Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 01, 19:17)
tai gal jau man net neapsimoka dovanot nes jau dabar virs metku yra o kol ateis kaledos bus ir daugiau g.gif  gal jau nebedomins jos gal ka kita ieskot? g.gif

Sveikutė nepyk, bet norėčiau įsiterpti į jūsų pokalbį ax.gif tu pirktum naują tą sukūrį blush2.gif žinai norėčiau pasiūlyti geriau pirk tomy palapinę turi mano sunutis jam jau du su puse super žaislas netik su juo žaisti , bet ir slėptis joje gali užsidega sau lempute susitempia visus žaisliukus wub.gif įkelsiu nuotraukyte trumpam neįsivaizdavau, kad taip domins veiklos begalė blush2.gif ir tikrai ilgam, nes skaičiuot mokinamės jau iki tryjų bigsmile.gif dar mum tik du su puse. Nefain kad ne tomy temoj rašau, bet tikrai nesigailėtum tokį brangų žaisliuką nupirkus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 11 01, 21:49)
Sveikutė nepyk, bet norėčiau įsiterpti į jūsų pokalbį ax.gif tu pirktum naują tą sukūrį blush2.gif žinai norėčiau pasiūlyti geriau pirk tomy palapinę turi mano sunutis jam jau du su puse super žaislas netik su juo žaisti , bet ir slėptis joje gali užsidega sau lempute susitempia visus žaisliukus wub.gif įkelsiu nuotraukyte trumpam neįsivaizdavau, kad taip domins veiklos begalė blush2.gif ir tikrai ilgam, nes skaičiuot mokinamės jau iki tryjų bigsmile.gif dar mum tik du su puse. Nefain kad  ne tomy temoj rašau, bet tikrai nesigailėtum tokį brangų žaisliuką nupirkus blush2.gif
user posted image

zinau kad thumbup.gif zaisliukas nes ieskojau dovanos metuku proga tai rinkausi tarp tomy palapines ir fp verteliu kazkaip labiau sudomino varteliai tai juos ir padovanojau tai kaip ir palapinei vietos nebelabai yra 4u.gif bet labai aciu uz pasiulima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 01, 20:17)
tai gal jau man net neapsimoka dovanot nes jau dabar virs metku yra o kol ateis kaledos bus ir daugiau g.gif  gal jau nebedomins jos gal ka kita ieskot? g.gif

As patarciau jei jau bus daugiau nei metukai kazka kito ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 01, 22:07)
As patarciau jei jau bus daugiau nei metukai kazka kito ieskot  4u.gif

drinks_cheers.gif
Kokią litlle tuouch sistemėlę galbūt, kad mokintųsi apie gyvūnus ar tą šuniuką lietuviškai kalbantį (beje dukra labai patenkinta juo, ypač daug juoko jai sukelia, kai pasako "kutena" ir "ku ku aš tave matau" lotuliukas.gif thumbup.gif ). Arba Pop onz kaladėles g.gif nors jos nuo 2 metų daugiau...
O šiaip tai dar labai smagus žaidimas tokiame amžiuje sūpuoklės apžergiamos (vadinamas arkliukas), mes turim Vtech 3 in 1 su vairu, ratais pasispirdama gali važiuoti ir supimosi funkcija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 01 lapkričio 2008 - 22:37
QUOTE(saigma @ 2008 11 01, 23:37)
drinks_cheers.gif
Kokią litlle tuouch sistemėlę galbūt, kad mokintųsi apie gyvūnus ar tą šuniuką lietuviškai kalbantį (beje dukra labai patenkinta juo, ypač daug juoko jai sukelia, kai pasako "kutena" ir "ku ku aš tave matau"  lotuliukas.gif  thumbup.gif ). Arba Pop onz kaladėles  g.gif nors jos nuo 2 metų daugiau... 
O šiaip tai dar labai smagus žaidimas tokiame amžiuje sūpuoklės apžergiamos (vadinamas arkliukas), mes turim Vtech 3 in 1 su vairu, ratais pasispirdama gali važiuoti ir supimosi funkcija  thumbup.gif

O kokio amziaus jusu dukryte? mano berniukui spali metukai suejo, tai kazi, ar jam tas suniukas jau butu idomu, ar dar ankstoka?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 11 01, 22:59)
O kokio amziaus jusu dukryte? mano berniukui spali metukai suejo, tai kazi, ar jam tas suniukas jau butu idomu, ar dar ankstoka?

1 metukai ir 5 mėn.
Žaislas nuo 6 mėn iki 36 mėn.
19 psl. yra foto žaislo apie kurį kalbame (ten iš JAV tinklapio paimtas, tai kur angliški užrašai yra lietuviški).
Manyčiau, kad jau būtų labai įdomu 4u.gif Jau seniai norėjau kažką panašaus nupirkti ir vis piktindavausi, kad nėra lietuviškai kalbančio tokio žaislo (o kiatkalbio nemačiau prasmės pirkti).

O jūs nuvažiuok į parduotuvę ir apžiūrėkit, pamatysit vaiko reakciją ir bus aišku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 11 01, 23:37)
drinks_cheers.gif
Kokią litlle tuouch sistemėlę galbūt, kad mokintųsi apie gyvūnus ar tą šuniuką lietuviškai kalbantį (beje dukra labai patenkinta juo, ypač daug juoko jai sukelia, kai pasako "kutena" ir "ku ku aš tave matau"  lotuliukas.gif  thumbup.gif ). Arba Pop onz kaladėles  g.gif nors jos nuo 2 metų daugiau... 
O šiaip tai dar labai smagus žaidimas tokiame amžiuje sūpuoklės apžergiamos (vadinamas arkliukas), mes turim Vtech 3 in 1 su vairu, ratais pasispirdama gali važiuoti ir supimosi funkcija  thumbup.gif

VA tas suniukas gal ir nieko butu bet kur man ji gaut? cia pas mus mieste tokiu daikteliu pirkti ne kvapo nera panvezy babilone ziurejau ir nemaciau verysad.gif smile.gif
o kas ta litlle tuouch?
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 02, 10:41)
VA tas suniukas gal ir nieko butu bet kur man ji gaut? cia pas mus mieste tokiu daikteliu pirkti ne kvapo nera panvezy babilone ziurejau ir nemaciau verysad.gif  smile.gif
o kas ta litlle tuouch?

Šiaip šių žaislų yra Senukuose, tai jei yra ši parduotuvė, tai manau galima būtų rasti ar užsakyti g.gif
O apie Little touch galima čia paskaityti Lavinimo sistemos mirksiukas.gif
Deja šių dalyklėlių lietuvių kalba nėra schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 02, 10:41)
VA tas suniukas gal ir nieko butu bet kur man ji gaut? cia pas mus mieste tokiu daikteliu pirkti ne kvapo nera panvezy babilone ziurejau ir nemaciau verysad.gif  smile.gif
o kas ta litlle tuouch?

Pas mus Klaipėdoj jau didesnėse Maximose tų šuniukų privežė begalę cool.gif ruošiais Kalėdoms
Atsakyti
labai aciu uz informacija bandysiu ieskoti senukuose gal pasiseks 4u.gif
maxima pas mus mieste yra tik 1x tai nelabai noriu tiketi kad galetu but tu suniuku reiks iki panvezio pavaziuot pasiziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestyyte: 04 lapkričio 2008 - 09:53
nupirkau lietuviškai bendraujanti šuniuką savo 1,7mėn vaikinui biggrin.gif tai nebuvo didelio susižavėjimo g.gif geriau multikai lotuliukas.gif gal pamėgs biggrin.gif

noriu patarimo reikia nupirkti fp pianiną berniukui 1,7mėn.bet nežinau vienas rašo nuo 9 mėn.skirtas kitas tas didesnis nuo 3m. g.gif koki pirkti?
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 11 04, 15:22)
nupirkau lietuviškai bendraujanti šuniuką savo 1,7mėn vaikinui biggrin.gif tai nebuvo didelio susižavėjimo g.gif geriau multikai lotuliukas.gif  gal pamėgs biggrin.gif

noriu patarimo reikia nupirkti fp pianiną berniukui 1,7mėn.bet nežinau vienas rašo nuo 9 mėn.skirtas kitas tas didesnis nuo 3m. g.gif koki pirkti?

Mes turim FP pianina toki ant triju melynu koju. O dukruze (1.8 m) su tuo grojanciu zaislu zaidzia jau geras pusmetis ir niekaip neatsibosta. Bet sakau, gal berniukui kokia gitara mirksiukas.gif geriau pirkti. Nors pianinas irgi geras, nes daug veiklos.
Atsakyti