir nebuvo. Paskambinau "Kotrynon" - tai va, ten to žaisliuko ir reikia ieškot. Tik "gyvai" jo dar nepamatysit, ryt atveža, bet jis jau užsakytas, ir apskritai, sakė toks bumas, kad jie užsakinėja papildomą partiją, bo nesitikėjo tokio pirkėjų antplūdžio. Kaina 129Lt - nuolaida, jei turit nuolaidų kortelę.

Šiaip, sakė, kad atlieka visas f-jas, kurias atlieka anglakalbis žaislas. Apie pastarąjį galima paskaityti www.fisherprice.com Laugh&Learn Puppy, ar kažkaip panašiai vadinasi. Aš užsisakiau blush2.gif sakė, jei nepatiks, galima bus atsisakyt, vis tiek prie tokio bumo būtinai nupirks 4u.gif

Nu geras bigsmile.gif
Ačiū tau už išsamią informaciją 4u.gif
O dėl bumo tai tiesa pasakius nieko nuostabaus, nes juk pirmas kalbantis lietuviškai žaislas, turbūt g.gif ax.gif

Jaučiu Kalėdinė dovanėlė jau yra lotuliukas.gif ir aš prie to bumo blush2.gif

O kada gausi?

turbūt šitas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 30 spalio 2008 - 17:03
nesamone, pati maciau, Draugystes g. Kaune senukuose.... ten tikrai maciau ir apziurejau..
Atsakyti
saigma, jo šitas, sakė, turėtų būti po savaitės.

Slevin, - tai Kaune gal ir yra, aš gi ten nebuvau. vilniuje nėra, klausiau to skyriaus info centre - pakraipė galvą, sako "o tokių būna???" biggrin.gif
Atsakyti
o as irgi nesakiau, kad Vilniuje maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2008 10 17, 15:29)
praktiskai visi zaislai,kuriuos turim yra FP,o  turim nemazai, bet mano mazajai jau nebelabai idomu su jais zaist... zaidzia tik su FP lelyte ir vezimuku... nu dar su piesimo lenta,o prie kitu tik kartais prieina... pianina paspaudo karta i savaite... ka FP jus perkat 1,5m vaikuciam?

Maniskis little people susidomejo. Turim ferma, paskui mokykla. Tai ziuriu ir arkliuka jau padesto ir karvyte. thumbup.gif
Atsakyti