
Glacee pagalbos!..
iškepiau baltą šokoladą!
istorija tokia: norėjau pertepti vaflius su šokoladu (nes dažnai tepu visokiom uogienėm ir kondensuotu pienu, tai truputį atsibodo

), nežinojau, kaip tirpdyti baltą šokoladą, tai "sufantazavau"

: sulaužiau smulkiais gabalėliais, sudėjau į indą ir įkišau į orkaitę... kai jau pastebėjau virstančius dūmus

, ištraukiu, o ten- NEIŠTIRPĘS baltas šokoladas su degėsių viršuje plutele...

na jau to tai visiškai nesitikėjau...
aišku, esu skaičiusi, kad šokoladą galima tirpinti kažkokioje vonelėje ant garų, bet galima kaip nors dar kitaip?

ant elektrinės viryklės? bet gal tada reikėtų ko nors (pieno, tirpinto sviesto )įpilti? ir iš viso, gal galėtum kokius šokolado (bet kokio: pieniško, juodojo ar baltojo) tirpinimo kursiukus su išsamiais aprašymais čia įmesti?

nes labai norėčiau to išmokti, galų gale noriu ir tortų papuošimus daryti, bet kad nemoku tirpinti šokolado...

būčiau labai dėkinga...