Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 04, 23:31)
Mes turim FP pianina toki ant triju melynu koju. O dukruze (1.8 m) su tuo grojanciu zaislu zaidzia jau geras pusmetis ir niekaip neatsibosta. Bet sakau, gal berniukui kokia gitara  mirksiukas.gif geriau pirkti. Nors pianinas irgi geras, nes daug veiklos.

o kokia veikla dar yra pianine be grojimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 11 04, 23:27)
o kokia veikla dar yra pianine be grojimo? 4u.gif

Pažiūrėk čia
http://www.fisher-pr...4...l&pid=37149
paspausk demo
Mes tokį turim, tai veiklos užtenka ir mano 8 mėn dukrytei , ir tėveliam blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florra: 05 lapkričio 2008 - 12:08
QUOTE(Florra @ 2008 11 05, 13:05)
Pažiūrėk čia
http://www.fisher-pr...4...l&pid=37149
paspausk demo
Mes tokį turim, tai veiklos užtenka ir mano 8 mėn dukrytei , ir tėveliam blush2.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zaisliukas vertas demesio
Sese dukrytei gimtadienio proga padovanojo tai nepreina nepaskambinus 4u.gif

O gal kas yra tureje FP kiaule taupykle? Ar vertas demesio? iki kokio amziaus vaikutis domisi? Noreciau duktereciai kaledu proga padovanoti newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 11 05, 16:04)
O gal kas yra tureje FP kiaule taupykle? Ar vertas demesio? iki kokio amziaus vaikutis domisi? Noreciau duktereciai kaledu proga padovanoti  newyear.gif

Kiek esu girdėjusi vaikams patinka labai. Na mes jos neturime, kiek ankščiau esu rašusi, kad turim FP Barney kasos aparatą su pinigėliai ir kortelėm, tai vat su šiuo daiktu žaidžia noriai - atsidaro satlčiuką išima įdeda pinigėlius, braukia kortelę ir su skaneriu kaip su telefonu elgiasi lotuliukas.gif
Na, o šiaip manau, kad tokie žaislai krapštukams, na kurie mėgsta sėdėti ir dėlioti ką nors. Nes šiandien draugės berniukas buvo, tai daugiau trankė ir mėtė tą daiktą, o ne kokiu nors dėliojimu užsiemė. Čia ir labai nuo vaiko priklauso, nes pvz. dukrai pianinas neįtiko, gal kelias dienas pamaigė ir vsio susidomėjimas dingo, teko parduoti. Matyt todėl, kad nėrą ką nuimti, išimti, iįdėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 11 01, 23:59)
O kokio amziaus jusu dukryte? mano berniukui spali metukai suejo, tai kazi, ar jam tas suniukas jau butu idomu, ar dar ankstoka?

Maniškis žaidžia beveik nuo pusmetuko. Esu mačiusi ir beveik trijų metukų vaiko reakciją, tai emocijos sakė: aš irgi tokio noriu tongue.gif
Atsakyti
O ar žinot nuo ko viskas parsidėjo... Pirmasis Fisher Price žaislas bigsmile.gif
user posted image
sukurtas 1931 metais...

Čia internetinė nuorodą į senuosius FP žaislus. Na tiesiog kam įdomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 05 lapkričio 2008 - 22:51
QUOTE(saigma @ 2008 11 05, 23:50)
O ar žinot nuo ko viskas parsidėjo... Pirmasis Fisher Price žaislas  bigsmile.gif
user posted image
sukurtas 1931 metais...

Čia internetinė nuorodą į senuosius FP žaislus. Na tiesiog kam įdomu 4u.gif

Is pradziu kai pradejau ziureti zaisliukus pagalvojau "kiek daug zaisliuku kur pardavinejami yra jau 10 senumo metu ir daugiau ax.gif " bet paskui pamaciau vandens zaisla, kur brolis parveze is Airijos siais metais nauja, o cia parodytas, kad jau yra 10 metu senumo zaislas doh.gif bet visai idomu buvo pasizvalgyti kokie buvo senieji zaislai smile.gif
Atsakyti
Kadangi varteliai jau stovi, patinka švieselę degioti, labiausiai tai kaladėles išiminėti i rbandyti vėl atgal idėti. O pašto dėžutę tai tikrintų ir tikrintų lotuliukas.gif reikia paštininkę užsisakyti thumbup.gif
o dabar galvoju kedute pirkti, kol dar vietos namie yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2008 10 31, 18:11)
Maximoj tu šuniukų mačiau šiandien, tik kainos neradau, nesumarkiruoti buvo  ax.gif
Šiap smagiai dainuoja, tik kaina gal kiek didoka  ax.gif

As irgi toj pacioj Maximoj su tuo paciu "lietuvisku" suniuku zaidziau wub.gif Man jis labai patiko thumbup.gif Kainavo 129 lt verysad.gif Lapkricio men. pas juos buna zaislam nuolaidos, tai truputi pigiau gautusi g.gif
Dabar mastau ar ji pirkti -kaina nemaza, sunelis nemazas (2m. 7 men.) ar bus jam idomus mastau.gif Gal kas galit padet apsisprest unsure.gif Jei butu sunelis mazesnis, tai pirkciau negalvodama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 11 07, 11:20)
As irgi toj pacioj Maximoj su tuo paciu "lietuvisku" suniuku zaidziau wub.gif Man jis labai patiko thumbup.gif Kainavo 129 lt verysad.gif Lapkricio men. pas juos buna zaislam nuolaidos, tai truputi pigiau gautusi g.gif
Dabar mastau ar ji pirkti -kaina nemaza, sunelis nemazas (2m. 7 men.) ar bus jam idomus mastau.gif Gal kas galit padet apsisprest unsure.gif Jei butu sunelis mazesnis, tai pirkciau negalvodama thumbup.gif

Na, manyčiau labai ir nuo vaiko priklauso. Jeigu jam patinka tokio pobūdžio žaisliukai - minkšti ir dainelės visokios tai turėtų patikti, tuo labiau, kad tokio amžiaus vaikas jau ir daugiau supranta, tai ir dainelė apie raideles ir skaičiukus turi daugiau prasmės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 11 06, 14:44)
Is pradziu kai pradejau ziureti zaisliukus pagalvojau "kiek daug zaisliuku kur pardavinejami yra jau 10 senumo metu ir daugiau  ax.gif " bet paskui pamaciau vandens zaisla, kur brolis parveze is Airijos siais metais nauja, o cia parodytas, kad jau yra 10 metu senumo zaislas  doh.gif bet visai idomu buvo pasizvalgyti kokie buvo senieji zaislai  smile.gif

o man senieji fisher price zaislai nepamainomi. vaikas daug labiau su jais zaidzia negu su naujesniais modeliais. Ir internete kiek skaitau atsiliepimus, tai butent apie fisher price naujus zaislus raso jog jie sukomercinti, jog skirti tevams, o va senaisiais vaikai labiau domisi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 11 07, 14:39)
o man senieji fisher price zaislai nepamainomi. vaikas daug labiau su jais zaidzia negu su naujesniais modeliais. Ir internete kiek skaitau atsiliepimus, tai butent apie fisher price naujus zaislus raso jog jie sukomercinti, jog skirti tevams, o va senaisiais vaikai labiau domisi.

Mes senuosius roll-a-rounds turim (1995 - 1998 metų), tai labai mėgdavo su jais žaisti thumbup.gif Dabar jau rečiau, bet dar pasukinėja, pastumdo. Na, jie buvo jai įdomesni nei dabartiniai naujieji.
Aišku dabar tos komercijos labai daug, bet ir dabartiniai FP žaislai įdomūs vaikams, tik reikia atsirinkti kas vaikui patinka, na bent jau man taip atrodo... ax.gif (nes tų žaislų tokia galybė tongue.gif ir daug reklamos)
Atsakyti