Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(wow @ 2006 11 08, 11:31)
Tada nieko nedovanok jei jiems nieks neidomu ir nieko nereikia  lotuliukas.gif
Na o siaip as zmonems kuriems nezinau ka dovanot, tai nuperku is Presto ar Sokolodo parduotuves, kavos keliu rusiu ar arbatu keliu rusiu (priklausomai ka megsta) ir dezute saldainiu is Sokolodo parduotuves, kurie ten sveriami yra. Ir viskas:)
Dar kartais zmonems padovanoju vitaminu smile.gif

Tai, kad greiciausiai taip ir gali nutikti verysad.gif

O del arbatu, tai tu gal ir neblogai pasiulei mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2006 11 08, 16:27)
Tai, kad greiciausiai taip ir gali nutikti  verysad.gif

O del arbatu, tai tu gal ir neblogai pasiulei mastau.gif

tu pamegink nueit i koki Presto, pamatysi, labai fainas dovaneles galima padaryt: kelias arbatas, pagaliukai su medum i arbata, tokie grazus sieteliai arbatai, saldainuku kokiu graziu viska graziai ipakuoji ir turi. Gers visa ziema ir nepamirs, o kai isgers visas tai ir nebetures ir neuzims nereikalingos vietos kaip kokie visokie suvenyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,

Gal galite patarti: ar jus erkate dovanas visiems? pas mane yra taip: yra dvi mano seses, tevai, tada draugi tevai, jo brolis su seima ir dviem vaikais. dar seneliai.uchhh kiek reikia pinigeliu, jei visiems pirkt atskirai. gal galit ka patart, ka butu galima visiems, neisliedziant daug pinigeliu nupirkti? smile.gif is anksto dekoju.
Atsakyti
Mes su tevais lengvai issisukam - padarom kalendorius su anukiu nuotraukom.
Atsakyti
QUOTE(ingutei @ 2006 11 09, 10:30)
Laba diena visoms,

Gal galite patarti: ar jus erkate dovanas visiems? pas mane yra taip: yra dvi mano seses, tevai, tada draugi tevai, jo brolis su seima ir dviem vaikais. dar seneliai.uchhh kiek reikia pinigeliu, jei visiems pirkt atskirai. gal galit ka patart, ka butu galima visiems, neisliedziant daug pinigeliu nupirkti? smile.gif is anksto dekoju.

Pas man panasi situacija: dvi seses, vyro ir mano tevai, draugai, seneliai, kriksto dukra doh.gif

QUOTE(#Mia# @ 2006 11 09, 12:33)
Mes su tevais lengvai issisukam - padarom kalendorius su anukiu nuotraukom.

drinks_cheers.gif thumbup.gif cia bus gera dovana 2008 m, nes kaip tik dabar paskutinioji sesute laukiasi wub.gif Tai nufotkinsim fotoatelje kitais metais tris anukelius ir kalendoriu padarysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 08, 11:31)
Tada nieko nedovanok jei jiems nieks neidomu ir nieko nereikia  lotuliukas.gif
Na o siaip as zmonems kuriems nezinau ka dovanot, tai nuperku is Presto ar Sokolodo parduotuves, kavos keliu rusiu ar arbatu keliu rusiu (priklausomai ka megsta) ir dezute saldainiu is Sokolodo parduotuves, kurie ten sveriami yra. Ir viskas:)
Dar kartais zmonems padovanoju vitaminu smile.gif

aš tokias dovanas labai mėgstu thumbup.gif pati dovanoju, nes dovana gera ir miela, ir naudinga thumbup.gif

QUOTE(ingutei @ 2006 11 09, 10:30)
Laba diena visoms,

galima po ateinančių metų gyvūną nupirkt. Va, kiaulės metai bus visiem po kokį siuvenyrinį kiauliuką, kad laimę neštų thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nei tėvam ką dovanoju, nei jie man tongue.gif Faina thumbup.gif

Šiaip tai aš tokiu atveju taipogi padovanočiau kokios kvapnios arbatos. Mmmm... labai miela. Arba iškepčiau svogūnų pyragą, mėnesį jį džiovinčiau ir tada padovanočiau. Nežinau kodėl, tačiau gerai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 08, 20:35)
pagaliukai su medum i arbata,

O kaip jie atrodo??? mirksiukas.gif I Presto uzsuku, taciau tokiu pagaliuku mano akys nepamate... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 09, 18:58)
aš tokias dovanas labai mėgstu  thumbup.gif pati dovanoju, nes dovana gera ir miela, ir naudinga  thumbup.gif
galima po ateinančių metų gyvūną nupirkt. Va, kiaulės metai bus  visiem po kokį siuvenyrinį kiauliuką, kad laimę neštų  thumbup.gif

thumbup.gif reikia gal didele kiaule taupykle nupirkti tongue.gif

QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 09, 19:22)
Aš tai nei tėvam ką dovanoju, nei jie man tongue.gif Faina thumbup.gif

Šiaip tai aš tokiu atveju taipogi padovanočiau kokios kvapnios arbatos. Mmmm... labai miela. Arba iškepčiau svogūnų pyragą, mėnesį jį džiovinčiau ir tada padovanočiau.  Nežinau kodėl, tačiau gerai skamba lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 11 09, 21:55)
O kaip jie atrodo???  mirksiukas.gif  I Presto uzsuku, taciau tokiu pagaliuku mano akys nepamate... blush2.gif

na as preita ziema buvau radus smile.gif ten tokie mediniai pagaliukai panasiai kaip kokie chupa chupsai, ant pagaliuko galo buna arba rudas cukrus ar medus. O dar yra ir tokie kitokie pagaliukai, tiksliau mediniai tokie a la saukstukai medui kabint is stiklainio irgi super wub.gif bet gal ne presto buvau, o kavos ir arbatos namuose, nelabai pamenu, nes buvau ir ten ir ten
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 10, 09:28)
na as preita ziema buvau radus smile.gif ten tokie mediniai pagaliukai panasiai kaip kokie chupa chupsai, ant pagaliuko galo buna arba rudas cukrus ar medus. O dar yra ir tokie kitokie pagaliukai, tiksliau mediniai tokie a la saukstukai medui kabint is stiklainio irgi super wub.gif bet gal ne presto buvau, o kavos ir arbatos namuose, nelabai pamenu, nes buvau ir ten ir ten

mačiau tokius thumbup.gif nebloga idėja dovanai: toks pagaliukas, arbatas po truputuk, tarki, 3 rūšių. Galima kokius 3 saldainiukus ar Presto sausainukų pakelį. DAr galima tą sietuką arbatai.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 10, 17:26)
mačiau tokius  thumbup.gif nebloga idėja dovanai: toks pagaliukas, arbatas po truputuk, tarki, 3 rūšių. Galima kokius 3 saldainiukus ar Presto sausainukų pakelį. DAr galima tą sietuką arbatai.

super super, bet kai as jau preitais metais daugumai tokias dovaneles padariau, tai siemet vel reik suk galva kad dovanot doh.gif juk nedovanosiu to paties lotuliukas.gif
Atsakyti