laurindretai kitąkart bulves galima iškepti tokiame laivelyje ar tai iš folijos, ar tai iš kepimo popieriaus

Bus ir kartu ir atskirai
kriziukassu glazūra labai paprasta - tiesiog keliais judesiais reikia išlyginti ją ant torto (nes per daug "makaluojant", glazūra gali pasidaryti siurkšti, nebe tokia blizganti

O nelygumus aš maskuoju paprastai - įpilu truputį glazūros į tutelę ir piešiu ant viršaus

Jei toks kalakutas rūgštokas, tai gal citrinos mažiau dėk, bet truputuko reikia

Smagu, kad šaltas patiko
SfinxutePicai pagrindą darau visą laiką vieną ir tą patį - ir paprastoms ir calzone tipo, jei tik storapadės nekepu. Receptuką įmesiu

, gal rytoj. Nes šiaip planavau arba picą rytoj kepti arba lazaniją

tai gal picą
SmaugliusO tu nori ar visą kalakutą kepti ar gabaliukais?
@asta 
Labai teisingai viską parašei - tiesiog pritaikyti savo skoniui

receptas - ne dogma, kurios reikia laikytis tvirtai

virtuvė - tai vieta kūrybai
dianute
kakavos sviestą perku Vilniuje, Klaipėdos g-vėje, konditerinėje parduotuvėje. Taip pat mačiau šokolado parduotuvėje, tik dabar nepamenu, kurioje. Dar anksčiau buvo Tilto g-vėje Naujosios Rūtos firminė parduotuvė, ten irgi buvo
gutytėne,

tai apie kitokį sviestą eina kalba

apie tą, kuris yra šokolado sudedamoji dalis

jis baltos spalvos ir toks kietas. Tarp kitko, mes dabar kakavą ir pieną su kakavos sviestu geriame abidvi su Anka - gydomės nuo bronchitų - labai gerai padeda