Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(ramirėja @ 2008 10 31, 16:53)
Oi toli gražu nemoka schmoll.gif  biggrin.gif

tada ne per didele mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska13 @ 2008 10 31, 15:44)
pardaveja sake 120lt, bet gal blogai nugirdau, amzius iki 36men parasyta

Tai ir turbūt 129 Lt bus, kaip ir visur 4u.gif

QUOTE(ramirėja @ 2008 10 31, 15:48)
Ačiū 4u.gif
Tai manoji ne to kad per maža,bet jau per didelė bus bigsmile.gif

Na, manau, kad dar tikrai patiks, jei šunyčius myli mirksiukas.gif Sako "apkabink mane", "aš tave myliu", tokias linksmas daineles dainuoja (6 skirtingos dainelės) 4u.gif
Atsakyti
Maximoj tu šuniukų mačiau šiandien, tik kainos neradau, nesumarkiruoti buvo ax.gif
Šiap smagiai dainuoja, tik kaina gal kiek didoka ax.gif
Atsakyti
o gal to suniuko kokia realia foto butu galima pamatyti? kokio jis dydzio? aciu uz info.
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2008 10 31, 18:11)
Maximoj tu šuniukų mačiau šiandien, tik kainos neradau, nesumarkiruoti buvo  ax.gif
Šiap smagiai dainuoja, tik kaina gal kiek didoka  ax.gif

O cia kurioje Maximoje? Kazkur Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 10 31, 18:16)
o gal to suniuko kokia realia foto butu galima pamatyti? kokio jis dydzio? aciu uz info.
Papildyta:
O cia kurioje Maximoje? Kazkur Vilniuje?

Taip, Vilniuje Ukmergės g. antrame aukšte.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 10 31, 17:16)

19 psl. yra nuotrauka mirksiukas.gif o ūgio maždaug 30 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2008 10 31, 17:11)
Maximoj tu šuniukų mačiau šiandien, tik kainos neradau, nesumarkiruoti buvo  ax.gif
Šiap smagiai dainuoja, tik kaina gal kiek didoka  ax.gif

Kai tik padoresnis žaislas tai kaina iš kart nepadori būna doh.gif Bet ko mes tiem vaikam nenupikrtum doh.gif saulę nukabinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 10 31, 16:16)
Tai ir turbūt 129 Lt bus, kaip ir visur  4u.gif
Na, manau, kad dar tikrai patiks, jei šunyčius myli  mirksiukas.gif Sako "apkabink mane", "aš tave myliu", tokias linksmas daineles dainuoja (6 skirtingos dainelės)  4u.gif

Turim, mes vokiškai šnekantį, tai dabar stovi, kaip gražus atsiminimas rolleyes.gif begalo buvo mylimas iki kokių pusantrų ir daugiau. Bet jai sakytų lietuvškai myliu tave bigsmile.gif manau žaistų ir dabar lotuliukas.gif Šeip rūpi mum jau robotai doh.gif biggrin.gif Tikrai pirkčiau nemastydama super žaisliukas kiek veiklos thumbup.gif mano sunučiui labai patikdavo nosytę spaudyt ir jis čiaudi labai gražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 10 31, 14:34)
kazin kuris idomesnis FP sukurys ar FP zirafa( cia ta kur su kamuoliukais)
Prasau pagelbeti ir patarti nes niekaip negaliu apsipresti doh.gif

Cia juk tas pats, tik zirafa naujesnio varianto mirksiukas.gif

Bet mums tai nelabai vertingas zaislas buvo, nepatiko mums, nezaidem visai schmoll.gif labiau patiko FP dinozauras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 15:14)
Cia juk tas pats, tik zirafa naujesnio varianto  mirksiukas.gif

Bet mums tai nelabai vertingas zaislas buvo, nepatiko mums, nezaidem visai  schmoll.gif  labiau patiko FP dinozauras  ax.gif

matai o sa galvojau kad fp sukurys ir fp zirafa kazkuo skiraisi doh.gif smile.gif
nesigaudau tarp tu zaislu visai aciu uz isakyta nuomone aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
o iki kokio amziaus mazilis domejos siuo zaisliuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestyyte: 01 lapkričio 2008 - 18:10
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 01, 19:04)
matai o sa galvojau kad fp sukurys ir fp zirafa kazkuo skiraisi doh.gif  smile.gif
nesigaudau tarp tu zaislu visai aciu uz isakyta nuomone aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
o iki kokio amziaus mazilis domejos siuo zaisliuku?

Bent maniskiui is vis nepatiko, kelis kart imete ten kamuoliukus ir viskas. O FP dinozaurui yra 4 skylutes imest ir ten idomesnis jam buvo, prie jo sedejo ilgiau. O prie sukurio kazkaip jam veiklos nebuvo biggrin.gif Tai mums buvo virs metuku, mes ji pardavem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 20:05)
Bent maniskiui is vis nepatiko, kelis kart imete ten kamuoliukus ir viskas. O FP dinozaurui yra 4 skylutes imest ir ten idomesnis jam buvo, prie jo sedejo ilgiau. O prie sukurio kazkaip jam veiklos nebuvo  biggrin.gif Tai mums buvo virs metuku, mes ji pardavem  ax.gif

tai gal jau man net neapsimoka dovanot nes jau dabar virs metku yra o kol ateis kaledos bus ir daugiau g.gif gal jau nebedomins jos gal ka kita ieskot? g.gif
Atsakyti