Man nuo remens padeda pienas ir jo produktai vakare pries miega

Niekas nepadejo..kol nepabandziau Borjomi
dabar gelbejuos tik juo..

Pradžioje bandžiau gerti vaistus (Raniberl, Reni), bet jų poveikis buvo trumpalaikis, todėl nusprendžiau jų nebevartoti ir bandyti kitas priemones.
1. Valgau daug kartų ir po mažai (aišku kartais kai būna labai skanu nepavyksta
2. Geriu negazuotą mineralinį vandenį (labai padeda).
Ir kaip tik vakar išbandžiau miegoti ant aukštesnės pagalvės (tiksliau ant dviejų, nes vienos didelės neturiu) - tai tikrai buvo lengviau užmigti ir ryte daug geriau jaučiausi...
1. Valgau daug kartų ir po mažai (aišku kartais kai būna labai skanu nepavyksta

2. Geriu negazuotą mineralinį vandenį (labai padeda).
Ir kaip tik vakar išbandžiau miegoti ant aukštesnės pagalvės (tiksliau ant dviejų, nes vienos didelės neturiu) - tai tikrai buvo lengviau užmigti ir ryte daug geriau jaučiausi...
QUOTE(gven @ 2004 06 05, 02:54)
panaudokit mociutes metoda
Saukstelis paprastos sodos i vandens stikline, gerai ismaisot ir gerieusi vaistai
Sekmes 

Pati sodos nebandziau,bet skaiciau,kad soda tuo kartu numusa rugstinguma,taciau po to jis sukyla dar stipriau nei iki tol. Nezinau kiek tos tiesos tame

O remuo tai ir mane siaubingai grauze,naktim miegot negalejau,siaubas kazkoks

Papildyta:
Vaje,labai tikiuosi,kad daugiau tokie pojuciai nebepasikartos iki gimdymo

QUOTE(labailabai @ 2008 07 26, 15:12)
o man abu nestumus nepakeiciamai gelbejo Rennie

dabar dar borjomi

man labai gerai padedavo tabletes Frutini, bet dabar neberandu ju niekur pirkti.
Dar padeda kramtoma guma, bet tik trumpam.

Dar padeda kramtoma guma, bet tik trumpam.
[COLOR=green]
Jau net akys apraibo, kol visa tema perskaiciau.
Tai viska susirasiau ant lapuko ir bandysiu. Pradesiu nuo ledu
Siaip grauze mane sitas reikalas ir pries nestuma, o dabar dazniau, net diena uzpuola..., nors tik du menesiukai suejo. Galvoju reiks tirtis kada rimciau..
Jau zinau, kad negaliu jokiu sulciu ir saldumynu vakare vartot, o padeda ivairiai: batonas, vanduo (jei silpnas kirminas) mazais gurksneliais. Reiks prisimint medu su siltu H2O, o kai neapsikesiu ir linu semenu uzpila pasidarysiu. As uz laiudiskas priemones, bet kai namai toli, tai teks ir tablete suvartot..
ACIU visoms uz patarimus
Mes istversim
Jau net akys apraibo, kol visa tema perskaiciau.

Jau zinau, kad negaliu jokiu sulciu ir saldumynu vakare vartot, o padeda ivairiai: batonas, vanduo (jei silpnas kirminas) mazais gurksneliais. Reiks prisimint medu su siltu H2O, o kai neapsikesiu ir linu semenu uzpila pasidarysiu. As uz laiudiskas priemones, bet kai namai toli, tai teks ir tablete suvartot..
ACIU visoms uz patarimus

Mes istversim

Man tai bananai padeda

QUOTE(Sekretore @ 2008 11 24, 12:58)
O man nuo pieno kaip tik dar labiau sukyla

Skaiciau,kad daug kam padeda barzomi bet jis kiek zinau yra skirtingu rusiu,kuris labiau padeda??Nes man ta rukstis siaubingai kila

Mane nakty kankina remuo, tai Renni gelbeja, po puse sukramtau ir miegas ramesnis. Aisku ir valgyt pries miega nebegaliu, kokias 3 val. iki miego paskutini karta pavalgau.
Dar pabandykyt Smulkintu linu semenu (Bioflax firmos) gerai padeda, tik aisku nakty nelabai ju pasiruosi.
http://www.linai.lt/produktai/
Buvau pamirsus apie smulkintus linu semenys, reikes pabandyti pries miega isgerti, gal pades, vis naturalesnis produktas nes kokie vaistukai.
Sekmes!
Dar pabandykyt Smulkintu linu semenu (Bioflax firmos) gerai padeda, tik aisku nakty nelabai ju pasiruosi.
http://www.linai.lt/produktai/
Buvau pamirsus apie smulkintus linu semenys, reikes pabandyti pries miega isgerti, gal pades, vis naturalesnis produktas nes kokie vaistukai.
Sekmes!
Man remuo visai neseniai pasireiske, anksciau net nezinojau kas tai tokio 
uztat dabar.. nakti buna beveik neimanoma miegot!
Kol kas gelbijuosi su raniberl. Lyg ir padeda. Gal zinote kokiu geru liaudisku patarimu?
PS nuo rytojaus bandysiu derinti mityba - valgyti po mazai daug kartu, gal pageres.. kaip sekasi, butinai ryt pranesiu

uztat dabar.. nakti buna beveik neimanoma miegot!
Kol kas gelbijuosi su raniberl. Lyg ir padeda. Gal zinote kokiu geru liaudisku patarimu?
PS nuo rytojaus bandysiu derinti mityba - valgyti po mazai daug kartu, gal pageres.. kaip sekasi, butinai ryt pranesiu