Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

Man irgi labai eda remuo. as geriau ir renii, ir ranigast, manti, jau nebezinau ka bedaryt, kartais,kai prabundu nakti irgi grauzia, nu siaubas... :verysad:
Atsakyti
QUOTE(Ausra_u @ 2007 09 06, 21:28)
Man irgi labai eda remuo. as geriau ir renii, ir ranigast, manti, jau nebezinau ka bedaryt, kartais,kai prabundu nakti irgi grauzia, nu siaubas...  verysad.gif

As tai truputi sodos su vandeniu gerdavau. Zinoju kad skrandi galejau sugadinti bet man rugstis kildavo net jei paprastos vandens isgerdavau. Bet nieko neatsitiko pagimdziau ir viskas praejo mirksiukas.gif Ir skrandis liko sveikas
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2007 09 06, 21:24)
Man tai nuo remens geriausias vaistas yra karstas pienas su medumi. O siaip pastebejau, kad isgerus Magnesium diasporal irgi sumazina remeni.

Na man tikrai irgi pasitvirtino, kad Magnesium Diasparol nuima rėmenį...nu nežinau, gal toks sutapimas, bet man padėjo........
Atsakyti
o man padeda kefyras.. pora gurksneliu 4u.gif
Atsakyti
Jei nealergiškos, suvalgykite keleta žemės riešutų, daug kam padeda. thumbup.gif
Atsakyti
geriausias vaistas yra paprasta bulka ar batonas (ne duona). thumbup.gif suvalgai kelias riekelias ir kaip mat praeina, nu nors man. kaip kempine sugeria. as tai visados taip darau, ir jokiu vaistu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai padėdavo manti tabletės. Bet baigės, kai mažiau valgiau vaisių ir pomidorų,gydytojos patarimu.
Atsakyti
Nu va mergaites - mano gine rado issigelbejima - kuri galima vartoti ir nestumo metu tai tabletes FRUTIN jos nuo remens smile.gif
ir net lapelyje parasyta, kad galima vartoti ir nesciosioms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man padeda bent jau kol kas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif man tai baronkytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gievka @ 2007 10 25, 18:20)
geriausias vaistas yra paprasta bulka ar batonas (ne duona).  thumbup.gif  suvalgai kelias riekelias ir kaip mat praeina, nu nors man. kaip kempine sugeria. as tai visados taip darau, ir jokiu vaistu nereikia  mirksiukas.gif

nuo jos man kaip tik suklildavo g.gif
gelbėjausi BORJOMI mineraliniu thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciams, dar pries kavyte- pora Selgos sausainuku arba dziuveseliu:)
o jei ilgiau (kelias dienas) viskas trunka, tai gerai yra linu seklos(semenys). Uzpilu verdanciu vandeniu ir kaip arbata isgeriu(saukstas linu seklu puodeliui arbatos).
Atsakyti
man padedavo ciulpiamos kalcio tabletes (be vit D, nes nepatartina nesciajai), kai tik kildavo rugstys suciulpdavau viena ir praeidavo, ir taip patoviai visa nestuma, ir vaisiui ir man gerai thumbup.gif
Atsakyti