QUOTE(Ausra_u @ 2007 09 06, 21:28)
Man irgi labai eda remuo. as geriau ir renii, ir ranigast, manti, jau nebezinau ka bedaryt, kartais,kai prabundu nakti irgi grauzia, nu siaubas... 

As tai truputi sodos su vandeniu gerdavau. Zinoju kad skrandi galejau sugadinti bet man rugstis kildavo net jei paprastos vandens isgerdavau. Bet nieko neatsitiko pagimdziau ir viskas praejo

QUOTE(nezinia @ 2007 09 06, 21:24)
Man tai nuo remens geriausias vaistas yra karstas pienas su medumi. O siaip pastebejau, kad isgerus Magnesium diasporal irgi sumazina remeni.
Na man tikrai irgi pasitvirtino, kad Magnesium Diasparol nuima rėmenį...nu nežinau, gal toks sutapimas, bet man padėjo........
o man padeda kefyras.. pora gurksneliu

geriausias vaistas yra paprasta bulka ar batonas (ne duona).
suvalgai kelias riekelias ir kaip mat praeina, nu nors man. kaip kempine sugeria. as tai visados taip darau, ir jokiu vaistu nereikia

Nu va mergaites - mano gine rado issigelbejima - kuri galima vartoti ir nestumo metu tai tabletes FRUTIN jos nuo remens 
ir net lapelyje parasyta, kad galima vartoti ir nesciosioms
man padeda bent jau kol kas

ir net lapelyje parasyta, kad galima vartoti ir nesciosioms

man padeda bent jau kol kas

Pusryciams, dar pries kavyte- pora Selgos sausainuku arba dziuveseliu:)
o jei ilgiau (kelias dienas) viskas trunka, tai gerai yra linu seklos(semenys). Uzpilu verdanciu vandeniu ir kaip arbata isgeriu(saukstas linu seklu puodeliui arbatos).
o jei ilgiau (kelias dienas) viskas trunka, tai gerai yra linu seklos(semenys). Uzpilu verdanciu vandeniu ir kaip arbata isgeriu(saukstas linu seklu puodeliui arbatos).
man padedavo ciulpiamos kalcio tabletes (be vit D, nes nepatartina nesciajai), kai tik kildavo rugstys suciulpdavau viena ir praeidavo, ir taip patoviai visa nestuma, ir vaisiui ir man gerai