Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

Man nuo remens padeda pienas ir jo produktai vakare pries miega rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas nepadejo..kol nepabandziau Borjomi thumbup.gif dabar gelbejuos tik juo.. smile.gif
Atsakyti
Pradžioje bandžiau gerti vaistus (Raniberl, Reni), bet jų poveikis buvo trumpalaikis, todėl nusprendžiau jų nebevartoti ir bandyti kitas priemones.
1. Valgau daug kartų ir po mažai (aišku kartais kai būna labai skanu nepavyksta smile.gif
2. Geriu negazuotą mineralinį vandenį (labai padeda).

Ir kaip tik vakar išbandžiau miegoti ant aukštesnės pagalvės (tiksliau ant dviejų, nes vienos didelės neturiu) - tai tikrai buvo lengviau užmigti ir ryte daug geriau jaučiausi...
Atsakyti
QUOTE(gven @ 2004 06 05, 02:54)
panaudokit mociutes metoda  wink.gif  Saukstelis paprastos sodos i vandens stikline, gerai ismaisot ir gerieusi  vaistai biggrin.gif Sekmes thumbup.gif

Pati sodos nebandziau,bet skaiciau,kad soda tuo kartu numusa rugstinguma,taciau po to jis sukyla dar stipriau nei iki tol. Nezinau kiek tos tiesos tame g.gif
O remuo tai ir mane siaubingai grauze,naktim miegot negalejau,siaubas kazkoks doh.gif Nieks nepadejo,nei aukstos pagalves (nes miegodavau vos ne atsisedus),nei maisto derinimas,nei pienas,nei riesutai,o sultys bet kokios tai isvis sukeldavo siaubingai doh.gif Va siek tiek padedavo tik ciulpiamos tabletes Maalox (nes geriamu tableciu nestuke.gif vartoti nepataria), ir tai tik kol tablete burnoje g.gif Buvo kazkoks siaubas kol pilvelio gyventojas padeti nevykusia buvo pasirinkes t.y.sedejo,matyt skrandi spausavo todel taip stipriai remuo kankindavo.Bet va su ta minute,kai apsiverte galvute zemyn-remuo dingo thumbup.gif smile.gif Buna labai jau retai,kai jauciu rugstinguma pakilusi,bet labai silpnai thumbup.gif smile.gif -juokas su tuo,kaip budavo pries tai smile.gif
Papildyta:
Vaje,labai tikiuosi,kad daugiau tokie pojuciai nebepasikartos iki gimdymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulia25: 06 sausio 2009 - 14:41
QUOTE(labailabai @ 2008 07 26, 15:12)
o man abu nestumus nepakeiciamai gelbejo Rennie

notworthy.gif rennie per pirma nestuma (vaistai buvo visur, net tulike lotuliukas.gif )
dabar dar borjomi thumbup.gif
Atsakyti
man labai gerai padedavo tabletes Frutini, bet dabar neberandu ju niekur pirkti. g.gif
Dar padeda kramtoma guma, bet tik trumpam.
Atsakyti
[COLOR=green]
Jau net akys apraibo, kol visa tema perskaiciau. blink.gif Tai viska susirasiau ant lapuko ir bandysiu. Pradesiu nuo ledu thumbup.gif Siaip grauze mane sitas reikalas ir pries nestuma, o dabar dazniau, net diena uzpuola..., nors tik du menesiukai suejo. Galvoju reiks tirtis kada rimciau.. verysad.gif
Jau zinau, kad negaliu jokiu sulciu ir saldumynu vakare vartot, o padeda ivairiai: batonas, vanduo (jei silpnas kirminas) mazais gurksneliais. Reiks prisimint medu su siltu H2O, o kai neapsikesiu ir linu semenu uzpila pasidarysiu. As uz laiudiskas priemones, bet kai namai toli, tai teks ir tablete suvartot..
ACIU visoms uz patarimus 4u.gif aciuks.gif
Mes istversim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salta saule: 10 sausio 2009 - 18:07
Man tai bananai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sekretore @ 2008 11 24, 12:58)
Man nuo remens padeda pienas ir jo produktai vakare pries miega  rolleyes.gif

O man nuo pieno kaip tik dar labiau sukyla g.gif
Atsakyti
Skaiciau,kad daug kam padeda barzomi bet jis kiek zinau yra skirtingu rusiu,kuris labiau padeda??Nes man ta rukstis siaubingai kila verysad.gif
Atsakyti
Mane nakty kankina remuo, tai Renni gelbeja, po puse sukramtau ir miegas ramesnis. Aisku ir valgyt pries miega nebegaliu, kokias 3 val. iki miego paskutini karta pavalgau.
Dar pabandykyt Smulkintu linu semenu (Bioflax firmos) gerai padeda, tik aisku nakty nelabai ju pasiruosi.

http://www.linai.lt/produktai/

Buvau pamirsus apie smulkintus linu semenys, reikes pabandyti pries miega isgerti, gal pades, vis naturalesnis produktas nes kokie vaistukai.

Sekmes!
Atsakyti
Man remuo visai neseniai pasireiske, anksciau net nezinojau kas tai tokio biggrin.gif
uztat dabar.. nakti buna beveik neimanoma miegot!
Kol kas gelbijuosi su raniberl. Lyg ir padeda. Gal zinote kokiu geru liaudisku patarimu?

PS nuo rytojaus bandysiu derinti mityba - valgyti po mazai daug kartu, gal pageres.. kaip sekasi, butinai ryt pranesiu smile.gif
Atsakyti