Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

As sia problema sprendziu su medumi, pakabinu sauksteli medaus kieto ir skanauju is leto.ciki.Nebeatsimenu kada vaistus geriau...
Atsakyti
Nu va, jau kelias dienas stengiuosi valgyt subalansuotai smile.gif tikriausiai sudetingiausia save prisiverst valgyti tam tikru nustatytu laiku smile.gif NU kol kas pasikeitinmu nera labai dideliu smile.gif

o su medumi butinai isbandysiu wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mane taip pat kankino labai rūgštingumas. Bet atradau, kad labai padėdavo saulėgrąžos, o po to ir kramtoma guma smile.gif Kažkaip bent jau man veiksminga buvo wink.gif
Atsakyti
Buvau pati sau bandomasis triusis, bet nei pienas, nei ledai, riesutai, barankos, nei medutis nepagelbejo... doh.gif Kartais batonas padedavo, vanduo tik laikinai nuplaudavo... Del sodos, tai daktare sake, kad tai nelabai budas... Kada begsiu i vaistine linu semenu, virsiu arbatele, tikiuosi skonis bus pakenciamas 4u.gif
O visokie saldus produkatai, tai net nebandysiu, nes vien paziurejus kyla rugstis, cia turbut labai vienetams padeda... cool.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salta saule: 31 sausio 2009 - 20:04
as maalox tabletukes ciulpdavau, kai jau visai nieks nebepadedavo
Atsakyti
QUOTE(Tvarkele-Mute @ 2003 08 11, 12:55)
Nuke, as irgi gerdavau piena ir paskui,  kai jau nebepadejo, tai ciulpdavau "renni".Tai tokios metines tabletes nuo remens, kurias laisvai galinma vartoti nesciosioms.Man savaitei pakelio neuztekdavo, bet uztai labai padedavo. Mano uosviene sake, kad, kai eda remuo tai reiskia kudikio plaukeliai auga. O kai maniske gime tankiais, juodais, ilgais plaukais, tai ji pareiske;"sakiau!" ;D

TURIU TA PACIA BEDA, NET UZMIGTI NEGALIU VAKARAIS... verysad.gif REIKS ISBANDYTI GAL RENNI PADES schmoll.gif
Atsakyti
Pačioje pradžioje padėjo Rennie, bet pasiskaičius forume pradėjau gerti Borjomi vandenį. Tik aš jį pirma nugazuodavau, o po to gerdavau. Maždaug po butelį dienos bėgyje. Tikrai padėjo, bet dabar.....į pabaigą niekas nebepadėjo, tai pabandžiau Raniberl. Tikrai yra efektas. Ryte išgėriau tabletėlę, tai net ir miegot nuėjau ramiai. Beje, gulėti reiktų ant kairiojo šono, tada tikrai geriau, kai atsiguldavau ant dešiniojo visai būdavo neįmanoma. Tai tiek iš praktikos.
Atsakyti
Keik as jau susiduriau, rennie daugaiu laikino malsinimo priemone, man jis labai trumpai teveikdavo. Raniberl, kuri vartoju, ne tik malsina pojucius, bet ir stabdo paties rugstingumo atsiradimo priezastis, taigi - kartu gydo. As jis vartoju pagrinde del to, kad veikia ilgai ax.gif
Aisku, noretusi nebegerti vaistu ir surasti koki naturalu buda nebejausti deginimo.. smile.gif
Atsakyti
As rai vartoju rennie arba Gastal. Pastarieji lb neskanus.. bet, kai nera is ko rinktis buna gerai. Man lb suaktyvejo rugshtys nuo 25 savaites. Jau miegu su dviem pagalvem.
Atsakyti
nevartoju jokiu vaistu, nes gelbeja borzomis... na, jei neturiu po ranka- tadu pienukas
Atsakyti
sveikos merginos,

man gydytoja sake almageli pagerti nusipirkau as ji paskaiciau kad tipo nescioms nerekomenduotina,isgeriau vien asauksteli nes nebeimanoma kentet, bet ryt teks vel skambinti , ne skodle siulo jei negalima, tikiuos ka d nuo to saukstelio nebus blogai sad.gif
Atsakyti
Man, tai taip kyla rūgštys, kad net gerklė būna visa raudona... O vakar iš viso pūslytės net raudonos ant gomurio iškilo blink.gif LOR gydytoja sake jokių vaistų negalima naudoti, tik skalauti gerklę ramunėlių bei medetkų arbata... Man tai nelabai padeda... Valgyti beveik nieko negaliu, nes nuo visko kyla rūgštys ir pradeda pykinti. Miegu visuomet ant aukštos pagalvės, netgi ant dviejų. Bet naktį būna viskas gerai, kankinuosi tik dieną doh.gif
Atsakyti