As sia problema sprendziu su medumi, pakabinu sauksteli medaus kieto ir skanauju is leto.ciki.Nebeatsimenu kada vaistus geriau...
Nu va, jau kelias dienas stengiuosi valgyt subalansuotai
tikriausiai sudetingiausia save prisiverst valgyti tam tikru nustatytu laiku
NU kol kas pasikeitinmu nera labai dideliu 
o su medumi butinai isbandysiu

o su medumi butinai isbandysiu

Sveikos,
Mane taip pat kankino labai rūgštingumas. Bet atradau, kad labai padėdavo saulėgrąžos, o po to ir kramtoma guma
Kažkaip bent jau man veiksminga buvo
Mane taip pat kankino labai rūgštingumas. Bet atradau, kad labai padėdavo saulėgrąžos, o po to ir kramtoma guma

Buvau pati sau bandomasis triusis, bet nei pienas, nei ledai, riesutai, barankos, nei medutis nepagelbejo...
Kartais batonas padedavo, vanduo tik laikinai nuplaudavo... Del sodos, tai daktare sake, kad tai nelabai budas... Kada begsiu i vaistine linu semenu, virsiu arbatele, tikiuosi skonis bus pakenciamas
O visokie saldus produkatai, tai net nebandysiu, nes vien paziurejus kyla rugstis, cia turbut labai vienetams padeda...

O visokie saldus produkatai, tai net nebandysiu, nes vien paziurejus kyla rugstis, cia turbut labai vienetams padeda...

as maalox tabletukes ciulpdavau, kai jau visai nieks nebepadedavo
QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2003 08 11, 12:55)
Nuke, as irgi gerdavau piena ir paskui, kai jau nebepadejo, tai ciulpdavau "renni".Tai tokios metines tabletes nuo remens, kurias laisvai galinma vartoti nesciosioms.Man savaitei pakelio neuztekdavo, bet uztai labai padedavo. Mano uosviene sake, kad, kai eda remuo tai reiskia kudikio plaukeliai auga. O kai maniske gime tankiais, juodais, ilgais plaukais, tai ji pareiske;"sakiau!" ;D
TURIU TA PACIA BEDA, NET UZMIGTI NEGALIU VAKARAIS...

Pačioje pradžioje padėjo Rennie, bet pasiskaičius forume pradėjau gerti Borjomi vandenį. Tik aš jį pirma nugazuodavau, o po to gerdavau. Maždaug po butelį dienos bėgyje. Tikrai padėjo, bet dabar.....į pabaigą niekas nebepadėjo, tai pabandžiau Raniberl. Tikrai yra efektas. Ryte išgėriau tabletėlę, tai net ir miegot nuėjau ramiai. Beje, gulėti reiktų ant kairiojo šono, tada tikrai geriau, kai atsiguldavau ant dešiniojo visai būdavo neįmanoma. Tai tiek iš praktikos.
Keik as jau susiduriau, rennie daugaiu laikino malsinimo priemone, man jis labai trumpai teveikdavo. Raniberl, kuri vartoju, ne tik malsina pojucius, bet ir stabdo paties rugstingumo atsiradimo priezastis, taigi - kartu gydo. As jis vartoju pagrinde del to, kad veikia ilgai
Aisku, noretusi nebegerti vaistu ir surasti koki naturalu buda nebejausti deginimo..

Aisku, noretusi nebegerti vaistu ir surasti koki naturalu buda nebejausti deginimo..

As rai vartoju rennie arba Gastal. Pastarieji lb neskanus.. bet, kai nera is ko rinktis buna gerai. Man lb suaktyvejo rugshtys nuo 25 savaites. Jau miegu su dviem pagalvem.
nevartoju jokiu vaistu, nes gelbeja borzomis... na, jei neturiu po ranka- tadu pienukas
Man, tai taip kyla rūgštys, kad net gerklė būna visa raudona... O vakar iš viso pūslytės net raudonos ant gomurio iškilo
LOR gydytoja sake jokių vaistų negalima naudoti, tik skalauti gerklę ramunėlių bei medetkų arbata... Man tai nelabai padeda... Valgyti beveik nieko negaliu, nes nuo visko kyla rūgštys ir pradeda pykinti. Miegu visuomet ant aukštos pagalvės, netgi ant dviejų. Bet naktį būna viskas gerai, kankinuosi tik dieną