Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

o man si beda visai neseniai prasidejo unsure.gif fui nemalonus jausmas. Bet kolkas jokiu tableciu nevartoju. ziuresiu kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
as su sia beda, nors nepasakyciau kad tai jau didele beda, palyginus su kitomis., gyvenu gan ilgai ir ne tik per nestuma. padeda paprasciu paprasciausiai H2O- VANDUO.
Atsakyti
sveikos, rūgštys mane kankina ne tik nėštumo metu, o pastojus tai net skrandį pjovė. Aš atradau stebukligą maisto papildą ALOE VERA PLUS. Tai limonadą primenantis natūralus alavijų gėrimas. man jo pasiūlė kosmetologė, kiek suprantu jis platinamas per konsultantų (ant etiketės parašyta platintojas UAB GNLD International) . Rezultatas super thumbup.gif Ankščiau negalėjau nei vaisių, nei pieno produktų, nei rūkytų mėsų valgyt, dabar visai kitaip.
Atsakyti
sveikos,
labai padeda migdolu riešutai. patikekit, išbandyta, keli riešuteliai ir toliau gyvent galima :-)
Atsakyti
Mane ir uzpuole tas-remuo verysad.gif daug ka bandziau ,bet tik tam kartui padeda.Kaip nuotaika gadina,siaubas.
Atsakyti
mane remuo paede gal tik pora dienu, pageriau pieno ir praejo. uztat turiu kitokia problema: ka bevalgyciau, pastoviai burnoje rugstu, jauciu rugstu skoni. gal dar kuriai taip buvo? kentet galima, bet ziauriai erzina...
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,skaitau čia jūsų pasisakymus ir žiūriu kurį čia išbandyt g.gif .nes šiandien pusę nakties prasivarčiau nemiegojus doh.gif kaip ėda rėmuo.bet,kad pati esu kvaiša,vakar kaimynė kepė picą ir dar su česnakiniu padažu,tai aš gi mat jos užsimaniau paragauti,o suvalgiau gabalą nemažą,tai vat ir pasekmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgixe: 30 lapkričio 2007 - 08:53
o man is GNLD aloe vera plus gerimas padejo tik pacioj pradzioj kai remuo pradejo grauzt, o be to jis ir brangus 40lt.butelis nors tik po gurksneli tereikia kasdien is ryto.dabar gine, leido vartoti Eucarbon-ten juodoji anglis su 2 zoleliu akstraktais, galia nesciosioms, taciau jis atlaisvina vidurius, tai dfar kenti ir nuo vidur..... putimo ir pan.nors po keletos dienu pagereja...bet vistiek ieskosiu kt.
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2007 11 26, 20:28)
Mane  ir uzpuole tas-remuo verysad.gif daug ka bandziau ,bet tik tam kartui padeda.Kaip nuotaika gadina,siaubas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2007 11 29, 17:59)
mane remuo paede gal tik pora dienu, pageriau pieno ir praejo. uztat turiu kitokia problema: ka bevalgyciau, pastoviai burnoje rugstu, jauciu rugstu skoni. gal dar kuriai taip buvo? kentet galima, bet ziauriai erzina...

Man irgi panasiai... nervuoja, net nebesugalvoju ka daryti. Netgi po dantu pastos rugstu kazkaip, ir siaip skonis kazkoks islieka. Vien apelsinai mane gelbeja vakarais pavalgau , vandenuko atsigeriu ir kazkaip jau galima gyvent. Tik reikia su jais irgi atsargiai, gali rugstys kilt. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pagaliau ir aš nebeiškenčiau to rėmens - nebepadeda nei pienas, nei vanduo su medum, tai nulėkiau į vaistinę ir nusipirkau GASTAL vaistukų, nes ant dėžutės buvo parašyta kad tinka nėščiosioms, o kaip perskaičiau informacinį lapelį - ten parašyta, kad nėščiosioms vartoti negalima doh.gif Nu absurdas kažkoks. kaip gali ant dėžutės vieną rašyt, o inf. lapelį kitą g.gif Dabar nežinau ką daryt, gerti jas ar ne......? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2007 12 04, 20:38)

Vien apelsinai mane gelbeja vakarais pavalgau , vandenuko atsigeriu ir kazkaip jau galima gyvent.

jokiu budu apelsinu negalima, juk jie rugstus g.gif unsure.gif
Atsakyti