Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(ataka26 @ 2012 12 05, 18:01)
as tai esu pasakiusi nenoriu jokiu kvepalu jokiu masazu  biggrin.gif  ir cekiai nelabai patinka, bet kartais labai pravercia smile.gif

Aha aha, buvau viena proga gavusi masažo kuponą į east island. Bet taip jis ir liko knygos skirtuku. Kadangi suma buvo nemaža, tai daugiau nedovanoja. Bet turėjo įsižeisti gi vyras, bet to nepajutau iš jo elgesio. Tik klausė, kada nueisiu, sakiau, gal kada, gal kada ir tiek. Man kartais norėtusi mąstyti kaip vyras. Jei aš būčiau padovanojusi kažką, kuo nepasinaudotų - norėdamas ar ne - ištaršyčiau vyro smegenis... Ir užsigraužčiau juodai. O čia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2012 12 05, 13:09)
truputi toks...
nu as jaunesne uz ji 11 metu...
bet jam 37 bus, tai kiti vyrai kaip tik linksmi.
na jis toks...'praktiskas', kazkoks...
aiskun seimoj, rupinasi ir tttt.Bet kaip sakote- nuobodokas...
tai nzn net...
gal kuri irgi toki turit 'saldainuka'? kaip elgiates? kaip tvarkotes su tom dovanelem...?

TB gal avinas pagal zodiaką? lotuliukas.gif MB irgi 'saldainiukas', visad pirkdavau praktiškas dovanas - rūbus, diržą, laikrodį - visad sulaukdavau AČIŪ ir jausmo, kad nepatiko. Galiausiai kažkada užvirė arši diskusija apie dovanas. Aš mėgėja gauti praktiškas dovanas, kad ir virtuvinį kokį rakandėlį reikalingą, o jis man išrėžė, kad jau nuo vaikystės nekęsdavo praktiškų dovanų. Va reikdavo jam naujo megstinio, tai mama 'prakišdavo' kaip dovaną ir sutaupydavo ta prasme, kad nereikia pirkti per kalėdas žaislą, o megstinį po kelių mėnesių doh.gif Sako tai imkim prakišinėt kaip dovaną dešrą ar batoną - nereiks pirkti rytoj lotuliukas.gif
Tai va patarti galiu iš savo varpinės: pernai pirkau žvejybos žurnalo prenumeratą, liko beveik patenkintas (beveik todėl, kad labiau būtų norėjęs kito žurnalo), dar manau pradžiugintų kokia išvyka (pvz dabar visokiose Beta.lt, kuponai.lt ir pan. galima nusipirkti romantišką nakvynę viešbuty ar pan., plius kuponą atspausdinti kaip dovaną - bus smagus laiko praleidimas abiems), ar šiaip kokia pramoga, kad ir iš laisvalaikiodovanos.lt, arba šiaip kažkas, kam gaila pinigų - koks gražesnis fejerverkas naujiems metams, koks teleskopas ar kažkas link jo pomėgių.
O aš šiemet išvis nieko nepirksiu, bet ruošiu dovaną, kuri manau tikrai turėtų įtikti cool.gif
Atsakyti
nea...oziaragis...
oziukas doh.gif ai, kalbejau ir siandien- ta acia duda varo ir viskas, O reziume sako: tu neziurek, pirk ka nori, ir viskas bus gerai. Tai tipo..'atsikabink'.
nu vienu zodziu...prieskaledine depresija man turbut, nes viskas uz....nervino..

o ka ruosiate savajam ???smile.gif

QUOTE(Negaga @ 2012 12 05, 22:21)
TB gal avinas pagal zodiaką?  lotuliukas.gif  MB irgi 'saldainiukas', visad pirkdavau praktiškas dovanas - rūbus, diržą, laikrodį - visad sulaukdavau AČIŪ ir jausmo, kad nepatiko. Galiausiai kažkada užvirė arši diskusija apie dovanas. Aš mėgėja gauti praktiškas dovanas, kad ir virtuvinį kokį rakandėlį reikalingą, o jis man išrėžė, kad jau nuo vaikystės nekęsdavo praktiškų dovanų. Va reikdavo jam naujo megstinio, tai mama 'prakišdavo' kaip dovaną ir sutaupydavo ta prasme, kad nereikia pirkti per kalėdas žaislą, o megstinį po kelių mėnesių  doh.gif Sako tai imkim prakišinėt kaip dovaną dešrą ar batoną - nereiks pirkti rytoj lotuliukas.gif
Tai va patarti galiu iš savo varpinės: pernai pirkau žvejybos žurnalo prenumeratą, liko beveik patenkintas (beveik todėl, kad labiau būtų norėjęs kito žurnalo), dar manau pradžiugintų kokia išvyka (pvz dabar visokiose Beta.lt, kuponai.lt ir pan. galima nusipirkti romantišką nakvynę viešbuty ar pan., plius kuponą atspausdinti kaip dovaną - bus smagus laiko praleidimas abiems), ar šiaip kokia pramoga, kad ir iš laisvalaikiodovanos.lt, arba šiaip kažkas, kam gaila pinigų - koks gražesnis fejerverkas naujiems metams, koks teleskopas ar kažkas link jo pomėgių.
O aš šiemet išvis nieko nepirksiu, bet ruošiu dovaną, kuri manau tikrai turėtų įtikti  cool.gif

Atsakyti
Prieš kelis metus džiaugėmės suradę muiliukus ant kurių užklijuoja nuotraukas. Parinkom šmaikščias iš kiekvieno, gyvenimiškai svarbias. Pamenu, kad el paštu siuntėm nuotraukas, o atsiimt važiavom į Kauną. Tada kaina buvo muiliuko 10Lt.
Užpernai siuvom medžiaginius maišelius. Pirkom skalbimo riešutų. Tada dar buvo daugumai naujovė. Į tuos nedidelius maišelius dėjom tuos riešutus.Maždaug 100gr.Maišeliai kalėdų motyvais, kiti raudoni..spalvingais surišimais.
Šiemet esu nemažai prisiauginusi prieskoninių augalų. Džiovinom, malėm. Dariau prieskoninių žolelių mix, į kurias įeina 14skirtingų žolelių. Taip pat turiu maltų aštrių paprikų mix (įvairių spalvų, aštrumų). Šiemet dovanosiu tai. Keliom draugėm tik sumalus apdalinau. Labai patenkintos. Pagalvojau, kad galėjau kalėdų palaukti..dabar reiks kažką kito galvoti.
Jei kas norėtų tokių dovanėlių-rašykit, galėsiu atsiųst parodyt nuotrauką, o vėliau ir prieskonius.
Esam darę kalendorius ant fotopopieriaus. 13lapų. Viršelis ir 12mėn. Ant kiekvieno lapo garsaus žmogaus mintis. Šalia nuotrauka susijusi su tuo žmogum ar jo šeima, gal net gimine..žiūrint kam darai.Ir taip ant kiekvieno lapo. Galima surinkti ir sudėti jo aplinkai svarbių žmonių gimimo dienas, vardadienius, kitas svarbias šventes, ties ta diena, kurią gimęs..
Porai gal su šiomis datomis darėm, bet vargelis, nes teko pas jų aplinką teirautis kada kokių jiems artimų žmonių, draugų gimtadienius ar kitas šventes švenčia..juk be mūsų jie turi ir kitų draugų..Todėl kitiems neįrašinėjom gimtadienių.
Kai buvo paruošti, atspausdinti-nešėm įrišti. Tuo darbu pasidžiaugėm, nes tik mes žinojom kiek reikėjo darbo į juos įdėti.
Gal kas esat kažką darę savo darbo darbelius-duokit minčių, nes draugai kasmet visomis progomis iš manęs tikisi kažko įdomaus.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 12 05, 16:25)
seemle tavo situacija sunki  kaip suprantu nesat vede...ple  sunku tada  doh.gif
Mano vyras ir graziu rubu megejas, nesvarbu kaina, bet svarbu kaip jis atrodo ir ar jam patinka wink.gif taip su visais daigtais 
Tai as jam dazniausiai dovanoju ispudzio dovanas

vede vede... ax.gif ir vaikelio laukiames biggrin.gif

QUOTE(mammy1 @ 2012 12 05, 17:51)
tai ka man dovanoja- man gerai,
o kas negerai- nusperku pati
na...kazkaip, ziuresiu. Turbut man svenciu liudnumas uzejas ir jautrumas. nu bet ,kad nepirksiu kazko laabai tai tikrai, As pikta- arba butelis, arba tuscia deze.... schmoll.gif  g.gif

kaip saket- valgoma arba geriama

nedovanok tuscios dezes...sugadinsi nuotaika tiek jam, tiek tau del tokio"kersto". al jam dovanos ir neitinka, bet demesys visiems mums svarbus wink.gif cia nereik zaisti zaidimo kuris kuri labiau iskaudins", geriau asikelbeti po svenciu 4u.gif

QUOTE(Negaga @ 2012 12 06, 00:21)
TB gal avinas pagal zodiaką?  lotuliukas.gif  MB irgi 'saldainiukas', visad pirkdavau praktiškas dovanas - rūbus, diržą, laikrodį - visad sulaukdavau AČIŪ ir jausmo, kad nepatiko. Galiausiai kažkada užvirė arši diskusija apie dovanas. Aš mėgėja gauti praktiškas dovanas, kad ir virtuvinį kokį rakandėlį reikalingą, o jis man išrėžė, kad jau nuo vaikystės nekęsdavo praktiškų dovanų. Va reikdavo jam naujo megstinio, tai mama 'prakišdavo' kaip dovaną ir sutaupydavo ta prasme, kad nereikia pirkti per kalėdas žaislą, o megstinį po kelių mėnesių  doh.gif Sako tai imkim prakišinėt kaip dovaną dešrą ar batoną - nereiks pirkti rytoj lotuliukas.gif

maniskis avinas/zuvis. Tai del dovanu puses, kaip pirstu i aki, jis tikas avinas, nes tip top tas pats biggrin.gif biggrin.gif
Tai siemet ieskau knygos, kurios dar niekur nera biggrin.gif Tada sake saliko noretu, tai gal rizikuosiu kokio paieskoti ir del to gaublio suku galva doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tetei buteli thumbup.gif
Mamai sokolado su blizguciu thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Man tai atrodo, kad tada tinka vynas, saldainiai, kavos, arbatos.

Dar voniai visokios druskos, kvapai, burbulai.

Prieskoniai.

Žodžiu tokie praktiški ir sunaudojami dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Negaga @ 2012 12 05, 23:21)
Sako tai imkim prakišinėt kaip dovaną dešrą ar batoną - nereiks pirkti rytoj lotuliukas.gif
O aš šiemet išvis nieko nepirksiu, bet ruošiu dovaną, kuri manau tikrai turėtų įtikti  cool.gif

lotuliukas.gif Pralinksminot.
Tačiau nepraktiškomis dovanomis galima namus užgriozdinti. Maniškis irgi nuo savo mamos dovanų atsibritkijęs praktiškumu pageidauja "kažko tokio"
Vėl aiškiai tikėjosi kažko kas primintų vaikystės nuostabą gavus dovaną. Deja deja... biggrin.gif
Atsakyti
Kai nieko nereikia, galima ir šiuos padovanoti mirksiukas.gif
http://www.tarpgeliu...tuvos-oras.html
http://www.tarpgeliu...skardineje.html
Atsakyti
Tikru tikriausia nesamone tokia dovana. Cia aisku tik mano nuomone, jeigu kazkam patinku kodel ne.
Atsakyti
o as galvoju, kad visiems visko reikia, tik mes per mazai pazystam arba nenorime isigilinti i tai ko tam zmogui reikia ir ko jis noretu. Mano vyrui amzinai niekada nieko nereikia ir jis „visada visko turi“, bet paprasciausia matai, stebi ka jis megsta, ko uzsinori, ko noretu nusipirkti, bet vis delsia... ir t.t.

Manau geriausia dovana tiems, kurie sako kad jiems nieko nereikia ir viska turi yra valgoma, tai ka tikrai sunaudos, bet ir tai reikia atkreipti demesi, ka valgo, geria, kas patinka/nepatinka. Aisku neturiu omeny desra ir batonus kaip cia kazkuri uzsimine biggrin.gif bet bent jau bus tokia dovana, kurios nereikes pasideti i stalciu arba ismesti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 01 gruodžio 2015 - 14:15
Visada gerai "mandros "kavos is Kavos namu pakuote. Arbata. Vynas. Šampanas. Brendis.
Atsakyti